Zobacz pełną wersję : Gainer (pomocy) sprzedam...
Mam problem. Kupiłem kiedyś gainera 737 wanilia megabola 3kg, dopiero teraz zaczałem go jeść i po pierwsze mam sraczkee i pierdze ciągle, to po drugie jest okropny, a zanim zacząłem go jeść zamówiłem już 10kg gainera vitalmaxa 1. co mam zrobić? sprzedać tego vitalamaxa, wyrzucić megabola? czy macie jakieś sposoby, żeby to jeść, bez żadnych skutków ubocznych? Za pomoc daje sogi bez wahania...
wyp*ierdol tego megabola do kosza tak to jest jak ktos nie wie i kupuje badziewie... hmm i moze zacznij rozrabiac odzywke z woda nie z mlekiem moze to Ci cos da... bo od zimnego mleka jest sraczka :-) POZDRO! :twisted:
ja mam sraczkee po tym jak piłem to z mlekiem, więc potem spróbowałem z wodą i tak samo;/
wywal do kibla 737 i juz wiecej go nie kupuj :wink:
rafalkomando
16-05-07, 15:35
dokładnie megabol to scierwo kazdy zawansowany to wie wiec sie pytaj zawsze, vitalmax spoko, ale mozesz sprzedac go ja bym kupił jak sprzedasz
Jezeli to jego 1 gainer to obojetnie czy megabol,vitalmax,trec itp jak zacznie go pic ndajmy na to 2 razy dziennie a wczesniej diety nietrzymal to sraczka bedzie przez pierwsze pare dni..ogranizm nieprzyzwyczajony do naglego wzrostu pozywienia....spoko przejdzie nic niesprzedawaj!!!!no moze megabola ale jak masz i niesrasz kasa to szkoda wyrzucac..
rafalkomando, ile dajesz??
Benuś, zamiast go wywalać wyślij mi go!!
Zapłace za przesyłke, a w zamian służe pomocą w każedej sprawie dotyczącej kul. hehe
pzdr.
Ja również mogę go kupić jeżeli byś go mógł go sprzedać to napisz e mail ....krystian100@interia.pl
:twisted:
jonasz, ja tego megabola to mam z 1,5kg jeszcze....
[ Dodano: 17-05-2007, 16:47 ]
moto 37, podaj mi swoje gg!!
jonasz, ja tego megabola to mam z 1,5kg jeszcze....
No to co :twisted:
pzdr.
rafalkomando
17-05-07, 21:29
ale ja chce vitala 1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: , jonasz naprawde chcesz megabola no co ty
rafalkomando wiem ze chcesz vitala. ile dajesz??
rafalkomando, ja moge go pić smak nie najlepszy, ale ja nie mam za dobrej sytuacji finansowej,a po treningu można pic :wink:
pzdr.
rafalkomando
18-05-07, 14:50
ile masz kg? za 10 kilo moge dac z 100 zł
oSiŁeK_sNd
18-05-07, 14:59
to ja 105 dam :mrgreen:
żart się chyba wam nie udał, poniżej 130zł nie rozmawiam nawet. zapłaciłem 192zł i nie dotknąłem nawet raz tego pudełka, stoi sobie w bezpiecznym miejscu. Czekam na sensowne propozycje:)
licytujcie się:)
oSiŁeK_sNd
19-05-07, 12:14
poczekaj...to ktore w koncu chcesz sprzedac napisz konkretnie bo sie zgubilem i cena wywolawcza 130 tak hehe ??
[ Dodano: 19-05-2007, 12:16 ]
zapowiada sie licytacja wiec polecam ja przeniesc moze do hydepark'u zeby tu smietnika nie robic bo zaraz i tak ktos nam zwroci uwage
VITALMAX GAINER 1 (10kg) - nieruszony, zapłaciłem za niego 192zł.
cena wywoławcza - 130zł.
Udanej licytacji:p
oSiŁeK_sNd, ma racje, do hyde parku, a co z moim megabolem??hehe
pzdr.
rafalkomando
19-05-07, 21:54
no za 130 moge wzias
rafalkomando, za 130 to jest najmniej - cena rozpoczynająca, z resztą jeśli bedziesz chciał go kupić to wystawie go niebawem na allegro i tam sie wszystko rozegra:)
Jonasz, zapłać za przesylke i daj na 3 hajnekeny i nie ma sprawy:P
oSiŁeK_sNd
20-05-07, 01:14
to wstaw koniecznie linka do aukcji...a to w ogole w miare dobry jest ten VITALMAX 1 ??
rafalkomando
20-05-07, 10:16
w niektórych sklepach jest po 159 to wiesz
nie wiem przecież mówię nie jadłem go, ale vitalmax to ma jedne z najlepszych gainerów, zobacz sobie na skład, ma dużo węglowodanów, a przy tym białka, a często gainery jak mają dużo węglowodanów, to mają po 13g/100g białka :/
Rafalkomando, są po 159, do tego przesyłka kosztuje 30zł:)
to wstaw koniecznie linka do aukcji...a to w ogole w miare dobry jest ten VITALMAX 1 ??
niezly jest ;) narazie nie mam porownania do innych, dopiero teraz na mass xxl sie przerzucilem ale po tym vitalu troche kg przybylo i jest bardzo smaczny do tego..
rafalkomando
20-05-07, 10:58
daje 130 to moja propozycia
wystawie na allegro i napewno sprzedam za więcej niż 130, więc twoja oferta nie jest dla mnie opłacalna jak narazie.
oSiŁeK_sNd
20-05-07, 14:45
Ja zjadlem Mass XXL 4,8kg czekolada i 2kg wanilia i tyle ile zjadlem tyle przytylem czyli okolo 7 kg wiec jestem bardzo zadowolony szczegolnie ze to byl moj pierwszy cykl dlatego pytam o tego VITALMAX'a czy ktos moze porownac bo moze wzialbym udzial w licytacji
wystawie na allegro i na pewno sprzedam za więcej niż 130, więc twoja oferta nie jest dla mnie opłacalna jak narazie.
