Zobacz pełną wersję : M Double You
siema wlasnie kupilem gainerka w/w firmy super mass 3200 oraz whey koncetrate..szamal juz ktos produkty tej firmy..?Gainer masakra jak zrobilem w shekarze to geste a nie jak jakies tanie odzywki(lol)-pierwszy raz mam tak gestego gainera i nieprzesadzilem z proporcjami jakby co:Pkoszt gainera 3200g-jak dla mnie bagatela 165zl(dalem mniej znajomy zalatwil)obadamy..jak co prosze o wypowiedzi na temat tejze firmy..pozdro
Wsyp mniej proszku to będzie mniej gęste. :)
no ale podpowiedz...tej odzywy sypie sie na porcje 50g to jak mniej??:PP.S a bialeczko 750g 99zl ,lol> mam to owiele taniej tyle bym niedal ale ceny zwalaja z nog
ja jestem zwolennikiem nie pudingowych gainerow tylko takich ktore latwo sie rozpuszczaja i sa jak soczek... poza tym gestosc nie ma nic do tego ze jest to lepszy gainer- moim zdaniem te gesty papy sa gorsze... po tym wogole nie chce sie jesc i strasznie zapycha czlowieka a tu jak sie mase chce robic to trzeba wcinac jedzonko...
P.S I pewnie ciezko z szejkera wszystko wszamac jak jest to geste na pewno cos sie marnuje... albo trzeba bawic sie z lyzka...
ja mam taki pierwszy raz,w sheakerze mam duzy "dziubek" wiec z szamaniem niema problemu..gdzies slyszalem (na tym forum) cena to jakosc a te ceny mnie powalily..a nikt niemial doczynienia z produktami tej firmy na tym forum??a co z dzialaniem to sie zobaczy :smile:
[ Dodano: 24-05-2007, 01:49 ]
Czy tu niekt niekupuje supli innych niz vitalmax,megabol i trec :P :mad: