Zobacz pełną wersję : mój przyszły cykl
witam planuje na jesień jeden cykl, więc potrzebuje krytyki, oceny i porad do tego co poniżej rozpisałem. z góry dziękuje za każdą pomoc i uzasadnioną krytykę wobec moich planów. Prosze tylko was o jedno... aby nie pisać mi w moim temacie o szkodliwości SSA ponieważ zdaje sobie sprawę jakie to niesie skutki negatywne i jakie niebezpieczęstwo i jestem wpełni świadom moich przyszłych planów i ich następstw.
a więc przejdźmy do sedna ;)
długość cyklu będzie wynosić 10 tygodni
a SSA jakie użyje to Winstrol (stazanolol) i deca durabolon
deca durabolon 200ml co tydzień przez 10 tygodni
winstrol 30mg codziennie od 7 tygodnia do końca cyklu
W trakcie cuklu zastosuje kilka środków zabezpieczających:
Sylimarol 2xdz.
Cynk 1xdz.
Koenzym Q-10 2xdz.
Witamina C
Nolwadex 10 mg. dz.
Tran 2xdz.
Aspargin 3xdz
wiem że nolwadex jest odblokiem ale jako odblok ale nie chce mieć ginekomastii a jako ten główny będe stosować clomid
200mg pierwszego dnia potem 100mg przez 10 dni i 50mg przez kolejne 10-12 dni.
Dodatki do odbloku:
Cynk 30mg dz.
Witamina C 3x200mg.
Kreatyna
Aminokwasy
do deki musisz brac testosteron bo jak go do deki nie weżmiesz to problemy z małym bendom,
1-11 enat 200mg E5D
1-10 deka 200mg E7D
od 8 tyg winko
Witaj
J/W do decy testoteron jest niezbedny.
Widzę ze przygotowałeś sie do lekji-profilaktyka na poziome. :wink: ( w koncu ktos poczytal zanim zada pytanie)
A to są propozycje z podwiesznego godne rozwazenia
1 - 4 tyg metanabol 20mg-30mg (ED)
1 - 10 tyg deka lub boldenon 200mg (E7D)
1 - 11 tyg testosteron enantat 200mg (E5D)
Tutaj jest dobry cykl na mase zauwazylem ze dosc malo wazysz, metanabol to bardzo dobry srodek na kick start albo:
1 - 10 tyg deka lub boldenon 200mg (E7D)
1 - 11 tyg testosteron enantat 200mg (E5D)
9 - 13 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (E3D)
Tu masz dobra jakosc miesni i mniejsze spadki
dzięki za wasze propozycje, mam rozumieć że dodając do mojego cyklu testosteron uchronię( przynajmniej częściowo) siebie od impotencji tak?? Wiem o tym że Deca bardzo mocno blokuje układ HPTA i przeraża mnie fakt że metabolity opuszczają organizm nawet przez 18cie miesięcy. Co do winstorlu to może być w tabletkach?? wiem że traci część mocy w wątrobie, pozwole sobie zacytować pewien fragment który znalazłem na stronie www.koksy.eu odnośnie winstrolu w tabletkach
"Panuje opinia, iż jest słabsza gdyż środek zanim dostanie się do krwiobiegu przechodzi 'fazę pierwszego przejścia' czyli zostaje w części dezaktywowany w wątrobie. Ma to jednak swoje plusy albowiem taka sytuacja jest bezpośrednim impulsem do zwiększenia poziomu wytwarzania (wątrobowego) jednego z najsilniejszych czynników wzrostu - IGF1."
wybrałem akurat te SSA bo mi zależy na dobrej jakości mieśnia oraz na jak najmniejszych skutkach uboczych, zapomniałem dodać że to "uzdrawiaczy" planuje dokupić kolagen ponieważ winstrol wysusza ścięgna i z tego powodu trening może stać się niekomfortowy.
zauważyłem że proponujecie mi metanabol ale z niego zrezygnuje ponieważ łącząc go z winstrolem obciąże sobie za bardzo wątrobe, a co do wpomnianego "kika" to słyszałem że jest to tylko chwilowe ze względu na wysoką retencje wody i gdy po cyklu nastąpi "odpływ" wody z mego organizmu, to zakładam że nie będzie mnie to cieszyć ani troche. Podczas cylku musze ograniczyć spożywanie soli ponieważ, owy kryształ powoduje zatrzymywanie wody w organizmie a tu nie o to chodzi...
