Zobacz pełną wersję : Brzuch
nie moge ćwiczyć brzucha, gdy robie brzuszki to mam ogromny ból w mięśniach i czyje straszne pieczenie, nie da sie ćwiczyć aż , zrobie max 3 serie i już nie moge, ,
bżuszki robie tak nogi na łóżku plecy na ziemi,
A co ile dni te brzuszki robisz?
rob brzuch na poczatku treningu a nie na koncu i nie trenuj go codziennie daj mu tez odpoczac po za tym brzuskzi sa hu**aszcze znajdz sobie inne cw na ten miesien a6w jak niedasz rady abs albo poprostu sam sobie wymysl cw tylko inne ;d
Nie poleca się robienia brzucha na początku treningu.
rob brzuch na poczatku treningu a nie na koncu i nie trenuj go codziennie daj mu tez odpoczac po za tym brzuskzi sa hu**aszcze znajdz sobie inne cw na ten miesien a6w jak niedasz rady abs albo poprostu sam sobie wymysl cw tylko inne ;d
co ty mu radzisz ?? :!: ....abs jak nie da rady a6w ?? :!: .....przeciez dopiero jak zrobi
8 minut abs to dopiero go będzie brzuch piekł :mrgreen: ...
lepiej sobie rób krótkie serie różnych cwiczeń, w tym spinających, ale krotkie (10-15 razy) i po kazdej serii rób tzw. "foczkę" na rozciągnięcie mięśni (to ci przyniesie ulgę :grin: )
dobrze mu radze,po za tym mowi ze brzuch go piecze przy brzuszkach
dobrze mu radze,po za tym mowi ze brzuch go piecze przy brzuszkach
pewnie że dobrze, ale mówiąc o tych wlasnych cwiczeniach, tylko z tym abs to przesadziłeś, ze jest prostszy od a6w (napewno po tym go bedzie brzuch piekł :!: )
POZDRO :wink:
niewiem czy bedzie go brzu piekl bo niejestem nim :D ale abs jest duzo prostsze od a6w po za tym weidera robi sie co dzien wiec brzu jest mocno obciazony a w abs moze sobie sam ustalic kiedy i jak
A samo bieganie wystarczy, żeby zrzucić brzuszka?
Pozdro ziomale :D
wiadomo, że z dietą, katuje sie nią ale sie przyzwyczaiłem już ;p
Rozkminiacie, a sam zainteresowany się nie odzywa ;-)
podejrzewam, że Twój problem związany jest z brakiem odpowiedniej rozgrzewki i rozciągnięcia mięśni. Spróbuj przed rozpoczęciem ćwiczeń sumiennie się rozgrzać i nie będziesz miał kłopotu.
Instrukcję znajdziesz w moim ostatnim poście w temacie o a6w
Powodzenia
co do bieganie to pewno ze wystarczy!!!!
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 10:40
Raskus a moze poprzyj to jakims argumentem a nie " nie poleca sie robienia brzucha na poczatku treingu " ??!! hehe. Ja robie zawsze na poczatku bo cwicze ogolnie co drugi dzien i kiedys trener mnie tak nauczyl, poza tym to dobra rozgrzewka z innymi cwiczeniami rozgrzewajacymi wiec przeciwwskazan nie widze ale moze dowiem sie czegos nowego
nie chodzi mi o zrzucenie tluszczu ( bo go nie mam) chodzi mi o to aby mieć dużą kostke na brzuchu, brzuch mam dobrze rozwinięty, żadko go ćwicze bo jak ćwicze to mi go rozrywa go już po 2 seri i dalej nie moge ćwiczyć
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 11:01
polo...moze za duzo tego koksu co sie pytales w dziale doping, ten co go instalowales w siebie na wycieczce :mrgreen: i teraz Cie rozrywa
hehehe polo ja wiem czemu Cie rozrywa :-) pamietasz jak pytales sie czy mozesz pic na wycieczce podczas cyklu na koksie... wniosek jest taki ze popiles i nieumiejetnie zazywasz swoje sterydy do dzis :-D Powodzenia i uwazaj na inne czesci ciala :twisted:
hehe to już było przed koksami też miałem taki problem z brzuchem
[ Dodano: 06-05-2007, 12:34 ]
nie piłem jeszcze a wycieczke mam dopiero w środe i kupie se orenżadke i chrupki i będe sie meelanżował :grin:
a moze poprostu za duzo jesz cebuly i fasoly :twisted: dlatego Cie tak rozrywa od srodka xD
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 13:09
to juz lepiej zamiast tej oranżadki pij po prostu wode mineralna niegazowana...ja ostatnio na tym wytrzymalem do 6 rano :mrgreen: wypilem chyba z 3 butelki mineralki i zjadlem jeden posilek nawet w nocy, ale + byl taki ze melanz byl u mnie w domu wiec moglem sobie pozwolic na szamke.A ty przestan sie szprycowac tym scierwem...i tak nie bedziesz duzy :mrgreen: i jeszcze Cie rozerwie haha
PS.
cebuly i fasoly hahahaha :mrgreen: i z gryla nie jedz nic
Może napisać po ile dane ćwiczenie wykonywać itp w 8 minut ABS, bo na filmiku jest dobrze pokazane jak robić, tylko ilość powtórzen??
na filmiku 8 minut z ABS jest pokazane że po 45 sekund kazde ćwiczenie......ja robie po 30 powtorzeń w każdym cwiczeniu i są super efekty :grin:
Hmm ja cwicze razem z tym kolesiem uruchamiam z neta filmik klade sie na podlodze rozkladam mate i jade ;-)
P.S osilek ma racje gryl jest zabojczy :mrgreen: na Twoj rozrywajacy sie brzuszek... :twisted: no i kolega na silce zabrakloby tlenu bo zrobilbys im po takich przekaskach STREFE GAZY :mrgreen:
oSiŁeK_sNd
06-05-07, 22:40
ty to wez wyslij mi link do tego filmiku bo ja sie musze za samar zabrac
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&search=stomach
[ Dodano: 07-05-2007, 00:09 ]
Józio, a robisz codziennie?? i o podobnej porze?
Czy można sobie robić kiedy sie ma ochote :d chociaży po dwa razy dziennie ;p
w gruncie rzeczy 8 minut to jest nie wiele, więc warto, zabiore sie za to we wtorek, najpierw sobie musze spisać jakie ćwiczenia pokoleji :D potem sie zapamięta ;p pzdr
nie chodzi mi o jakieś gazy ani nic w tym stylu, brzuch ćwicze ok raz na tydz bo nie lubie go ćwiczyć, a jak juz ćwicze to zawsze po 2 seri ,,brzuszków'' mam uczucie jakby mieśnie na brzuchu mi sie rozrywały ,
oSiŁeK_sNd
07-05-07, 20:43
ehh przesadzasz...tez czuje pieczenie i uczucie rozrywania ale to chyba normalne...jak to mowil Arnold musisz przezwyciezyc bol :mrgreen: