PDA

Zobacz pełną wersję : Chcesz zacząć koksować?? Wejdź!! To coś dla ciebie!!

lavie_89
22-05-07, 17:49
Chcesz być przypakowany?? Chcesz być silny?? Chcesz mieć powodzenie u płci pięknej?? Chcesz wyglądać, jakbyś urodził się na siłowni??

Możesz to wszystko osiągnąć zarówno ze sterydami jak i bez nich...ale pamiętaj również o zdrowiu, o konsekwencjach, o efektach ubocznych i o samym sobie!! Czy naprawde chcesz się truć, tylko po to, aby mieć większy biceps o pare centymetrów?? Jeżeli nie działają na ciebie takie argumenty i nadal chcesz brać koks, to koniecznie zobacz to:

http://www.youtube.com/watch?v=pbI6CE6yskw

I pamiętaj: Kulturystyka to najpiękniejszy sport na świecie, ponieważ jedynym przeciwnikiem dla siebie jesteś ty sam, a żeby coś osiągnąć musisz być cierpliwy i pewny siebie...uprawiając kulturystyke, nie tylko poprawiasz swój wygląd, siłę i mase...tutaj ćwiczysz swój charakter i zdrowie!!

oSiŁeK_sNd
22-05-07, 19:06
fajny Greg ma tylni akton miesni naramiennych :mrgreen:

CreativePL
22-05-07, 19:10
ostatnio ktos dawaj foty valentino po syntholu...

oSiŁeK_sNd
22-05-07, 19:30
a dobrze wygladal jak jeszcze nie zaczal koksowac prawda...mial potencjal i wszystko zniszczyl

lovelas69
22-05-07, 19:35
zgadza sie ale i tak us*ranemu czlowiekowi nie przetlumaczysz...

brodawid
22-05-07, 19:58
To zaczyna byc nudne!!! Nie tak dawno był podobny temat

Valentino - to nie jedyny przykład skrzywienia muzgu , własnie przez takich idiotów obraz kulturystyki nie jest kozytnie postrzegany przez opinie publiczną.Po za tym synthol nie ma nic wspólnego ze wzrostem miesni.

Koksy - nie czynią z nikogo mądrzejszym ani tym bardziej głupszym -jesli ktos jest debilem to po koksie bedzie WIELKIM DEBILEM-i nic poza tym.

(...)
22-05-07, 21:12
rzeczywiście troche tego dużo, ja zwolennikiem koksów nigdy nie będę, ale rozumiem osoby które chcą mieć przyszłość kulturystyczną i ćwiczą powiedzmy 5-10lat, na suplach i widzą że już nic nie zdziałają, a chcą za wszelką cene być więksi, a najbardziej mnie denerwują osoby ograniczone(bez obrazy), które koskują od samych pioczątków zabawy na siłowni

u.waw.pl
22-05-07, 22:54
Przepraszam bardzo, ale co wspólnego ma synthol z saa ? Autorzy tego filmiku są lekko niedoinformowani.

Prezydent_1c
22-05-07, 23:26
u.waw.pl, na to wygląda :lol:

tomaszewiak
23-05-07, 08:44
stare jak swiat

lavie_89
23-05-07, 16:08
Najgorsze jest to, że Valentino naprawde miał możliwości i mógłby być dzisiaj kimś naprawde niezłym, bez sięgania, po sterydy!! Wszystko spiepszył strzykawką...tak czy siak, mam nadzieję, że po obejżeniu tego filmu małolaty przestaną się tak jarać sterydami i koksowaniem...nie tędy droga...prawdziwa droga do sukcesu, to trening+dieta+trening!! Wszystko można znaleźć na tym forum, co i jak robić itp...więc po co koksować?? --> GŁUPOTA!!

oSiŁeK_sNd
23-05-07, 19:24
mam nadzieję, że po obejżeniu tego filmu małolaty przestaną się tak jarać sterydami i koksowaniem...

nie przestaną, mozesz mi wierzyc :]

vold
23-05-07, 21:50
Nie przestaną koksoweać bo te filmy z idiotycznym valentino który szprycował się syntholem nie ma nic wspólnego z dopingiem.

wolak
24-05-07, 02:01
tak jak voldek mowi..chociaz mozna go pokazywac 14 letnim pakerom to moze na pare lat sie im odechce(ale wydorosleja i beda wbijac soczek:P)