Zobacz pełną wersję : Proszę o szybką pomoc
Hej, biorę jabłczan kreatyny już 4 tydzień. Dzisiaj mam z kumplami ognisko i mam pytanie: Czy 2 góra 3 browarki mi zaszkodzą?? Dodam że już od bardzo dawna nic nie piłem. Proszę o szybką pomoc.
zaszkodza
Wyczerpująca odpowiedź.
CreativePL
19-05-07, 17:28
uzywaj wyszukiwarki bylo 100 setki tematow na temat picia alkocholu w skorice piwko skraca bialko i odwadnia kreatyna zastrzymuje wode w miesniach. To tak samo jak robic diete redukcyjna przez 6 dni a w 7jesc ile wlezie i tak w kolko..
Nie bądź mięki ja wytrzymałem od 1 Kwietnia do 15 Maja a ty po 4 dniach już chcesz browar walić.
Cierpliwoś popłaca.
Pozdr Krzysiek. :cool:
Nie bądź mięki ja wytrzymałem od 1 Kwietnia do 15 Maja a ty po 4 dniach już chcesz browar walić.
nie po 4 dniach tylko po 4 tygodniach. Już jestem po ognisku. Wypiłem wczoraj 1 piwo i pół kieliszka wódki (urodziny kolegi i prosił żebym się od niego napił), myśle że spadków po tym nie będzie
CreativePL
20-05-07, 21:01
A ja mysle ze wypiles wiecej....1 raz slysze okreslenie "pol kieliszka wodki.."
No jak na imprezie brakuje normalnych rozmiarów i polewają w jakichś PGR-owskich setkach to ja też piłbym "pół kieliszka" :)
A ja mysle ze wypiles wiecej....1 raz slysze okreslenie "pol kieliszka wodki.."
Śmieszy mnie Twoja odpowiedź. Może Ty jesteś jasnowidzem??
[ Dodano: 21-05-2007, 07:29 ]
No jak na imprezie brakuje normalnych rozmiarów i polewają w jakichś PGR-owskich setkach to ja też piłbym "pół kieliszka" :)
Noo mieszkam na podhalu a tutaj pije sie z dużych kieliszków ;d
Twoja sprawa wiem co znaczy się napić i też narazie się powstrzymóje i jest dobrze no ale gdy nie pije to na siłce jest elegancko lecz jak się napije 3 piwa to już gorzej wybór należy do Ciebie
A po co w ogóle pic i palic? :razz: Alkohol powoduje cofnięcie treningu o kilka dni a nawet tygodni.Nawet najmniejsza ilosc także nie radze.
Hyba ze sie napijesz i zaczniesz cykl od nowa :mrgreen:
Alkohol powoduje cofnięcie treningu o kilka dni a nawet tygodni.Nawet najmniejsza ilosc także nie radze.
co?nie ma to jak powtarzac jakas glupote...
do miesni dociera tyle alkocholu ze wogole im nie zagraza ...
a male ilosci sa wskazane nawet dla sportowcow ok 30g na dzien...
nie wskazany jest kilka godzin po treningu bo moze utrudniac odbudowe glikogenu i spowalnia anabolizm
tak wiec pij na zdrowie :wink:
Co za bzdury gadasz człowieku.Nawet swiatowej sławy siłacze i kulturyści np Pudzianowski wypowiadali sie na ten temat tak jak ja.
swiatowej slawy silacze... Ty sie do nich nie porównuj lepiej oni maja takie cykle ze bys w kosmos polecial :wink:
poczytaj o tym jak dziala alkochol i jak jest wchlaniany...
polecam przeczytac ksiazke z fizjologii czlowieka... :wink:
Ja sie do nich nie porównuje tyko mówie ze nawet oni co wyglądają jak szafa nie chcą chlac alkoholu bo wiedzą jakie są tego skutki.
jasne :wink:
a czy ja mowie o chlaniu tego?
a co do nich to non stop sa na lekach...
Witam !!!!!!
Własnie jestem w drugim tygodniu treningu ACT i słyszałem, że bez odpowiedniej deity trening nie da takich rezultatów jak powinien, dlatego proszę o pomoc w ułożeniu diety. Mam 187 cm wzrostu i waże jakieś 97 kg. Chciałbym zrzucić trochę kilogramów aby poprawiła się moja wyrazistość mięśni. Dużo ćwiczyłem i mam trochę rzeżbe ale nie widać tego aż tak bardzo bo wszytsko przysłania tłuszcz. Proszę aby któś pomógł mi ułożyć jakiąś dobra dietę. Z góry dziękuję i pozdrawaim.