PDA

Zobacz pełną wersję : czy mozna stosowac nitrobolon po kreatynie?

keko22
07-05-07, 21:47
wlasnie skonczylem cykl kreatynowy i zastanawiam sie co dalej?? pomozecie?

Punisher
07-05-07, 21:55
Nie Nitrobolon !
Możesz pojechać na monohydracie jeszcze raz. Chyba zadowolony jesteś z efektów co?
Stacki to dla ciebie daleka przyszłość. Jak już to Kre-Alkalyn po monohydracie...

tom
07-05-07, 21:55
i jak efekty?
po kreatynie tydzien regeneracji i ruszaj z treningiem bez supli chyba ze chcesz to glutamine sobie zakup i dopiero po tym cyklu znow kreta

keko22
07-05-07, 21:59
to znaczy po kretce ladnie poszly miesnie w gore i sila tez (+15kg na klate na rekord) masa 2kg wygladam lepiej tylko chcialbym zeby jeszcze troszke sie napompowac ale nie chwilowo tylko na dluzej :) i nie wiem co teraz moglbym brac.

Punisher
07-05-07, 22:02
chyba ze chcesz to glutamine sobie zakup i dopiero po tym cyklu znow kreta
Dokładnie.

ylko chcialbym zeby jeszcze troszke sie napompowac
Kulturystyka wymaga cierpiwości. Im dłużej zyskujesz, tym na dłużej Ci starcza.
Więc nie ma pośpiechu.

Aminokwasy i białko możesz brać spokojnie jeśli chcesz.

lovelas69
07-05-07, 22:03
po kreatynie tydzien regeneracji co Ty mu tu pie*rdolisz ??? pytam sie ja Ciebie po kreatynie tydzien regeneracji skad Ty masz takie ciekawe informacje... po krecie nigdy nie robi sie tygodnia regenracji tylko jedzie sie dalej ostro tak jak sie jechalo bo wszystko mu spadnie...
sa wyjatki kiedy ktos jest przeciazony treningiem na mase i ogolnie czuje sie bardzo slabo to wtedy jest zalecana przerwa ale nie widze tutaj zeby on o tym wspominal !!!
P.S "Wez pan sie puknij w leb"

keko22
07-05-07, 22:06
a na czym dokladnie polega dzialanie glutaminy bo nie wiem do konca :>

Punisher
07-05-07, 22:14
To najważniejszy aminokwas. Antykatabolik i czasem anabolik,
Użwywaj opcji "Szukaj": (kliknij w poniższe odnośniki)
1 (http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=63)
2 (http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=62)

tom
07-05-07, 23:23
lovelas po kazdym cyklu regeneracja powinna byc i tu nie ma dyskusji...

jedzie sie dalej ostro tak jak sie jechalo bo wszystko mu spadnie...
co mu spadnie w tydzien lub dwa?odrazu widac ze bardzo malusko wiesz o tym sporcie wiec sie tak na przyszlosc nie wychylaj...
dopoki nie zajrzysz do literatury daj se spokoj z radami d.e.b.i.l.u

Punisher
08-05-07, 15:51
po kazdym cyklu regeneracja powinna byc i tu nie ma dyskusji...
No nie wiem, czy trzeba robić regeneracje... Po stackach na pewno, ale po kreatynie to niekoniecznie. Osoby" jadące" po cyklu na kreatynie normalną intensywnością zyskały jeszzce pare kilo masy !!

keko22
08-05-07, 19:15
to juz nie wiem co dalej a mzoe tribulusa? co wy na to?

Kakashi
08-05-07, 20:25
jakby nie patrazec to po monohydracie tydzien lub dwa treningu regeneracyjnego a potem znowu ostro:D pozdro:D

lovelas69
08-05-07, 23:22
daj se spokoj z radami d.e.b.i.l.u o jak milo... heh jesli macie na mysli trening regeneracyjny czyli robic przez tydzien lub dwa lzejszy trening to macie racje ale tylko w polowie poniewaz jesli ktos ma zaje*biscie intensywny trening to taka przerwa jest wskazana... ale jesli nie czujemy sie zmeczeni po cyklu z kreta i czujemy moc to jedziemy dalej tak jak wczesniej- i uwierz mi ze efekty sa lepsze niz po tej waszej regenracji- wiem to po sobie a tak btw facet ktory od 15 lat cwiczy na silce 10 lat prowadzi sklep z odzywkami ma cos w glowie...- on przekazal mi ta wiedze ale jesli jestes taki usr*any to Ci i tak nie przetlumacze...
P.S I synku na drugi raz prosze zebys sie grzeczniej zwracal do mnie

[ Dodano: 08-05-2007, 23:26 ]

co mu spadnie w tydzien lub dwa? stary sproboj tak zrobic a zobaczysz co spadnie (widocznie nigdy nie brales krety,albo brales i byles jednym z tych niezadowolonych co niby im nic nie weszlo) i nie opieraj sie o informacje z innego forum czy tez z literatury ktora kupiles sobie na allegro za 16 zl i nie kieruj sie wlasnym przeczuciem... ja chce komus poradzic dobrze jak najlepiej potrafie bo opieram sie na wlasnym doswiadczeniu z kreta i nie tylko moim ale i znajomych rowniez...

tom
09-05-07, 09:24
skoro posiadasz tak doswiadczonych znajomych nie powiniene s pisac takich glupot

stary sproboj tak zrobic a zobaczysz co spadnie (widocznie nigdy nie brales krety,albo brales i byles jednym z tych niezadowolonych co niby im nic nie weszlo)
po regeneracji nigdy mi nic nie spadlo...

i nie opieraj sie o informacje z innego forum czy tez z literatury ktora kupiles sobie na allegro za 16 zl i nie kieruj sie wlasnym przeczuciem
i chyba nie wiesz co to jest literatura kulturystyczna(fachowa)- radze sie dowiedziec i przeczytac co nieco...

ale jesli nie czujemy sie zmeczeni po cyklu z kreta i czujemy moc to jedziemy dalej tak jak wczesniej
no wlasnie JESLI
teraz przyznajesz racje

P.S I synku na drugi raz prosze zebys sie grzeczniej zwracal do mnie
i pamietaj ze to ty mnie zaatakowales swoimi debilnymi tekstami...

lovelas69
09-05-07, 12:13
heh i tak jestem zdania ze sie nie robi regenracji bo on sie nie przygotowuje do zadnych zawodow i nie ma przeciazonego organizmu tylko cwiczy zapewne tak jak wiekszosc z nas... dzieki temu ze bedzie ostro cwiczyc po cyklu z kreta tylko na tym zyska nic nie straci... to widocznie Tobie nic nie spadlo tom tak jak u innych to jest ale tez nie przybylo Ci po krecie nie wiadomo ile tak mysle nie wykorzystales tego do konca... jesli zroibilbys bez tej regenracji to przekonalbys sie- moim zdaniem wlasnie najlepszy jest ten okres po cyklu- wtedy mozesz ladnie sie dobic ale tak jak mowilem ludziom usr*anym sie tego nie przetlumaczy... :twisted:
P.S Heh a co do literatury to prenumeruje... takze heh a zreszta juz nic... :twisted:

tom
09-05-07, 13:23
eee tam...
z kreatyna jedziesz dopoki sa przyrosty (ok 2 miechy)
jak juz widzisz ze "stajesz" dajesz regeneracje(tydzien)i walisz nast ostry cyklon po regeneracji miesnie lepiej reaguja na cwiczenia
i jestes pewien ze sie nie przetrenujesz

P.S Heh a co do literatury to prenumeruje.
fachowa literatura-publikacje naukowe a nie czasopisma typu kif...

dobra koniec mam nadz. ze jeszcze podyskutujemy w jakims temacie ale bez przysrywania... :wink:

lovelas69
09-05-07, 13:33
czasopismo typu kif jest tez dobra gazetka i mozna dowiedziec sie wiele ciekawych rzeczy takze... moze podasz mi literature naukowa ktora Ty czytasz to przejze sobie...
P.S Jest tez taki miesiecznik dla Panow i Pan o nazwie "Fitness Authority" tam znajduje sie duzo artykulow naukowych...