Zobacz pełną wersję : Cell Pump
Prosze o mustwo recenzji komentow na ten srodek czy moze byc stosowany na 3 cykl czy moge go na wakacje wziosc beda przyrost?Y
rafalkomando
07-06-07, 12:18
podobno dobry jabłczan kazdy go poleca na 3 cykl wsam raz a co brałes?
bardzo dobry na 3 cykl. brałem razzem z monohydratem i efetk baardzo zadowalający. naprawdę produkt wart w 100% swojej ceny, polecam
pzdr
ja 2 cykle na Mono myslalem wlasnie o CP a jakich efektow sie spodziewac ? polonczyc go z gainerem ?? aha czy to ze ten cykl bede bral na wakacjach nic nie szkodzi ??
rafalkomando
07-06-07, 18:42
nie a co to przeszkadza pij duzo wody i bedzie ok,efekty napewno wzrost sily a jak połaczysz z gainerem to masy tez
do cell pumpa nie kupowac zadnej tauryny ani nic ?? ani carbo ?? czy trasporter potrzebny ?
rafalkomando
08-06-07, 08:36
CP ma juz w sobie transportery, nie potrzeba
z Czym polonczyc najlepiej CP ?? Mono czy Moze kupic kilka kg Gain Bolica ?? Co radzisz zeby przyrosty byly maxymalne ? a co sadzisz o l glutamine ?
rafalkomando
08-06-07, 22:30
glutamina nie, zalezy na czym ci zalezy jak na masie to z mono jak siła to CP=jabłczan i jest spoko, no chyba ze z gainerem ale najpierw diete zrób
nie wiem co wy za podzial robicie
na mase-mono
na sile-jablczan
glupota...jablko czy mono na pierwsze cykle da tyle samo masy a woda z mono to zadna masa...
a gluta dlaczego nie?
to moj 3 cykl
Hmmm wiesz sila czy masa. zalezy mi zeby byl przyrost Sily ale takze i masy? a Co radzicie na 3 cykl Cell Pump czy Kre Alkalyn \
rafalkomando
09-06-07, 14:39
CP wez. to to wiadomo ze na jabczanie nie tylko siła skaczy ale i masa wiec w czym problem tom
nie wiem co wy za podzial robicie
na mase-mono
na sile-jablczan
glupota...jablko czy mono na pierwsze cykle da tyle samo masy a woda z mono to zadna masa...
a gluta dlaczego nie?
nie prawda
fakt po jabłcznie głownie siła mi skoczyła ale 3 kg masy to chyba nie taki zły wynik?
na mono poprawiłem rekord w wyciskaniu o 5 kg więc nie prawdą jest stwierdzenie że mono jest tylko na mase
pozdro
aha do CP najlepiej mono i gainer
zaden problem bierz CP :wink:
laczyc go z czyms ? Czy wystarczy 665g na 1 pelny cykl ?
rafalkomando
09-06-07, 16:17
mozesz dokupic białko lub gainera, na cykl starczy doza pucha albo duzy i mały
tzn co kupic 1 mała puszke czy 1 duza ?? nie mam zbyt duzo kasy moze mala puszke a za reszte gain bolica ?
rafalkomando
09-06-07, 20:42
hm... nie bardzo lepiej duza puszke i gainera