PDA

Zobacz pełną wersję : Ratunku niemam pojęcia o diecie!

DeltaForce
05-06-07, 22:34
Jestem tu pierwszy raz więc witam. Chciałbym abyście mi zaprojektowali dietę. Te diety co wszyscy piszą są dla mnie mało dostępne (nie mam kasy na to wszytko). Więc nie będę lał wody. Od razu konkrety. To są rzeczy które lubię bardziej lub mniej ale mam ich pod dostatkiem więc spróbujcie z tym.
1. Pasztet (ilość bez ograniczeń)
2. chleb zwykły (ilość bez ograniczeń)
3. Mleko 0,5% (ilość bez ograniczeń)
4. Codziennie jakiś obiad (oczywiście staram się jeść jak najmniej tłuszczy, ale bez przesady)
5. Miód (ilość bez ograniczeń)
6. Jabłka (10 tygodniowo), banany (3 tygodniowo)
7. Twarożek (ilość bez ograniczeń)
8. Płatki kukurydziane (miska dziennie)
9. Pasty rybne (ilość bez ograniczeń)
10. Ser żółty (ilość bez ograniczeń)
11. Plusz preparat witaminowy (ilość bez ograniczeń)
12. Jogurty owocowe (3 tygodniowo)
13. Z warzyw to pomidory i szczypiorek, raz w tygodniu mała puszka groszku konserwowego

To wszystko mam nadzieje, że wystarczy. Dodam, że wstaje o godzinie 10, plan treningowy mam na masę i trening o 20. 179 wzrostu i 85 wagi. Chodzi mi oto aby plan był mniej więcej z tego chyba nie będzie się strzelać. Chcę aby to wyglądało tak, tu masz kanapki z tym tu obiad to owoc itd. Chyba, że macie lepsze pomysły tylko pamiętajcie że te składniki są w moim zasięgu.

[ Dodano: 05-06-2007, 22:55 ]
A z tych produktów to jeszcze jajka też w dużej ilości. Spróbujcie swoich sił dam soga.

[ Dodano: 05-06-2007, 23:12 ]
Kurde ciągle o czymś zapominam mam jeszcze nieskończone źródło kawy inki, która jest źródłem węglowodanów.

LUKI
06-06-07, 13:20
a takie produkty jak ryz, platki owsiane? tanie sa..

Napisz ile moglbys przeznaczyc dziennie na diete, bo z tych produktow co napisales cos mozna skleic tylko wprowadzilbym male zmiany, np kukurydzianych- platki owsiane- tansze z pewnoascia od kukurydzianych

DeltaForce
06-06-07, 13:30
Witam

Co do płatków kukurydzianych mogę wprowadzić owsiane, żaden problem. Jeśli chodzi o kase to moge coś jeszcze dorzucić (niewiem dokładnie ile), tych kilka produktów. Jeśli chodzi o obiad to tam się często znajdują jakieś mięsa. Więc chyba na dzień to wystarczy. Tylko błagam nie mówcie nic o ryżu bo na samą myśl chyba zaraz się z........