Zobacz pełną wersję : Odżywki na zwiększenie apetytu
Witam,
Zastanawiam się czy istnieją takie odżywki, i jeśli tak to jakie polecilibyście, jak brać i ile to wyniesie.
pzdr
Ja osobiscie nie znam ale zawsze mozesz sobie kupic gainera i poprostu tym zastepowac posilek albo dokladac posilki jesli malo jesz.. Polecam Mass xxl albo gain bolic..
Pozdro
ja osobiscie znam dibenczide forte z trec'a ogolnie to taki syf ale nieraz pomaga nie jest drogi bo 100 cap 25 pln wiec mozesz kupc i zobaczyc czy ci pomoze mi tak lightownie poprawil
[ Dodano: 22-05-2007, 22:36 ]
jest tez ten produkt z megabola ale tego nie stosowalem
Diabencozide? Ale tego samego sie nie szama...
[ Dodano: 22-05-2007, 22:39 ]
oj ktos mnie wyprzedził
Masz w podwieszonych:
http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=2899
Faktycznie dibencozide reklamuje się jako środek o właśnie takiej właściwości. Jednak jest mocno przereklamowany, nie warty ceny, poza tym jego działanie nie zostało potwierdzone naukowo.
zawiera on witamine B12 jak i pewnie inne a ze b12 poprawia apetyt a to juz w podstawowce mowili na biologii. Opinie sa podzielone chodz wiekszosc jest na niee, ja tez uwazam ze to nie daje za wiele ale cos tam daje i za to cos tam placisz wlasnie te 25 pln
jak b12 to tylko w shootach...kiedys sprobowalem dibencozide megabola i mialem wiekszy apetyt ale mogla to byc wkreta wiec sam niewiem
CreativePL
23-05-07, 02:20
Ja osobiscie nie znam ale zawsze mozesz sobie kupic gainera i poprostu tym zastepowac posilek albo dokladac posilki jesli malo jesz.. Polecam Mass xxl albo gain bolic..
Pozdro
A wiec co do zastepowania gainera posilwkiem kur.wa nie gadaj jakis glupot to co na sniadanko bailko na obiadeg gainera a na kolacje aminokwasy ?? :!: Gainer jest do uzupelnienia diety a nie do zastepowania czegos :!:
BTW nie ma czegos takiego jak odrzywki ew. suplementy na apetyt wszystko reklama reklama i jesjzcze raz reklamarownie dobrz emoze to byc placebo ale sam sobie wmawiesz ze chce ci si ejesc nic wylacznie oprocz psychiki ci nie pomoze
Glodny czy nie,wcinasz co okolo 3godz.
CreativePL, nie sądzisz, że moderatorowi wypada pisać poprawnie gramatycznie i ortograficznie ?