Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PoMOcY....!!

baca
01-06-07, 21:31
Siemka doracie mi cos zebym mogl sie wyrzezbic to moje foto....
Prosze nie smiejcie sie....

ewerest2
01-06-07, 21:38
Na początek regularny trening i dieta. Za odżywki nawet sie nie bierz. Ale jeśli myslisz ze na wakacje bedziesz miał super klate to sie grubo mylisz ;)

pozdro...

baca
01-06-07, 21:39
A jak bym zaczoł od poczotku wakacji i pod koniec wakacji jaki by byl efekt jakbym sie solidnie orzylozył codzien na silke po 2 godz.. ?

ewerest2
01-06-07, 21:49
siłownia codziennie to nie jest dobre rozwiązanie... organizm musi zregenerować siły... mozesz chodzić co 2 dni ale musisz odpowiednio trenować.... jezeli odpowiednio byś ćwiczył to przez wakacje mógłbyś stracic troche tłuszczyku ;) i nabrać troche miesni... głównie biceps i triceps... z brzuszkiem gorzej... ale nie mozesz sie za duzo spodziewać.... podstawowa sprawa... jezeli nigdy nie cwiczyłeś lub nie uprawiałeś sportu to nie bierz sie od razu za odzywki... najlepiej z 2 miesiące odczekaj... chyba ze uprawiałes jakiś sport (w co watpie;D ) to moglbyś szybciej...

pozdro...

baca
01-06-07, 21:54
To po 2 miechach zaczne brac odzywki i rzezba wtedy po jakims czasie bedzie jak bede na silke chodzic ciagle??

ewerest2
01-06-07, 22:04
stary... nie bedziesz od razu Pudzianowski... Wszystko po malutku to śa lata treningu tego sie nie da zrobić w tydzien czy pare miesięcy... efekty sa widoczne, ale do wszytkiego trzeba duzo wysiłku...

adrian1106
02-06-07, 12:11
i jeszcze aeroby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Matheo
02-06-07, 15:03
podstawowa sprawa... jezeli nigdy nie cwiczyłeś lub nie uprawiałeś sportu to nie bierz sie od razu za odzywki... najlepiej z 2 miesiące odczekaj...

pozdro...

ja bylem w podobnej sytuacji ale mniej tlusty :P chuderlawy ale teraz nabralem masy i kozak :P ale powiem ze tak na wakacje potrzebowalem sie wzmocnic i kupilem sobie kreatyne + dextose mimo ze wczesniej nie cwiczylem bralem ponad miecha az mi sie skonczylo i co ??? czemu jest takie wazne niby odczekanie iles tam miesiecy ze np. najpierw na sucho potem suple itp... ja odrazu kreatyne bralem i jestem zadowolony :P choc w pewnym momecie uswiadomilem sobie ze zle cwicze i jeden bark mam szerszy i nadal mam :P ale to szczegol wkoncu wyrownam

Kasa313
02-06-07, 15:08
Sezonowiec...o piekna rzezbe i dobre efekty trzeba przez zimie cwiczyc. na silowanie codziennie chyba nikt doswiadczony nie chodzi blad. na poczatek dobra dieta i trening wedlug plany pozatym suple w lecie to blad... mam pytanie a czy cell pump i nitro zeby miec na basenie pompe mozna wziosc ? i oczywiscie przed basenem silka :D

baca
03-06-07, 19:55
A co byście mi proponowali najpierw na mase czy na rzeźbe ,jak na mase to napiscie co a jak na rzeźbe tez napiscie co mam brac

Arnik
03-06-07, 20:03
Patrząc na zdjęcie powiedziałbym że "na mase" odpada bo po co ci sie bardziej spaść na wakacje, masy możesz nabierać w zimie a teraz będą wakacje to lepiej troche tłuszczu zrzuć, gorąco będzie to sprzyja "wytopowi" jak to mówi mój kolega ;). Ja nigdy nie brałem spalacza ale widziałem pełno pozytywnych opinii Thermo Speed Extreme z Olimpu to myśle że to miałbyś dobre + jakieś bieganie, rower, siłka itp

baca
03-06-07, 20:19
To jakbym brał en thermo speed to po miesiacu ile tłuszczu bym zżucił?? tak mniejwiecej?

tom
03-06-07, 22:39
14kg.:)
a skad to mam wiedziec?
to ile zrzucisz zalezy glownie od diety i treningu a nie TSE

baca
04-06-07, 15:36
A po jakim czasie beda efekty widac (ze schuudlem) ??

wara
04-06-07, 16:03
jak dla mnie to jestes nie dosc ze otluszczony to w dodatku nie masz miesni...wiec jak zrzucisz sadlo to i tak nic nie pokazesz bo nic narazie nie masz

lukemaster
04-06-07, 16:30
chcesz miec mięsnie jak atleta...??rób codziennie masarz fleta a tak na serio to nie bierz sie za odzywki wogóle....tylko zacnzij cwiczyc 3 raz y w tygodniu tak na pocżatku zeby rozruszac "mięsnie"a potem mozesz myslec o czyms konkretnym....no i cóz zycze wytrwałosci bo nikt w mieisąc nie stał sie wielki