Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Mam mały problem potrzebuje pomocy =(*

Kidler
15-05-07, 17:24
Siemka wszystkim... :wink: mam pytanie trenuje siatkówkę od jaki¶ 2 lat i mam zamiar przybrać trochę masy i siły... ale nie mogę przytyć za dużo,aby nie stracić techniki i dynamiki.. pomocy,co kupić i co brać ważę mało na 189cm 69 kg :mad: tak kwotowo do 180 zł,a co do siłowni to nie problem ponieważ mam karnecik :grin:

Punisher
15-05-07, 17:28
Możesz gainer'a sobie kupić z 5 kilo.
A powiem Ci tak, że techniki nie stracisz ale wyskok to tak. Ale tego gainera możesz wpychać, bo nie przytyjesz po tym nie wiadomo ile. Ułóż sobie dietę i uzupełniaj j± gainerem. Nie zapominaj o solidnych treningach na siłowni. I b±dĽ cierpliwy.

Szpilas
15-05-07, 18:05
ostro trenujesz siatkówke czyli masz duzo ruchu.. bedzie ci ciezko przytyc. uloz sobie porzadnie zbilansowana diete.. gainer? jesli bedziesz mial jakies braki w diecie to jak najbardziej.. moze jakis antykatabolik by Ci sie przydal?

Punisher
15-05-07, 22:23
Antykatabolik? Jeżeli już to glutamina, ale nie potrzebna jest mu na starcie.
Po prostu dieta i gainer i treningi.

Kidler
15-05-07, 23:32
co powiecie na to jak bym poł±czył MASS XXL na pocz±tek 3kg + AMINO 4500 335 tab. + jaka¶ witaminka B i inne witaminki... ?? Dobrze to wpłynie na pocz±tek czy lepiej nie przesadzać tak ??

dzięki za odpowiedzi pozdro :smile:

CreativePL
16-05-07, 00:44
a ja powiem tak zebys zaczal cwiczyc treningiem an wyskok :!: co najwazniejsze wg. diety przytyjesz, odrzywki dadza ci powera a skakac bedziesz wyzej ;]