Zobacz pełn± wersję : Proszę o rade
W poprzednim cyklu kreatynowym brałem sam± kreatynę. Teraz mam następny cykl i dokupiłem do niej dekstrozę. Pytanie jak mam teraz to brać rano przed ¶niadaniem tak jak brałem ?? Bo wtedy jeden paker z siłowni powiedział mi że najlepiej brać kreatynę na czczo, bo się najlepiej wchłania. Natomiast dekstrozy to rano nie powinienem chyba brać ?? Mam brać teraz kreatynę razem z dekstroz± po treningu ??
rafalkomando
02-06-07, 09:32
rano zaraz jak wstaniesz mieszasz dexstroze z kreatyna i pijesz za 20-30 minut sniadanie i po treningu to samo i za 20 minut posiłek potreningowy ale ja bym wolał zamiast dexstrozy tauryne o wiele lepsza
acha, to teraz muszę podzielić dzienn± porcje kreatyny na 2 bo brałem na raz wszystko ;]
to powiedzmy 3 tabletki krety z dekstroz± rano i 3 tabletki krety z dekstroz± po treningu ??
rafalkomando
02-06-07, 09:44
zalezy ile masz w jednej kaps kreatynki, jesli jest to mega caps to 4, na dobe 8
Jest to mega kaps tylko że przy mojej wadze 64kg powiedziano mi żebym nie brał maksimum tabletek... I jeszcze jedno pytanko jak mam to brać w dni nie treningowe ??