Zobacz pełną wersję : POMOCY
Siema ! Miałem przerwe 2 miesięczną w ćwiczeniach z powodu wybitego barku teraz znowu ćwicze lecz ostrożnie bo bark dalej dokucza. Chce kupić sobie jakieś odżwyki i tu licze na waszą pomoc :mrgreen: Wcześniej brałem Kreatyne 1000 i 1250. Teraz myśle o KRE-ALKALYN. Tylko jest to dla mnie nowość i nie mam pojęcia z czym to połączyć i ile tego kupić ?? I jak dokładnie wtedy to brać. Z góry dzięki i licze na wasze odpowiedzi. Pozdrowienia :mrgreen:
proponuje Ci narazie potrenowac lajtowo poniewaz kontuzja barku to nie przelewki... a po drugie odzywki wzialbym jak bylbym w pelni sil...- teraz za nic nie bralbym sie
oSiŁeK_sNd
29-05-07, 11:50
jakbys sie zdecydowal to napisz na PW ja to bralem, cykl skonczylem tydzien temu...moge Ci podac osiagi, jak dawkowalem i z czym to szamałem...ale na twoim miejscu to w ogole bym sie wstrzymal z jedzeniem czegokolwiek...cwicz sobie powoli na sucho az bedziesz wiedzial ze nic Ci sie nie stanie,moge Ci podac przyklad co prawda nie wybicia barku ale cwiczenia ponad swoje sily co w twoim przypadku moze wystapic bo taka kontuzja moze procentowac nawet przez lata, chodzilem z typem na silke...koks ale juz taki zaawansowany, ciskal po 150 pare kg na cycki i chcial sie ktoregos dnia sprawdzic...wzial sobie 160kg i cos nadwyrezyl...okazalo sie ze zerwal miesnie i sciegna lewego barku...bark spadl mu na dol....po prostu jakby sie opuscil o kilka centymetrow i wygladal jakby specjalnie chodzil i sie krzywil a sila spadla i to nie tylko z powodu bolu wiecej niz o polowe...przez ladnych pare miesiecy musial cwiczyc 50kg na serie, dobry przyklad dla mlodych młotkow koksow ktorzy po cyklach czuja przyplyw energii i mysla ze moga wszystko a ze miesnie nie nadarzaja sie az tak wzmocnic zeby utrzymac ciezary,a dla Ciebie to przyklad ze moze nie warto narazie sie brac ostro za treningi bo bark moze nie wytrzymac...po takiej kontuzjii napewno jest znacznie oslabiony wiec ostroznie
No właśnie tego się boje że może sie coś odnowić. Ale może właśnie odżywki pozwolą mi szybciej wrócić do siebie. Chce sobie kupić właśnie jeszcze specjalnie coś na ten bark ??
A najgorsze że ten bark wyskoczył przy aresztowaniu i zero odszkodowania :evil:
[ Dodano: 31-05-2007, 10:18 ]
I co myślicie o tym KRE-ALKALYN plus CARBO ??
Czy polecicie coś lepszego ?? :mrgreen:
[ Dodano: 08-06-2007, 11:33 ]
A jednak kupilem KRE-ALKALYN 1500 - 120 tab plus CARBO 1000g razy 2. Zapłaciłem ok 84zł za wszystko, ale poczekam z braniem bo narazie ćwicze jeszcze na sucho żeby w miare wrócić do siebie :P
Biore drugi dzień i mam zgage :/ co z tym zrobić ???? Miał ktoś taki problem
mi na zgage pomaga Manti, wiec polecam to.
NIKOLIS 168
03-07-07, 17:37
proponuje jakąś glukozamine lum MSM!
oSiŁeK_sNd
04-07-07, 00:08
tez mialem zgage po tych tabsach ale jakos wytrzymywalem bez lekow:]
No tez jestem przeciwnikiem brania tabletek <hahaha> narazie ustapiło albo sie przyzwyczaiłem :P