Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanko...

SoSik
01-06-07, 18:16
Witam
Chcialem sie zapytac jakie HMB jest lepsze czy w plynie czy w kapsulkach ?
albo ktos moze wie jak duze sa te kapsulki (niektore osoby moga miec klopoty z polykaniem tabletek a co dopiero kapsulki)

I zeby nie robic 2 tematy to chcialem sie jeszcze zapytac czy da rade polaczyc takie HMB i KREATYNE

KREATYNA :
http://www.allegro.pl/item198071292_biogenix_cell_pump_665_g_kreatyna_me ga_masa_64_90.html

HMB
http://www.allegro.pl/item197320073_hmb_trec_w_plynie_super_przyswajalne _gdynia_.html

[/code]

LUKI
01-06-07, 18:46
W kapsulkach wygodniej i ekonomicznie, mowie o mega kapsach z olimpu. Da rade polaczyc hmb z kreta

HuGsoN
01-06-07, 19:06
Ja bym polecił Ci w płynie, pomimo tego, że inni nie polecają, ponieważ przyjeło się że woda to rozpuszczalnik :). Natomiast jeżeli chodzi o zdrowię to wątroba mniej się sypie po płynach, ale należy pamiętać, że wątroba ma zdolość do regeneracji.
Moje zdanie jest takie, że zdrowie na pierwszym miejscu, ale to teraz od Ciebie zależy na co postawisz. Wiadomo, że jak kupisz w kapsółkach, to będzie ekonomiczniej, nie bedziesz musial bawić się z miarką :) Mój kumpel non stop jak brał w płynie latal ze strzykawką, wyobraś sobie co było jak starsza jego zobaczyła, że bawi się strzykawką z płynem niewiadomego pochodzenia :).

SoSik
01-06-07, 19:13
hm a ja myslalem ze jak w plynie to sie to pije :) dana ilosc kropel na lyzeczke i lyk ...
a nie w strzykawce :)

Prezydent_1c
01-06-07, 19:16
SoSik, bo się tak robi ale żeby odmierzyć odpowiednią ilośc najlepiej się strzykawką posłużyć :P

SoSik
01-06-07, 19:19
SoSik, bo się tak robi ale żeby odmierzyć odpowiednią ilośc najlepiej się strzykawką posłużyć :P

na tej aukcji allegro jest napisane ze stosowac dana ilosc kropli wiec z tego wywnioskowalem ze tam jest jakis dozownik (jak mozna to tak nazwac)
i jeszcze jak by ktos mogl to niech ktos napisze jakich sa rozmiaru te kapsulki :>

HuGsoN
01-06-07, 19:37
To załeży jakie weźmiesz. Jak te największe ponad 1000, to spore około 0,5 cm średnicy i 1,5 cm długości. Jest sposób na połykanie :), kładziesz sobie jak najdalej długością wzdłuż języka bierzesz wode ( sporo ) i łykasz popijając :)
Nie wiem czy dozownik akurat był w opakowaniu, zapytaj o to sprzedawcę. Jednak uważam, że strzykawka jest najlepsza.

Prezydent_1c
02-06-07, 09:51
Normalnie sie połyka te tableki .. Mniej p.i.e.r.dolenia niż z płynem. Ja ci polecam HMB Revolution z Trec'a

SoSik
02-06-07, 10:09
o HMB juz zdecydowalem wybieram to w plynie mysle ze dlamnie bedzie lepsze, teraz jeszcze mam dylemat jaka Kreatynke do tego wybrac