Zobacz pełną wersję : Wlosy :/
witam wszystkich. Niedawno skonczylem cykl z mety i omy i po tym cyklu uroslo mi duzo wlosow na plecach rekach brzuchu nogach. Teraz planuje cykl z mety i czy po tym cyklu znowu beda rosly mi wlosy ? jesli tak to mozna jakos temu zapobiec ?
Najlepiej pleść warkocze :mrgreen:
laserowa depilacja ; ) 1000 zł za zabieg ; P
tomaszewiak
15-05-07, 19:10
plastry
nie pytam co zrobic z tymi co juz sa, tylko jak moge zapobiec nowym ? sa moze jakies tabletki jakies masci nie wiem co kolwiek co wstrzyma je.
Jeśli do następnego cyklu urzyjesz samej mety to włosy nie powinny rosnąć,gdyż porost włosów był spowodowany burzą hormonów jaką nastąpiła po przyjęciu omy która jest mieszanką testosteronów,natomiast meta nie powoduje takich skutków ubocznych...Ale weż sobie znowu omke bo kobieta podobają sie owłosieni mężczyzni a jak jeszcze zrobisz wrkoczyki to juz kazda będzie Twoja :mrgreen:
tyle co mam mi wystarcza :D szczegolnie podobaja sie im te na plecach :P
oSiŁeK_sNd
15-05-07, 22:21
noo to mozna powiedziec ze jeszcze jeden taki cykl i bedziesz wygladal jak pers :mrgreen: moze nawet na czole znajdziesz jakas kepe wlosow wtedy wszystkie dupki twoje
lukemaster
15-05-07, 22:25
hehe tylko uwazaj zeby ci łoniaki nie wyrosły na języku bo słyszałem o takich przypadkach:)
oSiŁeK_sNd
15-05-07, 22:40
jakby piieerdolil to by dupą ruszał :mrgreen:
CreativePL
16-05-07, 00:35
hm, nie wiem co jest przyjemnego w wlosach na ciele odrazu w myslach widze mojego tate ( :lol: ) z tego co weim (mialem 18dziewczyna w klasie) dupy lubie tylko "sciezke rozkoszy" na klacie i lonowe (z tymi ostatnimi to roznie) ale z wlosow na plecach sie smialy :D
hahha, bez przesady az tyle wlosow to nie mam, kilka pojedynczych co moge je sobie penseto wyrwac :D tylko nie chce zeby wiecej roslo ale widze ze nic na ten temat nie wiecie :lol:
tomaszewiak
16-05-07, 09:18
niema tylu sposobow co sobie wyobrazasz
rozesle ten temat znajomym to sie posmieja tak jak ja bo sie prawie zesszczalem w pory jak poczytalem propozycje :!: :twisted: :lol: :mrgreen:
lukemaster
17-05-07, 12:51
nie no z łoniakami to wkręcałem ale słyszałem o czyms takim ze włosy na języku...nie wiem moze to sciem był;) hehe ale kto wie moze sa takie przypaki jeden na 1000 i mozesz nim byc hehe
oSiŁeK_sNd
17-05-07, 18:50
jeszcze jeden cykl i bedziesz tak wygladal...ale skoro mowisz ze takie owlosienie na ciele jara panienki to powodzenie murowane hahaha
lukemaster
17-05-07, 22:52
heheh widze ze ktos działał w photoshopie...przynajmniej będzie cxi ciepło w zimie:) będziesz mógł chodzic w t shircie jak będzie na polu minus20;)
oSiŁeK_sNd
18-05-07, 14:02
lukemaster to nie photoshop, to akurat jest autentyczne zdjecie bo to jest choroba ale nie pamietam jak sie nazywa hehe
lukemaster
18-05-07, 15:11
hehe pewno sobie zrobił 2 cykle na mecie:)