Zobacz pełną wersję : Pytanko co do stacków ! Zapraszam Fachowców ;)
Witam ! :mrgreen: Poszukuje jakiegoś stacka ktorego moglbym polaczyc razem z Gainerem VitalMaxa i oczywiście poszukuje stacka dobrego i taniego =d Chodze na silke juz okolo 8 miesiecy i waze 68kg na 180cm wzrostu.Brałem juz cykl mono.Poszukuje takiego stacka do 80 zł łaczac z jakas kreatyna lub jezeli jest obowiazkowo sam stack do 100 zł mniej wiecej ! Chce sporo przytyc na masie Prosze o Pomoc <help> :wink:
15 lat i za stack. Weź wyluzuj, kup sobie jeszcze raz mono i Ci dobrze pójdzie.
Połącz to z tym gainerem i będzie gitara. (pomijając twój wiek, bo na moje byś kupił sobie samo białko, lub samego gainera)
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 00:29
w ogole to ja mysle ze od razu do dzialu doping idz i spytaj sie jaki koks nabyc...8 miesiecy cwiczy i juz po cyklu a teraz nastepny ze stackiem haha :mrgreen: glupiec
gibmen, na taki staż to mono!!
Vitalmax zielony!!
pzdr.
Chlopie syp w siebie mono;] to napewno nabierzesz masy i dobra dieta + gainer\
Pozdro
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 13:15
chyba chciales napisac nabierzesz wody a nie masy...sie chlopak zajara ze bedzie duzy a potem spadnie z niego wszystko hahaha w tym wieku i z takim stazem tylko dieta + gainer i wytrwalosc w treningu
No ale chyba od mono sie zaczyna? chyba ze Ty zaczeles od stackow?:D wiec i tak mono pierw musi wziac!!!
Pozdro
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 13:39
pffff...zaczyna sie...spoko moze i tak...co do mnie to ja nie zaczynalem, bo dopiero po ponad 1,5 roku robie pierwszy cykl, akurat jestem w trakcie wiec sie chlopaku nie jaraj ze zrobisz ze mnie idi.ote bo nie wiem od czego sie zaczyna ale tu w ogole nie o to chodzi...tylko po co mu takie wynalazki skoro ma jeszcze tyle niewyczerpanej naturalnej sily zeby cwiczyc i budowac miesnie bez zadnych dodatkow
ja zaczynalem od mono i bylo okej przytylem 4 kg i nic ze mnie nie zeszlo...- obawialem sie ze wszystko zejdzie po odstawieniu i codziennie wchodzilem na wage- ale waga ani drgnela w dol :-D
To Co mi poradzicie zebym sporo przytyl na lato bo to bd moj ostatni cykl dlatego kce sobie cos mocniejszego do jebac Wypiszcie mi odzywki ktore byly by najelpsza do mojego przypadku zeby calosc kosztowala oklo 150-200zł wlacznie z okolo 3.-4 kg gainerka
Ja na Twoim miejscu wzialbym tak jak koledzy proponuja kreatyne vitalmaxa zielona 500g koszt 44 zl do tego 2x puszka dekstrozy lacznie bedzie kosztowac 48 zl do tego doukpilbym gainerka firmy Sports One o nazwie Super Hard Gainer 3kg cena 86 zl i polecalbym pic wode niegazowana przez caly cykl dziennie 4 litry :-D laczny koszt 178 zl dokupilbym jeszcze do tego aminokwasy rozgalezione BCAA firmy Trec za 69 zl ale na to juz nie masz srodkow wiec kup tak jak w/w nie wliczylem w to jeszcze wody mineralnej... (ja pilem wode zrodlana z firmy lidl :-) i bylem zadowolony maja fajne butelki 2 litrowe i takie 2 wypijalem dziennie) do tego pamietaj o obfitym sniadanku obiadku skladajacym sie z dwoch dan i dobrej kolacyjki miedzy posilkami jakies owoce itp. EFEKTY GWARANTOWANE !!
P.S Jak dobrze pojdzie to 5 kg Ci wpadnie leciutko :-) a i PAMIETAJ O DOBRYM RZETELNYM TRENINGU I SYSTEMATYCZNOSCI !!!
se lepiej uluz diete i to bedzie najlepsza odzywka.
Najlepsze byloby rozwiazanie zeby ktos cie zrobil w ch**a i zamiast kreatyny sprzedal byle co;p Bo chcesz miec koniecznie jakies odzywki, a najlepiej byloby jeszcze poczekac. Wiem, ze z odzywkami wieksza mobilizacja i sam sie z tym zgadzam ale troche za wczesnie zaczeles. Z tym zrobieniem w ch**a to oczywiscie byla ironia ale tak naprawde to byloby najbardziej fajne rozwiazanie dla twojego organizmu heh. Tylko i wylacznie gainer- nic wiecej w tym wieku, takie jest moje zdanie.