Zobacz pełną wersję : Cell Pump
nie uwazajcie mnie za sezonofca... cwiecze juz trochu chce terraz szybko jakas odzyweczke wziosc mysle o czyms zeby pompa byla na basenie ) hmmm chce kupic Cell Pumpa co wy o tym myslicie mam za soba staz 1rok+ i 2 cykle mono i TCM co wy o tym myslicie. Zauwazylem na allegro zobaczcie sami CELL PUMP 665g za 65zl czy to mozlwie skoro za 62 zl jest 450g ? Moge to kupic czy po Cell pumpie pujdzie mi sila i cos masy ?
pójdzie i siła i masa. przynajmniej mi tak poszło(mozesz sprawdzić w dzale relacje). CP to bardzo dobra odżywka i jak najbardziej odpowiednia jak na twój staż a co do odżywek z allegro to lepiej dopłacić i kupić w sklepie.
pozdro
CP jest spoko. Powinienes byc zadowolony (chociaz Crevolution jest lepsze ale CP ci wystarczy)
jak przestane brac cell pumpa to mi wszystko zejdzie?? jak to jest?? zalerzy mi na szybkim przyroscie masy ale nie koniecznie efekt pompy... cell pump jest dobry dla mnie??
P.S
dlugo juz chodze na silownie i mialem juz cykle z bilakiiem i kreatyna...
Pozdrawiam i dzieki za pomoc
wedlug mnie Ci tak duzo nie spadnie bo qmpel bral wiesz jak bedziesz CP to masz pompe jak huj odrazu Ci sie pompuja miescie a po cyklu z tym gorzej ale z tego co slysze to same + o CP slyszalem :)