Zobacz pełną wersję : winstrol
co sadzicie o winstrolu z firmy unichem?stosowal ktos z was juz go?
wino jak kazde inne.tablketki sie krusza.dobre stezenie.
eap lepszepodaj pelna nazwe tej firmy
Europe Arena Pharmaceutic
eap lepsze a z czym lepsze?, wole 100 tab unichema niż 300szt eap, tak ja i moi kumple stosowali te środki i musze stwierdzić że nie wien czy z eap wogłule działa.
unichem ma dobre opinie,lecz u mnie nikt jeszcze nie narzekał na winko eap,działa napewno
tomaszewiak
10-05-07, 21:35
wino z uni jest jak najbardziej ok
wino z uni jest jak najbardziej okchce wziasc 100 tabsow tego wina-chyba nie zora mi to winko watroby co?
tomaszewiak
11-05-07, 07:36
niepowinno
niepowinnonie powinno?a zdazaly sie takie przypadki?a co na oslone i w jakiej ilosci?
:shock: wątrobe zniszczy?????????? wino mniej o wiele od mety szkodzi, wino jest typowo anaboliczne a meta androgenno analobiczna, wino powoduje przyrost siły i czystej masy , a meta mase a co za tym idzir też siła
:shock: wątrobe zniszczy?????????? wino mniej o wiele od mety szkodzi, wino jest typowo anaboliczne a meta androgenno analobiczna, wino powoduje przyrost siły i czystej masy , a meta mase a co za tym idzir też siłaa co na oslone watroby i w jakiej ilosci?
[ Dodano: 12-05-2007, 16:50 ]
ach no i powiedzcie jak brac to wino 10mg tak aby nie uszkodzic watroby?
tomaszewiak
13-05-07, 09:23
20-30 mg ed
1-4 20- 30mgED do kazdej tabletki 1 silimarol
A co chcesz osiągnoc z cyklu ze samego winstrolu - bo najczeszczym błedem jest kojazenie tego srodka jako spacacza tłuszczu.
1-4 20- 30mgED do kazdej tabletki 1 silimarol
A co chcesz osiągnoc z cyklu ze samego winstrolu - bo najczeszczym błedem jest kojazenie tego srodka jako spacacza tłuszczu.chce zobaczyc jak podziala na mnie wino bo jest to moj 1 steryd.chodzi mi o sucha mase-chyba troche wejdzie co?czy 30 mg tego winstrolu co dzien nie zaszkodzi?
tomaszewiak
13-05-07, 14:50
powinno byc ok sam teraz jade na winsie solo
bierz 30 mg winka na dzień dawki dzielone po 10 mg
Tak napewno skoczy ci siła no i powinna sie poprawic separacja oraz twardosc miesni
Bierz silimarol i bedzie ok.
Tak na pewno skoczy ci siła no i powinna sie poprawic separacja oraz twardosc miesni
Bierz silimarol i bedzie ok.i tak jak pisales 1 syrimarol do kazdej tabletki winstrolu?
1 syrimarol do kazdej tabletki winstroluw tym przypatku tak
1 syrimarol do kazdej tabletki winstroluw tym przypatku taka jaki ten sylimarol 35mg czy 70mg?
70i zadnych innych oslon do 100 winka nie potrzebuje?a stawy?
no no brodawid ma racje bo winko stawy wysusza i trening robi sie niekomfortowy więc jak w ramach profilaktyki wzbogacisz sie o jakiś preparat na stawy to wydzcie lepiej dla ciebie:P
powinno byc ok sam teraz jade na winsie soloi jakie efekty po samym winie?