Czyli Ty chcesz napewno więcej niż 130 zł + przesyłka :) HHmmm jednym słowem na allegro 192 zł to koszt całkowity (bo przesyłka gratis) a u Ciebie mimo że wywalić trzeba by było 160 zł (bo 3 dychy przesyłka) to i tak nie sprzedasz :) Powodzenia :)
Jakbym nie znał sytuacji i zobaczyłbym na allegro kolesia co chce sprzedać Vitalmaxa za np. 150+30 (moje koszta) a obok "super sprzedawcę" z tym samym towarem ale droższym o 10zł to wybrałbym raczej drugie rozwiązanie :)
to masz problem gościu, nie chcesz nie kupuj:)
to masz problem gościu, nie chcesz nie kupuj:)
hehe :) No właśnie - to nie ja mam problem bo to nie ja mam niestrawność i jeszcze nie ja wybuliłem na nią 192 zł :)
Po prostu powinieneś do tej sprzedaży podejść bardziej obiektywnie (postaw się w roli kupca) i .... niestety ale spisać na straty parę złotych.
To nie miało być "złośliwe", tylko dobra rada --- bo bądź co bądź ale troszekę dłużej od Ciebie po świecie chodzę i troszeczkę więcej mam doświadczenia (na samym allegro wydałem już ponad 3500zł - (na zaledwie 6 produktach i zdążyłem się zorientować czym się kierują ludzie przy wyborze troszkę droższego towaru).
Druga sprawa to to, że nikt na 100% nie kupi od Ciebie tego Vitalmaxa płacąc z góry (jedynie za pobraniem) a co się z tym wiąże nie zdziw się jak Cię wyh.... i nie odbiorą przesyłki (bo np się rozmyśli i weźmie od SP). SPrzedając ją komuś z forum za trochę taniej możesz (tak mi się wydaje) być pewnym, że Cię nie zrobią na szaro. Ale w sumie - może masz nick z SP na allegro (chociaż troszeczkę za młody raczej na to jesteś).
Pozdrawiam.
Ludzie uspokujcie się to forum kulturystyczne, a nie dobre rady Allegro
pzdr.
rafalkomando
21-05-07, 14:29
ja daje 130 zł i tyle, moge wzias za tyle
oSiŁeK_sNd
21-05-07, 21:28
ja 131 zł :mrgreen:
rafalkomando
23-05-07, 17:50
benus to wes za 150, ale wiesz jak birzesz udział w licytaci i nie kupisz to dostajesz osta chyba sie zgodzicie wszyscy
oSiŁeK_sNd
23-05-07, 19:22
ja sie nie zgodze bo to tak jakbys chcial oddac do sklepu z powrotem :/ chyba logiczne ze by nie wzieli tak samo on nie musi kombinowac z przesylka itd bo moze sobie rownie dobrze dolozyc te 10 zl i kupic w sklepie na miejscu...bo z przesylka to wyjdzie 10 zl taniej mniej wiecej hehe, ale napewno jakiegos łosia znajdziesz
rafalkomando
23-05-07, 20:05
no jak dobrze poszuka :lol: :lol: :lol:
benus to wes za 150, ale wiesz jak birzesz udział w licytaci i nie kupisz to dostajesz osta chyba sie zgodzicie wszyscy
tak, to chyba wiadomo
rafalkomando
23-05-07, 21:33
no weic jak sie sprzedawca zgodzi to dobijacie targu
http://allegro.pl/show_item.php?item=198839465
tutaj prosze toczyć wszelkie boje:) ktoś tam powyżej sie wypowiadał, że za 140 bierze, to niech za tyle zalicytuje i po zakańczam aukcje:)
No to jednak allegro :) A niech Ci będzie - masz tu 100 zł na dobry początek :)
Benuś, jak na razie słabo stoi!!
Jak bym mial kase zalicytował bym.
Ale dość pisania tutaj!! zapraszam tu!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=198839465
Ostrzegam!!
pzdr.
No i po licytacji :) Ciekawe dlaczego wycofana ??
rafalkomando
24-05-07, 11:51
ehe tez jestem ciekawy :lol: :lol: :cool: :shock:
domyślam się czemu, pewnie dlatego, że te debile na allegro się przyczepiają jak się pisze, że aukcja wystawiona jest w innych również mediach, trzeba na nowo wystawić :)
nie nawidzę allegro.
chce ktoś za 140 bez allegro? czy na nowo wystawić?? czekam na odp.
piszcie na forum, albo gg:2705373
[ Dodano: 24-05-2007, 16:22 ]
http://allegro.pl/show_item.php?item=199118774#photo
nowa aukcja:)