Zobacz pełną wersję : Co Dalej??
Witam chłopaki mam pytanko co radzicie zapodac na kolejny cykl , chodzi mi o cos naprawde dobrego (kase mam).Mialem 3 cykle z kreatyny,cp,nitro,xp.I teraz chodzi mi o cos naprawde dobrego.Oczywiscie dietka jest a do dietki białeczko i gainerek jako uzupełnienie.
Powinienes od zwyklego monohydratu zaczynac i to z kilka cykli.W nastepnym mozesz polaczyc monohydrat z cp,jak masz kase to kup tez glutamine.
Moze storm, bo juz jechales na stakach, a na tym nie...
zaczynalem od zwyklego mono 2 cykle potem jablczan i tak jak pisałem dalej
jak powtórzysz xp napewno znów zadziala :wink:
Postanowiłes zapodac sobie STORMA - tylko napiszcie co jeszcze dodac do tego zeby bylo bardzo dobre połaczenie??
tak jak Ci napisałem shock+ storm i nie ma bata :twisted:
jak masz kase to do tego witaminy np. animal pak ( ale to juz z wyższej półki), białko (jade tylko na gainerach wiec nie poweim Ci jakie ale wybór jest duzy), ew. jeszcze bcaa+glutamina .
pozdrawiam
a jak najlepiej polaczyc storma z shockiem??
storm rano na czczo i po treningu
shock przed treningiem
w dni nie treningowe rano porcja storma
pzdr
Cykl bedzie wygladal nastepujaca:
DT:
Storm-Porcja po przebudzeniu i porcja po treningu
Shock-Porcja 30min przed treningiem
DNT:
Storm-Porcja po przebudzeniu
Sniadanie 30 min po porannej porcij storma.
Mysle o dokupieniu gainera Sportsone - extra mass 5kg -tylko chciałem zapytac o wasze opinie tego gainerka??
Wiadomo dieta oczywiscie jest.
37 g białka na 100 to bardzo dużo właściwe to już jest bulk. jeśli nie jesteś "hard-gainerem" to może być (chociaż go nie brałem, ale firma ok) ale jeśli jesteś to weź jakiś z zawartością białka max 25 %
pozdro
jeśli jesteś bardzo szczupły to miom zdaniem ten gainer odpada. dobry będzie gain fast z universal'a ale jest bardzo drogi, inny dobry to monster mass z biogenix'a sam go stosuje. ostatnio bardzo dużo mówi się o real mas z firmy qse. wybór jest bardzo duży wszystko zalezy o twoich funduszy. chyba że nie masz problemów z przybieraniem na wadze to wtedy ten z sports one może byc
pozdro
własnie jest maly problem z przybieraniem ale mysle ze ten gainerek za ta cene jest w miare odpowiedni.wegli mi napewno nie brakuje
[ Dodano: 02-06-2007, 11:03 ]
Niestety nie kupiłem tego gainerka i dzis jade kupic Real Mass 2700 4.8kg.Co sadzicie o tym gainerze??Dz za szybkie info