Zobacz pełną wersję : cykl
rafalkomando
09-05-07, 16:28
siema własnie zastanawiam sie nad dobrym cykle pasuje mi doradzic co nieco, wiec tak cel jest przede wszystkim masa( oczywiscie dieta zajebista jest) do tego mam juz XP, no i moje pytanie co jeszce do tego dokupic chce jak najwiecej mozliwej masy, waze 65 kg i wzrost 172, staz 2 lata, bardzo zalezy mi na masie, myslałem jeszce o jakims gainerze bo do szkoły bede brał ale chyba wezme vitalmaxa 10 kilo. no i gluaminke,witaminy itp, jak ktos by mi mugł doradzic co kupic bede wdzieczny do tego co mam,( a mam XP tylko) za dobre prozozycie sogi
ja bym ci radzil dokupic na pelny cykl 2 puche xp albo cp bo z jedna pucha xp jest cieniutko no z reszta dobrze myslis vital fajnie tutaj masz wiele mozliwosci vial 2 fajna sprawa i reszte tak jak mowisz i super bedzie
rafalkomando
09-05-07, 20:26
ale ten CP to bardziej mi pujdzie na siłe niz na mase nie?
a co myslicie o nitro bolonie? jak bym połaczył z XP :mrgreen:
mase robisz dieta a kreatyna czy to mono czy ester (tylko sole krety sa lepiej przysfajalne i nie wiaza tyle wody)pomaga budowac włokna miesniowe wiec dziala tak samo na mase jak i na sile
ja bym wzial cp
bo jak nitro to juz lepiej xp bo cena podobna...
rafalkomando
09-05-07, 21:31
no xp juz mam ale z czyms bym połaczył a co myslicie o jabłczanie?
Kreatyna +gainer to najlepsze co moze byc na mase
rafalkomando
09-05-07, 21:59
no tez tak myslse tylko nie wiem z czym połaczyc xP połaczył bym z cp ale nie chce zbytno siły tylko masy
polacz z cp, mono lub KA
a jesli myslisz ze jablko nie da ci masy to jestes w bledzie
przeczytaj art.
http://www.sdw.pl/index.php?action=art&id_art=291
rafalkomando
09-05-07, 23:16
spoko pomyslse, i jeszce pytanie prosze o opinie o taurynie maga caps 150 co mi ona da i czy zrobiłem dobry zakup ja kupujac? prosze o pisanie