Zobacz pełną wersję : Kreatyna i HMB?
Witam jestem tu nowy, troche czytalem o roznych odzywkach i suplementach i chcialem sie was poradzic czy KTP Creatine+HMB (w kapsulkach) - HI TEC to dobry wybor ?
kreatyna moze byc pod waronkiem ze masz juz troche stazu...
hmb nieoplacalne
kase wpompuj w diete i ewentualnie uzupelnienie
tauryne do kreatyny mozesz kupic jeszcze :wink:
czyli HMB odpada ? sporo osob mi mowilo ze polaczona z kreatyna daje duze efekty, czyli z czym najlepiej brac kreatyne. Na przyrost sily i spalanie tkanki tluszczowej ?
jak chcesz spalac to kreatyny nie bierz choc mozna...
najlepsze efekty bedziesz mial jak bedziesz robil albo mase albo rzezbe :wink:
hmb nieoplacalne
a probowales laczyc kreatyne z hmb czy powolujesz sie na opinie innych na temat hmb, badz tez stosowales ja bez kreatyny? Bo ja slyszalem ze kretka + hmb to niezle rozwiazanie..
hmb nieoplacalne
a probowales laczyc kreatyne z hmb czy powolujesz sie na opinie innych na temat hmb, badz tez stosowales ja bez kreatyny? Bo ja slyszalem ze kretka + hmb to niezle rozwiazanie..
no ja tez wlasnie slyszalem ze to dobre rozwiazanie :) ale juz sam nie wiem ...
hmb nieoplacalne
no ja tez wlasnie slyszalem ze to dobre rozwiazanie :) ale juz sam nie wiem ...
podbijam sam mam zamiar po redukcji robic cykl na krecie z hmb
sluchajcie hmb dziala glownie antykatabolicznie...
i nie poteguje dzialania kreatyny jak np. ryboza bo dziala w calkiem inny sposob
i ogolnie jest drogie ale jak sa fundusze to oczywiscie mozna sobie pozwolic na to choc ja juz dluzszy czas nie kupywalem hmb bo wole kupic sobie np. glutamine i brac ja po kazdym treningu
dlatego ze alanina i glutamina stanowia 70% calosci aminokwasow uwalnianych podczas treningu :wink:
ja do firmy hi tec nie mam zbyt dużej sympatii polecił bym ci lepiej universal, olimp, ultimate nutrion
Kreatyna i HMB to dwaj nierozłączni sprzymierzeńcy Twojej umięśnionej sylwetki. Już dawno odkryto, że suplementy te cechuje ogromny synergizm anabolicznego działania na organizm sportowca. Jeśli chcesz stale rozwijać swoją muskulaturę i maksymalnie wykorzystać potencjał drzemiący w Twoich genach połącz kreatynę z HMB a zaskoczy Cię efekt jaki uzyskasz w krótkim okresie czasu. Podstawową zasadą w uzyskaniu szybkich przyrostów masy mięśniowej jest ograniczenie katabolizmu wysiłkowego i nocnego, stymulacja procesów regeneracyjnych po treningu a także najefektywniejsze wykorzystanie “ciężkiego sprzętu” z siłowni w celu maksymalnego pobudzenia mięśni do wzrostu. Jedynie połączenie kreatyny z HMB spełnia wszystkie warunki. Kreatyna pobudzi Cię do intensywnych treningów, rozbuduje twoją muskulaturę, a także wielokrotnie przyspieszy regenerację mięśni. Natomiast HMB, jak już pewno wiesz, jest najskuteczniejszym antykatabolikiem na rynku. Nasz wyjątkowy zestaw oferuje Ci mikronizowaną formę kreatyny – KTP Creatine oraz HMB w kapsułkach. Tylko dzięki wyjątkowemu połączeniu Kreatyny z HMB będziesz mógł szybko i efektywnie zbudować beztłuszczową masę mięśniową. Pamiętaj. Nie osiągniesz takich efektów stosują każdy suplement z osobna!!!
ciekawe czy to prawda
wypruboj a sie przekonasz :wink:
narazie sie przymiezam do kupna ale jak patrze na instrukcje obslugi
Sposób użycia:
HMB:
w dni treningowe: 4 porcje dziennie (2 kapsułki) (rano na czczo, ok. 30min. przed treningiem, bezpośrednio po treningu, przed snem);
w dni nietreningowe: 3 porcje dziennie (2 kapsułki), rano, w ciągu dnia, przed snem po 2 kapsułki.
KREATYNA KTP:
Faza nasycenia: przez pierwsze 2 dni stosować 4 razy po 5 kapsułek w ciągu dnia, następnie przez kolejne 3 dni stosować 2-3 razy dziennie po 5 kapsułek.
Faza podtrzymująca: przez kolejne dni, aż do zakończenia cyklu kreatynowego, stosować 2-3 razy dziennie po 3 kapsułki. Po 6 tygodniach stosowania preparatu należy zrobić 4 tygodnie przerwy
to mnie troche zniecheca bo dziennie bede musial zjadac sporo tych kapsulek chyba ze osoba co wystawila aukcje na allegro sie pomylila albo ja zle zrozumialem
Kreatyna+HMB revolution+glutamina. Może takie rozwiązanie. Może jeszcze do tego L-Karnityna... Ale jak chcecie.
hmb dobrze rozpisane...
a kreatyne bierz bez fazy nasycenia :wink:
czyli wedlug Ciebie Tom ile bede musial lykac dziennie tych kapsulek ?
8 dziennie HMB i 4 razy dziennie po 5 kreatyny to 20 kapsulek lacznie okolo 28kapsulek dziennie ?
hmb dobrze
kreatyna nie.
dawkowanie kreatyny jest wszedzie najlepiej
DT 5g na czczo i 5 po treningu
DNT 5g na czczo
lub warto sprobowac
DT 5g po treningu
DNT 5g na czczo
wchodzi tak samo jak pierwszy sposob a spadki sily niezauwazalne w moim przypadku... :wink:
Prezydent_1c
22-05-07, 23:24
Dziwi mnie tylko dlaczego HMB Revolution chcecie 4xdziennie brać jak powinno się brać na czczo , po treningu i przed snem ...
powinno sie brac wtedy kiedy miesnie sa zagrozone katabolizmem
a co do max dawki dziennej to specjalisci z USA podaja nawet 20gr.
niewiem jakie tego efekty ale kasa napewno niemala... :wink:
Czyli reasumujac, jest sens inwestowac w KTP i hmb?
jak hmb to tylko olimpa i mega capsy wtedy bedziesz brał ich mniej, a kreatyne jesli mono to universala dobry wybór, w proszku oczywiscie