PDA

Zobacz pełną wersję : Małe odchudzanko...

Gebrand
23-05-07, 23:04
Otóż planuje zrzucić nieco kilogramów, i jak na razie dzięki jeżdżeniu na rowerku, 250 brzuszkom dziennie, pompkom, przysiadom i wielu innych straciłem 5 kg xD. Mierzę 179,5 i ważę 85. Wcześniej dużo ćwiczyłem na siłowni, i przestałem jak wyciskałem 80kg ;/. Ale wróćmy do tematu, a mianowicie moje pytanie jest takie: czy z takim planem treningowym i odżywianiem dalej uda mi się schudnąć jeszcze więcej i utrzymać moje mięśnie kochane xD.
Niedziela; Klatka+biceps (małe obciążenia, do 20 powtórzeń w serii)
Wtorek: Barki+nogi (j.w.)
Czwartek: Plecy
Codziennie dodatkowo 3-4 rodzaje ćwiczeń na brzuch+ 40minut++ jazdy na rowerqu.
A odżywianie; Rano, 3h po pobudce: razowy chleb (2 kromki max xD) z serem. Popołudniu obiad: ryba, sałatki albo coś gdzie jest mało tłuszczu. Nie jadam; słodyczy, jogurtów,cukru(tylko 2 razy dziennie w herbacie) ziemniaków i białego pieczywa. Na kolacje pije herbatkę xD . Z góry dzięki za odpowiedź ^^

Gures1
23-05-07, 23:11
szczerze z twojej wypowiedzi wiem bardzo malo szczegolnie o trwojej diecie.w treningu twoim nie widze tricepsu na przyklad.wiec wedlug mnie braki sa.a co do brzuszkow.samymi brzuszkami to mozna sobie jedynie poprawic kratke gdy sie juz ma dobra.podstawa to dieta+aero+trening.najlepieij jak bys rozpiosal nam diete i trening.pozdro

Gebrand
23-05-07, 23:27
jutro rozpisze wsio dziś już mnie sen wzywa xD

[ Dodano: 24-05-2007, 14:59 ]
Plan ćwiczeń;
Niedziela; Klatka+biceps
-Wyciskanie hantli płasko 5s max 20 powt.
-Wyciskanie hantli skos 3s, max 20 powt.
-Rozpiętki płasko 4s,max 20 powt.
-Przenosy skos 2s, max 20 powt.

Uginanie ramion ze sztangą 5s, max 20p
Uginanie ramion hantlami siedząc 4s, max 20p
Uginanie ramion w podporze o udo 3s, max 20p
Młotkowe 2s, max 20p

Wtorek; Barki+Nogi
-Wyciskanie zza głowy 5s, max 20p
-Żołnierskie 4s, max 20p
-Unoszenie na boki 3s, max 20p
-Tylnie aktony 2s, max 20p

-Przysiady ze sztangą 5s, max 20p
-Przysiady ze sztangą z przodu 4s, max 20p
-Zwykłe przysiadu :P,3s max 50p

Czwartek: Plecy+Triceps
-Wiosłowanie sztangą do brzucha, 5s, max 20p
-Wioslowanie do klatki 4s, max 20p
-Wiosłowanie hantelką 3s, max 20p
-Dzień dobry 2s, max 20p

-Francuskie hantlą 5s, max 20p
-Francuskie oburącz 4s, max 20p
-Francuskie sztabgą 3s, max 20p
-Francuskie sztangą do czoła leżąć 2s, max 20p

I teraz mam pytanie, czy jak będe w pozostałe dni tygodnia ćwiczył brzuch to będzie ok? czy ćwiczyć w każdym dniu tygodnia ?
+Oczywiśćie rowerek codziennie :D
I teraz odżywianie;
-Rano, 3 godziny po pobudce; 2 kromki chleba razowego z serem/szynką+pomidor na kanapce+ herbatka.
-Popołudniu, Sałatka, ryba lub coś mało tłuszczowego (na prawde sie pilnuje :D)+pomidor+woda z cytryną xD
-Wieczorem; Herbatka.
Cały dzień pije wodę, jak wcześniej pisałem nie jem słodyczy, ziemniaków, białego chleba. bułek, jogurtów, chipsów i innych takich. Czasem Flipsy, lub ryż preparowany (mało kalorii nie nie?). No i to chyba wszystko. Proszę o ocenę.