Gebrand
23-05-07, 23:04
Otóż planuje zrzucić nieco kilogramów, i jak na razie dzięki jeżdżeniu na rowerku, 250 brzuszkom dziennie, pompkom, przysiadom i wielu innych straciłem 5 kg xD. Mierzę 179,5 i ważę 85. Wcześniej dużo ćwiczyłem na siłowni, i przestałem jak wyciskałem 80kg ;/. Ale wróćmy do tematu, a mianowicie moje pytanie jest takie: czy z takim planem treningowym i odżywianiem dalej uda mi się schudnąć jeszcze więcej i utrzymać moje mięśnie kochane xD.
Niedziela; Klatka+biceps (małe obciążenia, do 20 powtórzeń w serii)
Wtorek: Barki+nogi (j.w.)
Czwartek: Plecy
Codziennie dodatkowo 3-4 rodzaje ćwiczeń na brzuch+ 40minut++ jazdy na rowerqu.
A odżywianie; Rano, 3h po pobudce: razowy chleb (2 kromki max xD) z serem. Popołudniu obiad: ryba, sałatki albo coś gdzie jest mało tłuszczu. Nie jadam; słodyczy, jogurtów,cukru(tylko 2 razy dziennie w herbacie) ziemniaków i białego pieczywa. Na kolacje pije herbatkę xD . Z góry dzięki za odpowiedź ^^
Niedziela; Klatka+biceps (małe obciążenia, do 20 powtórzeń w serii)
Wtorek: Barki+nogi (j.w.)
Czwartek: Plecy
Codziennie dodatkowo 3-4 rodzaje ćwiczeń na brzuch+ 40minut++ jazdy na rowerqu.
A odżywianie; Rano, 3h po pobudce: razowy chleb (2 kromki max xD) z serem. Popołudniu obiad: ryba, sałatki albo coś gdzie jest mało tłuszczu. Nie jadam; słodyczy, jogurtów,cukru(tylko 2 razy dziennie w herbacie) ziemniaków i białego pieczywa. Na kolacje pije herbatkę xD . Z góry dzięki za odpowiedź ^^