Zobacz pełn± wersję : CZęste pytanie
Czy uprawianie sexu podczas cyklu np z metk± grozi jakim¶ spadk± siły lub masy.Ponieważ gdy brałem odżywki takie jak kreatyna czy nitrobolon to były spadki siły to więc jak jest.
generalnie koksy zwiekszaja wydolnosc fizyczna organizmu. wiec raczej na mecie bedziesz silniejszy od tego.i troche ci sie miesnie brzucha wyrobia i bioder :mrgreen:
sex-jak najbardziej,i jak najwiecej :grin:
to nie będzie żadnych spadków siły
będ± bo wraz z nasieniem traci sie aminokwasy i pozbywa się testosteronu
polo, tak owszem ale to s± sladowe ilosci
Ale brak sexu podczas cyklu szczególnie z testoteronem prowadzi do rozdrażnienia i agresji
To dla mnie ¶mieszne jak mozna rozważac "czy zbykac czy nie"? :???:
tomaszewiak
18-05-07, 17:04
niegrozi
tak sie sklada ze z umiarem trzeba, a nie jechać na ręcznym cały dzień, a wieczorem do panny, jak sie zjedzie na ręcznym przed treningiem to potem nie ma sie chęci trenować i gorszy trening wychodzi, :mrgreen:
polo, to prawda tylko po co walic konia skoro ma sie dziewczyne a tym bardziej przed treningiem :???:
jak brałem koks to nie mogłem do wieczora wytrzymać... :mrgreen: takie libido podniesione było że ręke 4 razy min jebałem a potem do koleżanki...
WAL ¦MIAŁO :mrgreen:
amen :wink:
Hehehe...widze, że forum ,,czy sex odbiera siły podczas brania mety'' zamieniło się w ,,czy warto walić konia przed wieczorowym sexem, a jak tak to ile razy'' ;P;P:D Apropo tematu...Nie powinno być żadnych spadków siły, je¶li już to tylko czyste dodatki...Ogólnie sex to samo zdrowie, wpływa leczniczo na samopoczucie, na dobry nastrój, na dowarto¶ciowanie i na kondycję...Tak więc jak najbardziej zgadzam się z brodawidem ,,sexu jak najbardziej i jak najwięcej'' Pozdro...
CZęste pytanie
1 raz takowe widze :roll:
były, były...... i az dziw mnie bierze ze takowe powstaj± :shock: