mike7775
19-05-07, 17:48
Witam, chcialem zrobic jakis cykl kreatynowy przed wakacjami, na wakacje prawdopodobnie wyjade do pracy na 3 miesiace i niebardzo bede mial jak cwiczyc, wiec mysle ze jeszcze zdaze do lipca cos zrobic. ostatni cykl na Horse Power skonczylem jakies 2 miesiace temu. teraz zastanawiam sie jaka kreatyne kupic, i mam takie pytanie:
Co sadzicie o HiTec Createston? Pisza o tym ze to taki zestaw poza samymi kreatynami
rowniez innych skladnikow, aminokwasow itp. czy warto to kupic zamias np Xpanda?
co do kazsy jaka chce wydac to powiedzmy 200-300 zl, bialko WPC-80 juz mam,
Zastanawialem sie nad :
1) Xpand + Xpand Enegezied
2) Xpand + jakis No-booster
-no shotgun z VPX
-no-xplode z BSN
-f-16
-NOZ z NutraBolics
-No-burst..
-Nitrox z MEGABOLA
Moze jeszcze jakies inne propozycje no-boosterow?
Stosowalem juz Horse powera i Xpanda, i ogolnie Horse power jakos mi niesmakowal i
troche dziwnie sie po nim czulem, Xpand jakos lepiej przypadl mi do gustu.
No ale zastanawiam sie czy moze sa jakieś nowsze lepsze stacki, kiedys tez raz sprobowalem Storma mialem taka probke 10g, ciezko powiedziec jak dziala po jednej
probce, ale w smaku bylo okropne.
Pozdrawiam
Co sadzicie o HiTec Createston? Pisza o tym ze to taki zestaw poza samymi kreatynami
rowniez innych skladnikow, aminokwasow itp. czy warto to kupic zamias np Xpanda?
co do kazsy jaka chce wydac to powiedzmy 200-300 zl, bialko WPC-80 juz mam,
Zastanawialem sie nad :
1) Xpand + Xpand Enegezied
2) Xpand + jakis No-booster
-no shotgun z VPX
-no-xplode z BSN
-f-16
-NOZ z NutraBolics
-No-burst..
-Nitrox z MEGABOLA
Moze jeszcze jakies inne propozycje no-boosterow?
Stosowalem juz Horse powera i Xpanda, i ogolnie Horse power jakos mi niesmakowal i
troche dziwnie sie po nim czulem, Xpand jakos lepiej przypadl mi do gustu.
No ale zastanawiam sie czy moze sa jakieś nowsze lepsze stacki, kiedys tez raz sprobowalem Storma mialem taka probke 10g, ciezko powiedziec jak dziala po jednej
probce, ale w smaku bylo okropne.
Pozdrawiam