Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Smieszna sprawa!

Brian
24-05-07, 14:54
witam! mam problem, zaczałem cwiczyc juz kilka lat temu ale z tym ciczeniem jest troche dziwnie, chodiłem najpierw regularnie rok pozniej była przerwa pozniej kilka miechów znowu , pozniej przerwa i tak juz kilka lat teraz juz od kilku miechów chodze róznie czasami 5 razy w tygodniu czasami raz, teraz postanowiłem wziasc sie do roboty i chodzic regularnie czyli 5 razy tygodniu. chodzi o to ze chciałem kupic sobie kreatyne i hmb, teoretycznie powinienem najpierw cwiczyc na sucho ale efektów nie bedzie jak w przy padku osoby kótra niegy nie cwiczyła, co do ozywek to jest to troche dziwna sprawa bo ogólnie nogi i rece mam w miare chude ale tyłek i brzuch mam sporawy, a waze 83 kg na 186 cm wzrostu, wiec nie kupie sobie odzywek na mase bo chce zgubic troche tłuszczu z brzucha i z tyłka, stad kreatyna i hmb!kolejna sprawa to to (troche głupie) ze raz w tygodniu pije około 6 piw, jedni mówi± ze tyle to jeszcze mozna podczas brania i mozna to jakos nadrobic, a kolejni ze albo sie cwiczy albo pije!
Doradzcie czy moge juz kupic sobie odzywki i czy jedno picie w tygodniu jest dopuszczalne podczas branie kreatyny i hmb! z góry dzieki!

CreativePL
24-05-07, 14:57
tak to tak samo jak by grubas byl na diecie redukcyjknej i raz w tyg jad ile wlezie...to jest to samo bylo juz milony miliardy tematow co do picia alkocholu, w skrocie kasa w bloto odrzywki alkochol i zapewne diety na 100% nie masz wiec zacnzi chodzi przez chociaz 2miesiace regularnie i z pozadnym treningiem bo przypuszczam ze owego takze nie masz..

(...)
24-05-07, 15:07
większosć osób ćwiczy dla siebie, skoro lubisz wypić, to spoko, tylko na odżywki kasę wydasz

Brian
24-05-07, 16:11
creatiwe skad ty mozesz wiedziec czy nie mam diety i czy nie cwizce odpowiednio, twoja wypowiedz jest smieszna ale dzieki za jak±kolwiek, wqwrwiaj± mnie ludzie którzy udaj± wielkich znawców a tak naprawde powtarzaj± to co gdzies przeczytali czy usłyszeli, załuje ze nie dopisałem u dołu ze prosze o dopowiedz tylko osoby kompetetne. z ciekawosci wszedłem w galerie zeby zobaczyc czy jestes kompetetny a w kulturystyce tak sie to sparwdza:) i poprawiłes mi humor, nie chodzi mi o to ze nie masz wiedzy ale o to ze osadzasz ludzi kilku linijkach tekstu! bo równie dobrze mógłbym ci oceniajac twoje zdjecia napisac ze nie masz diety (zdjecia chyba sprzed kilku miesiechy jesli sie nie myle) i ze nie cwiczysz odpowiednio! tyle w tym temacie!

a tak poza tym za ten link w podpisie powinienes juz dostac bana!

CreativePL
24-05-07, 16:27
za link w podpisie bana :lol: teraz to dojebales...

gangster
24-05-07, 17:28
6 piw w tygodniu :shock: .W kulturystyce trzeba przyjowac niektore zasady.
Picie alkoholu mija sie z celem.Jak chcesz tak pic to wcale nie zaczynaj cwiczyc,bo szkoda czasu w ktorym i tak nic nie zdzialasz i oczywiscie kasy na odzywki.

Punisher
24-05-07, 18:43
gangster, możesz go jedynie poinformować, a on zrobi i tak co zechce, bo to jego sprawa, jego życie i jego ciało. Na pewno co¶ tam wejdzie jak będzie brał jakie¶ suple i pił alkohol, jednak to nic konkretnego i dlatego nazwałem to "czym¶ tam"...
Ale to logiczne, że nikt mu takiego postępowania nie poleci i chwała temu :mrgreen:

jonasz7
24-05-07, 20:48
Brian, chcesz się zaj±ć treningami na poważnie to:
1.Dieta!!!!
2.Trening!!!!
3.regeneracja!!!!
4.Suple!!!!
5.Dieta!!!!!!!!!

pzdr.