Zobacz pełną wersję : winstrol+meta
100 tabsow mety a po skonczeniu 100 winsa ?winstrol tez w tabsach.co myslicie o tym cyklu?jest to moj 1 cykl mam 26 lat,staz 2 lata z przerwami.
o kurwa do dupy. na czym ci zalezy??
elo,2 orale troche chujo**,winko lepiej domiesniowo(praktycznie bezbolesne!) metke 15mg ed 1-5 tyg..
moze lepiej prop i metka..zdecyduj sie a napewno pomozemy..
wino z meta?? chcesz zeby chłopak niemiał watroby?? ja tylko proponuje propa +meta albo wino wdeług uznania
odpowiadam na jego pytanie i napisalem winko jak juz domiesniowo.
o [cenzura] do dupy. na czym ci zalezy??chodzi mi o to zeby spadki po mecie byly mniejsze.A jeszcze 1 pytanie czy po winie skutki uboczne po wypiciu alkoholu tzn agresja sa takie same jak po mecie(rowniez po spozyciu alkoholu)?
Albo sterydy albo alkochol.
Lepiej meta z propem lub winko z propem.
Albo sterydy albo alkochol.
Lepiej meta z propem lub winko z propem.ale po cyklu chyba alkohol nie zaszkodzi?
nie zaszkodzi- nie pomoże :???:
co mozecie powiedziec o winstrolu z alchemii?stosowal ktos?
Moim zdaniem najlepiej działa ze wszystkich.
Jak to twój pierwszy cykl to weź sobie tylko metki 100 tabletek.
Bez tego winstrolu wątrobę sobie zjedziesz.
Jak nie chcesz spadków dużych kup sobie Clomid po cyklu.
Możesz sobie jeszcze kupić taki lek na wontrobę jak chcesz nie pamiętam jak się nazywa poszukaj na necie.
Jak ci się spodoba to za jakiś czas weź sobie 2 cykl omke + metke.
Możesz sobie jeszcze kupić taki lek na wontrobę jak chcesz nie pamiętam jak się nazywa poszukaj na necie.
no ladnie clom pierwszorzedne zadanie ochrona przed spadkami lol :mrgreen:
jak ci sie spodoba metka i omka -tez dobry tekst..
TY NIEWIESZ JAK SIE NAZYWA CHODZ JEDNA OSLONKA NA WATROBE A MU DORADZASZ CO MA WZIAZC I PROPONUJESZ NASTEONY CYKL?? :twisted:a oslonke na watrobe to musi kupic a nie jak chce!!!
p.s. sylimarol a jezeli masz sianko to esselive lub esselive forte..chodz przy 100 metki syli bedzie ok.
[ Dodano: 29-05-2007, 07:23 ]
no ladnie clom pierwszorzedne zadanie ochrona przed spadkami lol :mrgreen:
jak ci sie spodoba metka i omka -tez dobry tekst..
TY NIEWIESZ JAK SIE NAZYWA CHODZ JEDNA OSLONKA NA WATROBE A MU DORADZASZ CO MA WZIAZC I PROPONUJESZ NASTEONY CYKL?? :twisted:a oslonke na watrobe to musi kupic a nie jak chce!!!
p.s. sylimarol a jezeli masz sianko to esselive lub esselive forte..chodz przy 100 metki syli bedzie ok.
wiem że Clomid brany jest po to aby odblokować organizm ale on tutaj pisze że nie chce spadków a po Clomidzie są mniejsze.
A co do osłonki zapomniałem jak to się nazywa.
A jeśli chodzi o omkie i mete chcę żeby najpierw zjadł sobie na pierwszy cykl tylko metke a jak będzie za jakiś czas chciał coś jeszcze wziąć to niech weźmie połączy omke z metą dużo osób tak brało w tym koledzy i chwalili sobie.
to wytlumacz mi jeszcze to...
Napisał że po cyklu Mety chce wziąć winstrol w tabletkach napisałem żeby sobie już ten winstrol jak na razie odpuścił. :neutral:
jak dla mnie to 2 odmienne rzeczy..mowisz ze ma sobie odpuscic a piszesz ze bez winstrolu watrobe sobie zjedzie ..co to ma kur** wogole byc..
Ku**a człowieku napisałem że jak będzie brał winstrol po mecie to źle wpłynie na jego wątrobę.
Ku**a czy ci wszystko trzeba tłumaczyć ale ty nie kapujący dziecko drogie.
Kropki nie postawiłem.
Czemu wszyscy chwala sobie omnadren ??? - dla mnie to jeden z najgorszych tesciów ciezki i najbardziej bije do gino!!!
Czemu wszyscy chwala sobie omnadren nie wiesz?, bo najtaniej wychodzi.