Zobacz pełną wersję : Wasze wrazenia i opinie o oxymethobolin- unichem
własnie jestem po pierwszym tyg na tym srodku ale oprucz siły waga stoi???
dawkowanie
1-2 dni 50mg
2-6dni 100mg
7-8dni 150mg
plus
testo. cypio i deca 200mg. E3D
Dodam ze jestem po niedawno skączonym cyklu na omce i mecie!
Moim zdaniem dlatego nie ma efektów natychmiastowych poniewarz nie dawno skończyłeś cykl, ale nie zmienia to faktu że przyrosty muszą być odczekaj 2 tyg i wtedy sprawdz wage, nie słyszałem jeszcze od nikogo kto miał by złe opinie na temat oxymetholonu z unichema.
Jeśli chodzi o test cypio i dece to nie ma na to co patrzeć po tygodniowym stosowaniu , te środki zaczynają dobrze działać po 3 tygodniach.
Efekty muszą być świetne :wink:
no na takim cykliku to napewno!! testo i deca e3d do tego oxy nieda rady by nieposzlo gratuluje cyklu...moze za slaby odblok po metce i omce??
tomaszewiak
27-05-07, 22:15
kiedy skonczyles ostatni cykl
Cykl
1-4 meta 15mgED
1-8 oma 1mlE5d
cykl miał trwac 10 tyg ale z pewnych przyczyn zakaczył sie wczesniej oczywiscie odblok dzien po ostatnim strzale prowiron po 3 tyg clomid i nolwapo odbloku rozpoczełem ten cykl!
troszke szybko zaczołeś kolejny cykl i niestety to może być powodem że nie ma szybkiego wzrostu ale jestem pewny że efekty będą zdumiewające , nie jesteś jedyny który robi tak małe przerwy ale po tym cyklu proponuje wiekszą przerwe.
Cykl jest ok.
Tak..., miałem tego pełna swiadomosc
Prawde mowiac spodziewałem sie ze moze byc ciezko,i napewno po tym cyklu zrobie dłuzsza przerwe bo to napewno kozystnie wplywa na dalsze przyrosty z uzyciem mniejszych dawek.
Dlatego tez ten cykl został własnie zaplanowany przy uzyciu silnych srodków,i duzych dawek
Efekty beda napewno ale pierwszy raz stosuje oxy dlatego tez załozyłem ten temat :razz:
ja skoncze cykl ktory teraz jade inastepny bedzie na oxy plus prop...
wolak, a jakie zaplanowałes dawki?
oxy albo tak jak ty albo po 100mg ED(1-4) a porp 3-6 krotki estr zeby spadkow po oxie bylo jak najmniej:) chyba ze da rade 1-4 oxy i 1-4 prop taki miesieczny szybki cyklik...pozdro
[ Dodano: 29-05-2007, 01:08 ]
szalejecie hehe a ty voldek jakbys sie tu chwalil kazdym swoim cyklem to w 100% bysmy mowili o szalenstwie :mrgreen:
tomaszewiak
29-05-07, 21:46
dziala jak nalezy
wolak, nie robił bym takiego cyklu jak już ma być krótki to:
1 - 4 tyg oxy
1 - 6 tyg prop
i coś typowo anabolicznego np :
5 - 7 tyg winko
to takie minimum.
tomaszewiak, i po raz kolejny twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu :evil:
Heh wiesz ze i tak dogadam wszystko z toba na gg...ale niechce ci dupy truc jak jeszcze troche mi zostalo do konca tego cyklu...