Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : schudniecie

gromba16
21-05-07, 09:54
witam potrzebuje cos konkretnego na spalanie tkanki tluszczowej. mam sporo tkanki miesniowej ale tego nie widac bo zakrywa ja fat i jak moglibyscie podajcie jakis dobry srodek na spalanie tego. najlepiej jakis maly trening na rzezbe by sie tez przydal.narazie cwicze na silowni treningiem na rzezbe,ale potrzebuje cos co wspomoze spalacz

tom
21-05-07, 12:47
DIETA -ujemny bilans
trenujesz na rzezbe daj jeszcze jakiec cwiczenia na brzuch
a spalaczy jest tyle do wyboru....

(...)
21-05-07, 14:29
jaki masz staż?

nowy1
21-05-07, 19:36
podobno L karnityna jest dobra.

moglby ktos powiedziec na temat dzialania l karnityny, albo innego wspomogacza do spalenie tluszczu?
wiem ze w internecie jest bardoz duzo informacji ale chodzi mi zeby ktos sie wypowiedzial kto probowal schudnac z l karnityna.
czy to naprawde pomaga?
dzieki z gory.

gromba16
21-05-07, 21:04
no cwicze 7 miesiecy. ale tego tluszczu jest naprawde sporo. wolal bym ograniczyc treningi na silce a zeby konkretnie chudnac. myslalem o zakupie olimp thermo speed extreme co myslicie o tym ??

tom
21-05-07, 22:46
myslalem o zakupie olimp thermo speed extreme co myslicie o tym
good!
na silke chodz(brdzo duzo kcal tam sie pali)dozuc tylko jakies aeroby
a l karnityna moze byc ale jako dodatek ze spalaczem... :wink:

nowy1
22-05-07, 12:59
a wlasnie jesli np bede bral cos na schudniece np. jakas l karnityne albo thermo speed, to czy masa mi zejdzie z calego ciala? bo mi np chodzi o to zeby zrzucic brzuch, a np nie chce zeby mi rece schudly czy nogi. czy to bedzie dzialalo na cale cialo ?

22-05-07, 13:05
Niestety tak. Ja teraz biore TSE ale dorzucilem do tego BCAA glutamine i Isolite treca. To powinno czesciowo zapobiec utracie masy miesniowej. Tak wogole to przy braniu termogenikow to polecam bialko optimuma w czarnet torbie. Dosc drogie ale zawiera izolat, bcaa i glutamine

tom
22-05-07, 13:18
yess na cale cialo wiec musisz miesnie zabezpieczyc duzo bialka i antykatabolik jakis
np.glutamina bcaa lub hmb szczegolnie w okolicach treningu
karnityne mozesz dodac do tse bo sama to h... da :wink:

22-05-07, 13:23
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_info.php/manufacturers_id/13/products_id/789/products_name/optimum-100-whey-gold-standard-4557g-145-porcji.html

Te bialko :)

Ja zjadlem juz pol opakowania bez karnityny i 3 kilo w dol:) Tyle ze jem po 5 dziennie a nie jak napisali po 2

nowy1
22-05-07, 13:42
czyli czy moglby ktos mi polecic jakas mieszanke co brac z czym zeby schudnac a nie stracic duzo miesni?

np thermo speed+ kreatyna?

albo thermo speed + HMB ?

co polecacie ?

tom
22-05-07, 14:01
obydwa dobre
2 sposob bym wybral +glutamina lub bcaa i bialko
tse bierzesz jaki pisza i zwiekszasz porcje az bedzie ok
hmb jak najwiecej chociaz 4 razy dziennie po 2 tabl.

SuBZerO
22-05-07, 15:25
Zerknij na to http://www.odzywkidlasportowcow.pl/product/details/spalacze-tluszczu/vitalmax-fatbloc-thermogenic-120-kaps.html

nowy1
22-05-07, 16:01
yhm ciekawe a z czym to mozna polaczyc ? zeby byly dobre efekty? zebym tak calkiem nie zniknał :P

tom
22-05-07, 16:07
to jest typowy spalacz cos jak tse

MILAN
22-05-07, 22:36
ja w 45 dni, straciłem z jakieś 12kg a biore tse + cla
Apropo jak tam ktoś pisał można dorzucić do tego kretke?? bo jednak masy troszke uszło, pocieszam sie, że to tłuszcz spadł a mięsień bez różnicy ale to przecież jak bajka brzmi ;p wracając no bo właśnie mam kretki od hooja i to różnych firm i ni ma szans tego przed końcem daty ważności wyjeść, dlatego pytam sie? oczywiscie dla pewnego zabezpieczenia masy biore ostrowie, ale może coś więcej sie przyda? :D sorka, że w tym temacie ale to o tym samym, więc musiałem zapytać ;p

tom
22-05-07, 22:58
kreatyna dobry pomysl coraz wiecej ludzi laczy i chwala sobie
ja jeszcze nie probowalem :wink:

MILAN
23-05-07, 16:32
niech sie wypowie ktoś kto łączył, czekam

gromba16
23-05-07, 21:08
co to jest te CLA ??

MILAN
24-05-07, 00:07