Zobacz pełn± wersję : hmmm pomocy !
jeszcze nie bralem zadnych sterydow i chcialem sie doradzic wczesniej jadlem odzywki mass xxl teraz chcem sobie wziasc polska mete 200 tabletek z jakimi najlepiej odzywkami je brac ?? za pomoc sogi ;] piszcie wszystko co o tym sadzicie mam 19 lat na pake chodze 1 rok mam 181 cm wzrostu i waze 75 kg
jak na pierwszy raz to za duzo tej mety starczy 100 ( moje zdanie ) a do mety to zapodaj jakiegos massa xxl, a na koniec monohydrant kreatyny i bedzie git i pamietaj o diecie
Czy polska czy inna byle z pewneo żródła i będzie ok , po cyklu clomid
daj se czlowieku siana lepiej.po roku to mozesz z mono sobie poprubowac.patrzac na to ze brales telko gainrea to mysle za za duzo sie na innych forach naczytales albo na swoich kolegow sie zapatzryles.kup sobie chlopie monohydrat do tego jakis gainer i jedziesz.szczerze ci powiem ze na tym zrobisz wiec niz na tej glupiej mecie.moze rozisz nam tez swoja diete!!
lol zacznij od kreatyny a nie za mete sie juz lapiesz na nia przyjdzie czas
tomaszewiak
16-05-07, 21:09
ruska/eap/ec/unichem
Jak już bierzesz mete (dobrze ze przynajmniej polska),to duzo jedz bo meta jest typowo na mase,do tego trening na mase i styknie
zjedz 100 i zobacz jak to wchodzi,a do drugiej 100 weĽ sobie kretaynke na 4 tygodniowy cykl i starczy.po tym clomid albo mocnego tribullusa
pozdr
bigsmith18
17-05-07, 16:37
heh,wlasnie sobie uswiadomilem ze wcale nie jestem takli daremny !! ja bralem juz kilka kreatyn,fakt ze cwicze 9 miechow ale non stop dieta a Ty tylko gainera i juz koks:>?? nie gryzie cie sumienie bo mnie tak:P juznigd niepwiesz ze doszles do tego jak wygladasz na sucho tylko bedziesz jednym z szarego spolecznstwa :razz: pamietaj o oslonkach, sylimarol i koenzym Q10 obowiazkowo ale na Twoim miejscu bym wzial jakas kreatyne i maks dietka :!: :!: :grin:
Kreatyne lepiej po cyklu zacz±ć wraz z odblokiem.
djtris, e ogole czlowieku po co ci ten koks teraz ?? wez kreatyne itd jak juz zjesz kilka razy te najsilniejsze suple to dopiero mozesz o kaksach myslec. A jak juz napewno sie zdecydowales to wez sobie lepiej tylko 100 bo to jest pierwszy cykl i do tego prolke bedziesz mial leprze efekty
odzywki bialkowe sa uzupelnieniem diety jesli zapotrzebowanie na wegle bialko i tluszcze uzyskujesz z pozywienia to gainer jest zbedny a jesli masz jakies niedobory wtedy sprawdzasz to co jesz w tabelach kalorycznych i obliczasz ile czego musisz dozucic
Do mety najlepsza jest omka ale jak chcesz odżywki to bardzo dobry jest gajner i oczywi¶cie kreatyna mas xxl lub nitrobolon pozdro
Duży2, omka- nie jest wcale najlepsza do mety w ogóle nie jest dobra :???:
j/w
omka to testosteron a jaki testosteron dodamy do mety zależy od naszych potrzeb.
na cyklu sterydowym przedewszystkim duuuuzo bilaka i kalorii...