Zobacz pełn± wersję : Co kupić??
witam wszystkich... poradĽcie mi co moglbym kupic, mam do wydania ok 100-120 zl. jakies pol roku temu mialem cykl Kreta+ dextro +mass xxl ..myslicie ze drugi raz to samo bedzie dobrym pomyslem?? czy moze teraz wziasc cos innego? pzdr
pS: oczywiscie chodzi mi o odzywki na mase :razz:
Jeżeli przyrosty Cię zadowalały, to możesz powtórzyć taki cykl.
no przyrosty byly calkiem zadowalajace, szczegolnie przyrosty sily :mrgreen: tylko mam maly problem z gajnerami bo jestem uczulony na mleko i jak przez dluzszy czas pije to mnie wysyfia na czole :evil: no ale warto sie poswiecic. A moze sa sie z czym innym to wymieszac? probowal ktos?
Najlepiej to z woda rozrabiaj smakuje troche gorzej ale da sie wypic. Ja to jak zapomne shakera to wsypuje miarke do ust i popijam:) Troche skleja
Ja to jak zapomne shakera to wsypuje miarke do ust i popijam:) Troche skleja
Uuu,to nie moze byc przyjemne,zawsze sie znajdzie jakis pojemnik do wymieszania,(kubek,szklanka sloik) :grin:
Z gainerem jest to prawie niewykonalne ale z WPI da sie zrobic:)
mam w domu katalog Trec-a i wypatrzyłem gajnerka o nazwie MAGNUM 8000 z dodatkiem krety, pewnie duzo jej tam nie ma ale myslalem zeby zamiast kupowac massa i krete to kupic 4kg tego magnuma..czy ktos jadl juz to? lepiej to kupic czy massa i krete??
Z wod± to raczej Carbo się robi, gainer będzie niesmaczny.
Lepiej osobno kupowac gainera i kreatyne.Mozesz powtorzyc cykl,nie kombinuj,jesli cos Ci daje efekty to nie zmieniaj tego.
panowie gainery z firmy sports one zaleca sie rozrabiac z woda i sa smaczne... a jak mialbym sobie wsypac miarke do ust to udusilbym sie bo dzisiaj zapomnialem go wymieszac i zaczalem pic i ten pyl wpadl mi do tchawicy i reszty juz nie musze chyba pisac... a poza tym tego gainera tak latwo sie rozpuszcza ze kilka ruchow w szejkerze i gotowe...
no sports one bialko gainery
rozpuszczalnosc maja bardzo dobra to prawda :wink:
jadl ktos z was te Magnum 8000 ?? jak tak to czy przyrosty byly zadowalajace??
magnum to uzupelnienie diety i to od tego jak dopracujesz diete zlezy czy bedziesz mial przyrosty
a tego nie wiedzialem :oops: dobrze ze mi napisalem..czyli jednak kupie sobie znowu massa i kretke