Zobacz pełną wersję : Metanabol Prosze o Duzo Opini z Pomoca :)
Wiec tak chce wziosc pierwszy cykl mietkiem. Mam od kumpla do zalatwienia 100tabletek metanabolu ponoc angielski po 40zl nie wiem co wy na to gosc mowi ze 5kg na masie i z 10k w sile pujdzie co wy o tym ? Czy moze kupic Metanabol z Jelfy polski czy dobry jest? ??? aha i gdzie go dostane ?
Nie podajemy cen saa na forum! :evil:
Metanabol z jelfy jest najleszy ze wszytkich -wiec w dawce stałej 15mgED
Co do tego ile na nim zrobisz-wiec to jest indywidualna sprawa
Szybko zaczynasz 18lat!!
Ej ale sluchaj z kad dostane z Jelfy Metanabol i ile wziosc tabletek na 1 pelny cykl zeby mi poszlo mocno !
Metanabol jest lekiem wydawanym z przypisu lekarza wylacznie na recepte -dostepny w aptece!
Hmmm a jak pujde do pierwszej lepszej apteki to dostane metanabol ? hmmm tylko jak recepte od lekarza wyciagnaC?
tomaszewiak
03-06-07, 22:06
meta rusek/eap/uni cos z tego najlepiej
adrian1106
03-06-07, 22:09
a sorry że zapytam... ty strugasz durnia tak sam z siebie czy ktos ci za to cos daje? slyszales kiedys zeby lekarz komus ot tak wypisal recepte na sterydy??? wez sie zastanow co piszesz bo od takich durniów az rece opadają :evil:
Meta to meta,Pol,Rus,Arg czy jaka by tam nie była ja brałem Argentyńską w kapsułkach i jest Dobrze:)
A najlepiej to brać
1do4tygodni-4dziennie po 1 Tab po jedzeniu
i będzie CooL
Quadro, ylisz sie liczy sie jakosc pozyskanej substancji czynnej
Mały fiat czy mercedes -to to samo bo jednym i drugim dojedziesz z punku "a" do "b" :???:
jak czytam post w którym autor pyta czy mozna dostac sterydy w aptece bez recepty to szlak mnie trafia i wiem jedno alebo dopiero zaczyna cwiczyc dlatego tego jeszcze nie wie albo ma 14lat
daj łapówke lekarzowi jak chcesz recepte
strajkują przeciez bo za słabo im płacą to napewno weznie
Quadro, ylisz sie liczy sie jakosc pozyskanej substancji czynnej
Mały fiat czy mercedes -to to samo bo jednym i drugim dojedziesz z punku "a" do "b" :???:
Hmm.. po dłóższym namysle jednak obstaje przy swoim brałem Polską,Ruską i nie widziałem róznicy chyba że chodzi o skutki uboczne to tak ruska wali wątrobe i czóc to :roll:
ja proponuje mete jelfe lub EAP
towar jak wiadomo można kupić u osiedlowego dila lub w aptece lecz potrzebna jest recepta, a takie wypisują najczęściej lekarze starzyści(czytaj nowi) lub koledzy i rodzina lekarze
PS
jak pujdziesz do medyka to powiedz niech ci mete z EAP zapisze :lol: :lol: :lol: :lol:
kur*a widac ze wakacje sie zblizają :D Tyle pytan co do metki. Sezonowcy biorą sei do roboty... ale niestety za poznoooooo i nawet meta nie pomoze. Pomyslcie, chcecie miec duzo syfkow na ryju,plecach,klacie ? jak to bedzie wygladalo na plazy ?
w wiekszosci sie z toba zgodze ale to chyba dobrze ze pytaja bo po co maja sobie krzywde zrobic no nie...
chcialem sie spytac wlasnie dzieki wam za pomoc
moze ktos z was doswiadczony napisac + i - metanabolu ? a moze jakis koks co nie powoduje syfow itd i nie jest szkodliwy bardzo podobno deka?
z tego co slyszalem deka nie jest bardzo szkodliwa i jest polecana jako dorby srodek, buduje dobry miesien, jedyny minus tego to ze taki cykl jest drogi
Własciwie to nie ma co sie cieszyc ani z powodu dla którego zadaja te pytania, ani z pytan jakie zadaja :???:
tomaszewiak
05-06-07, 19:40
jak apteczna deka droga, sproboj zainwetsowac w dobrego undera eap lub uni
Undera mozesz mi rozwinac krotko co to jest jak dziala przecietnie ile to stoi jesli mozna ? aha w jakiej formie sie przyjmuje strzaly czy tabletki ?
Undera mozesz mi rozwinac krotko co to jest jak dziala przecietnie ile to stoi jesli mozna ? aha w jakiej formie sie przyjmuje strzaly czy tabletki ?
Under taki bardziej piwniczny towar(w aptece go nie kupisz) o cene zapytaj kogoś z forum na GG, Deka jest przyjmowana w szotach
działanie masz opisane na np.
www.koksy.eu/
www.sterydy.net
PS
Tylko nie myśl, że moźna zrobić sobie cykl na samym nandrolu bo zapadniesz na syndrom "decka-dick" :grin:
jakies pytania co do cen wal na GG: 5729311 :D:D nawet jak niewidoczny
Młody_00, a ty co kolejny diler??? :evil:
Sonny_Black
06-06-07, 07:32
ruska meta najlepsza nie bier zadnej angolskiej
ruska meta najlepsza
Sonny_Black, co ty kurw. w ogóle wiesz o mecie piszesz to co ci pewnie koledzy z podwórka mówią
Sonny_Black
06-06-07, 08:58
wiem bo sam bralem i mam z nia czesty kontakt wiec nie pierdol gowniarzu
Autor tematu jest wręcz śmieszny ale ja też uważam że lepiej zapytać niż potem kupi sobie od tego kolegi 100 tab weźmie je od razu bo ktoś mu powie że tak będzie miał szybszy przyrost bo widać że inteligencją to on nie grzeszy.
gosciu napisalem topic bo sie nie znam na sterydach pytam sie was o pomoc was doswiadczonych,. zamiast pierdolic prosze pomorz doradz a nie ?
Wiec metanabol jezeli zalatwisz z dobrego zrodla to niema wiekszej roznicy jaki...a co do kupna to rozejrzyj sie dobrze jezeli to za trudne to musisz znalezc dila u siebie w miescie lub lekarza ktory za mily upominek wypisze ci recepte a twoj urok sprawi ze aptekarz ci go sprzeda...
[ Dodano: 06-06-2007, 15:22 ]
cp dp dawkowanie to jak pierwszy raz to 15 mg codziennie(3 tabl rozlozone na 3 razy po 10 do tego oslonka na watrobe np sylimarol duzo bialka i kalorii..0
Sonny_Black
06-06-07, 18:33
nie ma roznicy jaka? a stezenie procentowe w tabsie?
to takjakby powiedziec nie ma roznicy jakiego piwa sie napijesz, czy 5% czy 12%.
a skad ty wiedz jakie tabs ma naprawde stezenie..chodzi mi ze jak masz od pewnego dila to obojetnie czy to ruska tajlandzka czy holenderska bedzie klepac...a z tym stezeniem to chodzi ci o to ze sa 5 i 10 mg czy jak...
Dziekuje chodzilo mi wlasnie o taka pomoc nie znam sie troszku i chcialem waszej fachowej pomocy :)
masacra jest lepsza od mety
ja mam 16 lat i biore 130kg hehe
ja mam 16 lat i biore 130kg hehe
mamy Ci za to zaklaskać?
podobno teraz na allegro jest taka promocja ze jak kupisz więcej jak 3kg białka z vitalmaxa to dostajesz 200mety od allegro gratis:)
Biernaczek
08-02-09, 20:56
podobno teraz na allegro jest taka promocja ze jak kupisz więcej jak 3kg białka z vitalmaxa to dostajesz 200mety od allegro gratis:)
Fajnie by było :)
Kupuj Polską z Jelfy ewentualnie razaka 10mg.
yoshimitsu
21-02-09, 15:40
ogulnie to w tych czasach juz nie tak latwo o metke od lekarza jak 10 lat temu :/ nie znacie procedor na metke ,a porownywanie metki polskiej z jakas tam jak mercedes do malucha to chyba nie ma sensu bardziej by bylo to przydatne do porownania metki z anapolonem jak maluch do mercedesa :/
metka to metka 5 mg to 5 mg :/ no chyba ze masz 5 mg mety i 5 mg wapna
pozdro
dokładnie porównywanie jakis ug do produktów farmaceutycznych ma sie jak pomarańcze do swini co do recept to bardzo ciezko lekarze sie boja wypisywac u mnie jeden miał przez to spore problemy kurde ale jak ktos umie kombinowac to se zakombinuje :) ja tam osobiscie nie mam problemu z apteka tylko podstawa to nie byc łakomym tylko co gorsza coraz bardziej apteczny asortment sie kończy nie ma juz NEROBOLILU ( Npp) nie ma propa , metylotestosteronu , została meta ,prolo choc z tym tez coraz cieżej, oma i to ciekawostka , Epo i anapolon ale na to z lewizna lepiej sie nie łapac pozdro
Co do metki polskiej wszyscy piszą że jest lepsza, podejrzewam że dowiedzieli się od kolegów na podwórku a nie mają o niej pojęcia, jak byście chcieli wiedzieć Jelfa wycofała już produkcje mety, jeśli ktoś się naprawdę zna to mógłby najwyżej napisać że BYŁA dobra
Nie wiem czy wycofała sie ale 2 tygodnie temu w 3 aptekach brałem po 6 opakowań i jakos było fakt trzeba było poczekac dzień lub 2 ale była,moze jakies zapasy w hurtowni nie wiem bedzie trzeba pogadac z chłopakami z jeleniej góry moze sa bardziej w temacie , wiem ze propa juz nie robi a prolo zmniejszona produkcjia o 60% jeszcze omo klepie ciekawe czy tez nie wycofa trzeba zapas robic :) wiesz kolego i nie musiałem słuchac kolegów bo jak pierwsze 100metki połknełem to ty byłes wtedy u komunii wiec nie sadz ze kazdy wie cos o saa made in jelfa tylko z opowiesci starszych kolegów a dzieki za info o produkcji metki Pozdrawiam :)