PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwszy Cykl

Kasa313
04-06-07, 16:31
witam przymiezam sie do I cyklu. staz ponad rok diete mam 3 cykle za soba odzywkami. co proponujecie czytalem wlasnie na forum o winstrolu. Wiec jakiej firmy ile tabletek brac i co na oslone ? ile mnie to wyniesie

brodawid
04-06-07, 18:07
Cykle są temacie podwieszonym "przykladowe cykle" -sa dobrze przemyslane i czarno na bialym dla kogo :wink:

Vegeto86
04-06-07, 20:51
Za mlody jestes wstrzymaj sie

Zenek88
04-06-07, 21:00
znając życie jak ktoś się uprze to i tak zrobi po swojemu :mrgreen:

co chcesz osiągnąć przez koksy??

Kasa313
05-06-07, 06:59
podbno winstrol rzezbi i duzo w mase idzie chce przytyc bo chudy jestem na 175 cm wzrotu niecale 70kg waze :( brak przyrostow a koks pomorze co wy na temat winstrolu mozecie go opisaC?

Zenek88
05-06-07, 08:03
nie pisz podobno tylko przeczytaj sobie gdzieś w necie, możesz nawet zobaczyć sobie tabele efektywności i skutków ubocznych

ja ci nie polece konkretnej firmy ponieważ jeszcze nie stosowałem winka, ale w najbliższym czasie zamierzam kupić i zastanawiam się nad EAP i La Pharma.

brak przyrostow a koks pomoże
Koks nie jest lekarstwem na nie dożywinie, bo wątpie abyś już w tym wieku osiągnął szczyt możliwości genetycznych.

dodam jeszcze że koksy nie są podstawą diety(jak to dużo leszczy robi) tylko dodatkiem, najpierw musisz mieć diete, trening i suple bo jak wiadomo koksy działają anabolicznie(większość) czyli zwiększają synteze białek przez co trzeba ich więcej dostarczać, czyli najpierw spełnij pozostałe warunki a potem myśl o zabawkach dla dużych chłopców :grin:

Kasa313
05-06-07, 15:27
To co mi powiecie o np kolejnym cyklu stackiem kreatynowym moze dextro juice gainer knockout olimpu i np co mi da Tribulus z olimpa na podniesienie testosteronu ?

Zenek88
05-06-07, 17:56
przejdz do działu
Odżywki i suplementy

tomaszewiak
05-06-07, 19:39
staz troche maly

jaki cel cyklu i wypelnij profil