Z tym winstrolem jest róznie ale generalnie panuje opinia ze iniekcyjny lepiej kopie i jest łagodniejszy dla wątroby, wiec cos w tym musi byc!
Co zas tyczy sie metanabolu to nie jest tak do konca jak napisałeś.retęcja wody wystepuje w mniejszym lub wiekszym stopniu przy prawie kazdym sterydzie.Metanabol jest typowo masowym srodkiem co nie znaczy ze musi zalewac woda mozna bowiem stosowac go w mniejszych dawkach no i zależy to również od diety a jego głównym czynnikiem odpowiadajacym za przyrost miesni jest kożystny bilans azotowy.Stosując dawke np.1-4 15mg ED napewno sie nie zalejesz i nie uszkodzisz watroby tym bardziej przy tak wysokiej profilatyce jaką zasosujesz.
Wiec na twoim miejscu do cyklu dodał bym metanabol na poczatek i zrezygnował z winstrolu w tabletakch na kożyśc iniekcyjnego
sorry że tak stary temat wykopuje ale w końcu to mój topic więc chyba mam prawo:)
po dłuższych namysłach ( wiele o metanabolu myślałem i jego kickiem na początek) i waszych propozycjach, zdecydowałem się że jednak dodam witaminę "M" do mojego cyklu... jak ma być jeden cykl to niech będzie porządny...
myślę że tak to może wyglądać co nie?
metanabol 1-4 15 mg ED może od 3go do 4go tygodnia zwiększę do 20mg ED ale nad tym się jeszcze zastanowię...
deca dorurabolin 1 - 10 tygodni E7D 200 ml
testosteron enanhat 1 - 10 200 ml E5D
winstrol ( stazanolol ) 8 - 12 bądź 14 nad tym też jeszcze muszę się zastanowić 30 mg ED
chce jeszcze się zapytać o injekcje, ponieważ już różne historie na ten temat słyszałem... więc postanowiłem że się zapytam:) czy lepiej jest przeprowadzać injekcje w jedno miejsce typu barki bądź pośladki czy lepiej jest robić shoty w różne miejsca?? bo troche ich będe musiał zrobić:P
nigdy sie nie kluj w barki! tylko w dupsko a reszte ci powiedza znawcy:D
Iniekcje mozesz dokonywać teoretycznie w kazdy mięsien, ale ulubione i najczęściej kłute to
triceps
barki
pośladki
uda
lydki
Co do cyklu to widze w nim końskie dawki
nic dziwnego ze sie pytasz o miejsca iniekcji przy tych dawkach to bedziesz potrzebowal kroplowki na noc
heh
Sonny_Black
28-06-07, 20:23
no ja nie radze w barki - sam sie tam klulem i na drugi dzien mnie strasznie napierdalaly (przeszywajacy bol). najlepiej w dupe bo zawsze tam jest duzo miejsca
Co do cyklu to widze w nim końskie dawki
hehe a widziałeś kiedyś mniejsze dawki deki?? 200ml to najmniejszy shot:P hehe
wiesz deca daje zadowalające rezultaty od 3mg na 1 kg cieła także dla mnie ta dawka jest w sam raz:P bo 67x3 to 201 mg a ten jeden mg to można podarowac sobie:P
dziś kolega mi gadał że po długo trwałym biciu shotów występują zrosty ( twardnięcie skóry w danym obszarze) i można potem łatwo igłe złamać... nie wiem ile w tym prawdy ale zapewnie coś w tym jest:P
Poprostu piszesz ml zamiast mg a to zajebi&ta różnica.