Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak to sie zaczelo

CreativePL
16-05-07, 00:42
Zapewne 90% uzytkownikow forum uprawia jakis sport (w sensie nie profesjonalnie) jak uwas zaczelo sie zamilowanie do prob silowych,biegania,plywania do wydobytych hektolitorow potu do niezliczonych godzin przesiedzianymi (przecwiczonymi) na silowni,basenie itp.

Ja osobiscie zaczalem sie interesowac sportami silowymi w 6 podst. i wtedy zapisałem sie na karate shotokan chodizelm tam 2 lata jedynie co wyrobilem to refleks sile motywacji i ogolnie sile;] (umielame pompki na piasktach i to dosc spoto jak na mlody wiek) poznej byla przerwa i zaczely sie cwiczenia w domu pompki brzuszki gdu uzuskalem widoczne miesnie na brzuchu postanowilem zapisac sie na silownie(po czesci zeby zaimponowac pewnej dziewczynie) a dalej to wiadomo treningi, dieta, poznej odrzywki itd itd.

Czekam na wasze opowiesci z checia kazdy poczyta "jak to sie zaczelo"

pw
18-05-07, 09:04
Ja zacząłem od brata kiedyś wszedłna forum jakieś, zaczął ćwiczyć zauważyłem efekty i też zacząłem ;-]

(...)
22-05-07, 09:24
a ja zacząłem grać w kosza gdy byłem w 4klasie podstwawówki i trenuję do dziś, a co do siłowni, to mój tata był ciężarowcem, ja odkąd pamiętam robiłem pompki, a tak z pól roku temu zacząłem ćwiczyć regularnie z planem i dietką(narazie bez supli)

rafalkomando
22-05-07, 15:56
poprostu chciałem byc wiekszy silniejszy, a po za tym chce suzyc w jednostkach specialnych wiec mi sie to przyda

adrian5810
22-05-07, 16:45
a po za tym chce suzyc w jednostkach specialnych

hehe... nie ma to jak fajne plany na przyszlosc... :P

fajna sprawa cos takiego :)

rafalkomando
22-05-07, 17:27
no skoro sie nabijasz to nie wiesz co to znaczy, zawsze o tym mazyłem daze do tego celu przez całe swoie zycie, teraz ide na selekcje puzniej mam zamiar zdac mature,szkoła oficerska znaczy sie studia oficerskie a puznije jednostki specialne jak bede w stanie

PUDZIAN:)
22-05-07, 19:21
a po za tym chce suzyc w jednostkach specialnych

hehe... nie ma to jak fajne plany na przyszlosc... :P

fajna sprawa cos takiego :)

nie wydaje mi sie ze kolega sie z ciebie nabija...powaznie...chyba ze jestem jakis nierozumny

(...)
22-05-07, 22:02
szacunek za plany, żeby Ci się udało

HuGsoN
27-07-07, 23:18
Szacuneczek kolego. Powodzenia.
Ja zaczołem w 2 gim, jak to mnie pobili i siłkę dostałem od taty na jakąś uroczystość. Troszkę zmotywowała mnie również pewna dama :), ogólnie to motywacja zawsze się znajdzie, trzeba wiedzieć gdzie szukać :)

Tomasz.
15-08-07, 22:42
A ja zacząłem chodzić na siłownię, bo chciałem być wielki, dobrze zbudowany, zmotywowała mnie też pewna niewiasta :) obecnie na poważnie chodzę dopiero miesiąc ale już teraz wiem, że to jest to :)

HuGsoN
26-08-07, 21:02
Hehe fajna pani = dobra motywacja :)

Robek#256
29-08-07, 21:37
moja przygoda z ciężarami zaczęła sie kiedy dostałem swoje pierwsze hantle po max 9kg i od tamtej pory zacząłem wyposażać moją siłownie w kolejne sprzęty. Niewiarygodne ale prawdziwe

HuGsoN
29-08-07, 21:51
Wiarygodne i pewnie prawdziwe. Od małego uczony....

Warlord
30-08-07, 00:37
dawno temu hantle po 5 kg ale wtedy to tylko biceps sobie zmasakrowalem ze przez tydzien prawie nie moglem wyprostowac do konca reki,
a tak na serio to od krotkiego dosc czasu kilku miesiecy, bo wczesniej mialem problemy ze stawami, sciegnami itp. zreszta kasy na silke nie bylo nawet

btw. Robek#256 fajnie ma napompowane plecy w photoshopie ten kolo na Twoim av ;]

Kakashi
30-08-07, 14:37
pewnego razu kumpel ktory juz duzo cwuczył wzioł mnie na siłownie:D bardzo dobrze wyposazona :D cwiczyło mi sie srednio ale zakwasy mi sie spodobaly:P fajne uczucie ze nie mozna podniesc reki bo cie wszytko napier... potem to juz szło:D tylko tamta siłka była bardzo droga niestety no i sie sciepłem z kumplami i mamy teraz własna w garazu:D

HuGsoN
01-09-07, 23:45
Chyba jak każdy tu lubisz zakwasy, bo ja uwielbiam :)