Zobacz pełną wersję : Papierosy
Jak myślicie bo ja zawsze się zastanawiam czy wypalenie 5 papierosów w ciągu dnia gdy jest się na metce grozi jakimś spadkom a i te papierosy to tak od czasu do czasu 1 raz na 2 tygodnie
lukemaster
23-05-07, 14:49
16lat i juz metka...??cos nie tak z toba...tak to jest jak sie chce byc wielkim w 2miesiące...kulturystyka to jest sport dla wytrwałych....i tylko dzieki cięzkim treningom cos osiągniesz..a jak ty juz koksujesz w tym wieku..to zycze powodzenia ale zero respectu dla ciebie i osób twojego przekroju.....mógłbys zrobic ładną sylwetke bez koksu...a tak urosna ci piersi i łoniaki na języku...juz nie wspominając o rozstępach i zasyfiałym ryju ...zastanów sie 5 razy...nad tym co robisz
Zasyfiały ryj to ty masz popatrz się do lusterka. Ja nie pisze że kupiłem metke czy że chce ją kupić tylko to co napisałem u góry , widać że jesteś wieśniakiem z pochodzenia i nierozumiesz pytania
lukemaster
23-05-07, 18:37
naucz sie czytac nie napisełem ze masz zasyfiały ryj w celu obrazenia cie lecz chciałem cie poinformowac ze jak bierzesz lub zaczniesz to będziesz miał!!!
troche odbieglisciew od tematu panowie. Po papierosach nie ma zadnych spadkow to nie alkohol.
Jak myślicie bo ja zawsze się zastanawiam czy wypalenie 5 papierosów w ciągu dnia gdy jest się na metce grozi jakimś spadkom a i te papierosy to tak od czasu do czasu 1 raz na 2 tygodnie
Nic Ci nie spadnie
Lepiej bys se gainera kupil
Kiedys to mowilem czytalem ze palenie przyspiesza metabolizm!Kiedys byl wsrod lasek taki stereotym ze jak palisz to schudniesz(nawet reklama-ostrzezenie w tv)
no bo jest w tym troche prawdy ale to nie ma nic do dopingu, jak sie pali to nie dosc ze czesciej na kibelek biegasz to jeszcze masz miejsza chec jedzenia dlatego czerto jak ktos pali kilka ladnych lat i nagle zuca to zbiera sporo kilo bo ma wieksza chcec jedzenia ogolnie zaczynaa lepiej dzialac kubeczki smakowe i wechowe i aby nie zapalic zaczyna sie jeszcze wiecej jesc :D
tomaszewiak
24-05-07, 09:37
uzywki albo saa