Zobacz pełn± wersję : Smieszna sprawa!
witam! mam problem, zaczałem cwiczyc juz kilka lat temu ale z tym ciczeniem jest troche dziwnie, chodiłem najpierw regularnie rok pozniej była przerwa pozniej kilka miechów znowu , pozniej przerwa i tak juz kilka lat teraz juz od kilku miechów chodze róznie czasami 5 razy w tygodniu czasami raz, teraz postanowiłem wziasc sie do roboty i chodzic regularnie czyli 5 razy tygodniu. chodzi o to ze chciałem kupic sobie kreatyne i hmb, teoretycznie powinienem najpierw cwiczyc na sucho ale efektów nie bedzie jak w przy padku osoby kótra niegy nie cwiczyła, co do ozywek to jest to troche dziwna sprawa bo ogólnie nogi i rece mam w miare chude ale tyłek i brzuch mam sporawy, a waze 83 kg na 186 cm wzrostu, wiec nie kupie sobie odzywek na mase bo chce zgubic troche tłuszczu z brzucha i z tyłka, stad kreatyna i hmb!kolejna sprawa to to (troche głupie) ze raz w tygodniu pije około 6 piw, jedni mówi± ze tyle to jeszcze mozna podczas brania i mozna to jakos nadrobic, a kolejni ze albo sie cwiczy albo pije!
Doradzcie czy moge juz kupic sobie odzywki i czy jedno picie w tygodniu jest dopuszczalne podczas branie kreatyny i hmb! z góry dzieki!
CreativePL
24-05-07, 14:57
tak to tak samo jak by grubas byl na diecie redukcyjknej i raz w tyg jad ile wlezie...to jest to samo bylo juz milony miliardy tematow co do picia alkocholu, w skrocie kasa w bloto odrzywki alkochol i zapewne diety na 100% nie masz wiec zacnzi chodzi przez chociaz 2miesiace regularnie i z pozadnym treningiem bo przypuszczam ze owego takze nie masz..
większosć osób ćwiczy dla siebie, skoro lubisz wypić, to spoko, tylko na odżywki kasę wydasz
creatiwe skad ty mozesz wiedziec czy nie mam diety i czy nie cwizce odpowiednio, twoja wypowiedz jest smieszna ale dzieki za jak±kolwiek, wqwrwiaj± mnie ludzie którzy udaj± wielkich znawców a tak naprawde powtarzaj± to co gdzies przeczytali czy usłyszeli, załuje ze nie dopisałem u dołu ze prosze o dopowiedz tylko osoby kompetetne. z ciekawosci wszedłem w galerie zeby zobaczyc czy jestes kompetetny a w kulturystyce tak sie to sparwdza:) i poprawiłes mi humor, nie chodzi mi o to ze nie masz wiedzy ale o to ze osadzasz ludzi kilku linijkach tekstu! bo równie dobrze mógłbym ci oceniajac twoje zdjecia napisac ze nie masz diety (zdjecia chyba sprzed kilku miesiechy jesli sie nie myle) i ze nie cwiczysz odpowiednio! tyle w tym temacie!
a tak poza tym za ten link w podpisie powinienes juz dostac bana!
CreativePL
24-05-07, 16:27
za link w podpisie bana :lol: teraz to dojebales...
6 piw w tygodniu :shock: .W kulturystyce trzeba przyjowac niektore zasady.
Picie alkoholu mija sie z celem.Jak chcesz tak pic to wcale nie zaczynaj cwiczyc,bo szkoda czasu w ktorym i tak nic nie zdzialasz i oczywiscie kasy na odzywki.
gangster, możesz go jedynie poinformować, a on zrobi i tak co zechce, bo to jego sprawa, jego życie i jego ciało. Na pewno co¶ tam wejdzie jak będzie brał jakie¶ suple i pił alkohol, jednak to nic konkretnego i dlatego nazwałem to "czym¶ tam"...
Ale to logiczne, że nikt mu takiego postępowania nie poleci i chwała temu :mrgreen:
Brian, chcesz się zaj±ć treningami na poważnie to:
1.Dieta!!!!
2.Trening!!!!
3.regeneracja!!!!
4.Suple!!!!
5.Dieta!!!!!!!!!
pzdr.