PDA

Zobacz pełną wersję : co kupic aby sie troche wyzezbic?? Licze na was Panowie...

TROL
03-05-07, 17:10
Witam. Juz poruszalem podobny temet tylko starasznie malo odpoweidzi mialem i rad:( mam nadzije ze etraz bedzie inaczej. Mam pytanie... Chce sie troszke wyzezbic... a glownie zrzycic oponke i wogule troche tluszczyku z klatki itp. Jezeli chodzi o moja przygode z silowna juz ma swoja historie i cwicze spory zcas kilka lat lecz mielm dluga przerwe... ponad 10 miesiecy (tzn. czasem pocwiczylem ale nic regularnego czyli o dup..e rozbic takie cwiczenia) mam 177cm. 103kg. obwod bicepsu jakies 41cm (chcialbym zeby duzo nie spadło) kaltka 128cm. (troszke chce ja wytluszczyc i wyzezbic) oraz brzuch ponad 100cm:/ i to mnie najabardziej boli:( od poaru tygodni cwicze systematycznie... jezeli chodzi o diete wyzucilem z meni sporo zeczy i staram sie jesc madrze. Za areoby juz si wziolem lecz chce sobie kupic jakis suplement... zastanawialem sie nad HMB lecz widze po opiniach ze nie skutkuje no poza malymi pzreblyskami przy dluuugim stosowaniu. Prozbe bym mial o opinie tego suplementu i co moge sobie kupic zamisat tego by skutecznie spalkic oponke a zarazem sotawic mase miesniowa (wiem ze w calosci nie sostanie ale zeby za duzo miesni nie stracic) lub co brac by w ogóle stracic oponke. Prosze o dobra rade. LICZE NA WAS PANOWIE I NA WASZA WIEDZE W DZIEDZINIE SUPLEMENTOW.

bocion
03-05-07, 17:31
Thermo speed extreme Olimpa. Ja nie bralem ale z opinii wiem ze bardzo skuteczne.

Punisher
03-05-07, 18:52
No spora nadwaga, hmb to chyba nie dla Ciebie...
Połącz jakieś dwa suple np. (jw) TSE i L-Karnitynę.
Może ktoś inny jeszcze się wypowie i przedstawi swoje propozycje.

johny
03-05-07, 20:52
l-karnityna jest slaba:/ zdecydowanie polecam Thermo speed

Punisher
03-05-07, 22:10
No ale można łączyć preparaty... wtedy działanie jest mocniejsze.

tom
03-05-07, 22:51
Połącz jakieś dwa suple np. (jw) TSE i L-Karnitynę.
ok i zeby nie palic miesni aminokwasy

Vegeto86
04-05-07, 11:35
HMB,kreatyna,jakis spalacz tluszczu i heja

TROL
04-05-07, 12:48
Dzieki Panowie za rady (i prosze o wiecej) Zastanawiajac sie pomyslalem ze kupie taki zestawik: (co wy na to??)

Thermo speed extreme Olimpa
L-Karnitynę Olimpa
OLIMP BCAA Mega Caps

i myslalem o bialku a mianowicie
OLIMP SYSTEM PROTEIN 80

Co Wy na to Panowie?? Dzieki Pozdrawiam

u.waw.pl
04-05-07, 19:05
TSE+BCAA. L-Karnityna jest do dupy, więc nie kupuj. Czy potrzebne Ci białko, to zależy od Twoich braków diecie, bo chyba nie powiesz, że chcesz się rzeźbić bez diety ?

vlk
04-05-07, 23:30
Nie wiem skad ten zachwyt nad TSE na mnie to nie dzialalo:(
Polecam (oprocz diety i aerobow) Super Cuts 3. Dobre opinie slyszalem o specyfiku o nazwie Thyrotherm, ale sam go nie bralem.

TROL
07-05-07, 14:43
Panowie.... dalej mam nie jesna sytacje z tym co kupic. Dieta jest ulozona... Cwiczenia sa i beda... Tyko co kupic???...??? Prosze o konketne rady... Dzieki

Punisher
07-05-07, 14:49
Thermo speed extreme Olimpa
L-Karnitynę Olimpa
OLIMP BCAA Mega Caps

i myslalem o bialku a mianowicie
OLIMP SYSTEM PROTEIN 80

Tak jak napisałeś, ale jak Ci nie pasi (albo posłuchasz uwaw.pl) L-Karnityna i nie masz zaufania to nie kupuj. Ja nie stosowałem.
Białko lepiej innej firmy niż Olimpa bym proponował, ale jak chcesz.

TROL
07-05-07, 15:01
no wlasnie nie stosowales... a dla mnie byly by lepsze rady jak cos ktos bral i jaka ma opinie o tym... bo poczytac i doradzic to nie problem. Chodzi mi o to aby doradzic na wlasnym doswiadczeniu... A bialko jakie najlepsze?? jakiej firmy?? DZIEKI

Punisher
07-05-07, 15:12
No nie stosowałem, bo nie mam tłuszczyku :)
A nie ma złotego środka, na jednych to działa lepiej, a na drugich co innego.

lovelas69
07-05-07, 15:18
Trol polecam meridie 15 ;-)

TROL
07-05-07, 19:44
co to jest meridie 15 ???

lovelas69
07-05-07, 20:29
wiadomosc na PW

TROL
11-05-07, 19:53
witam Panowie Mianowicie: Dla przypomnienia:
Chcie sie troche wyzezbic i stracic oponke ktora powstawla dookola mojego pasa, mam 177cm wzrosty, waze 103 kg. cwicze juz naprawde dlugo jakies 4 lata lecz mialem dluga przerwe (tzn nie cwiczylem systematycznie jakies 9 miesiecy wiec obraslem troche w tluszczyk. Chce kupic odrzywki... o diecie i areobach doskonale wiem i wprowadzam to w moje zycie ale chce zainwestowac w odrzywki
Po waszych odpowiedziach pomysalem o zakupie tych oto suplementow:

braki bialka w diecie chce uzupelnic odrzywka bialkowa jaka najlepsza??

THERMO SPEED EXTREME czy to dobry wybor jako spalacz tluszczu??

BCAA olimp czy potrzebne i czy powstrzyma pozeranie miesni pzrez organiz podczas diety redukcyjnej??

oraz czy L-KARNITYNA przyda sie jeszcze do tego zestawu??

Prosze o rade:) i moze macie jakies pomysly co tu jeszcze dorzucuc albo co czym zastapic...

dzieki... nagradzam SOGami :mrgreen:

Korek89
12-05-07, 22:06
Jako termogenik THERMO SPEED EXTREME jest ok.Do tego aminokwasy najlepiej BCAA i Glutamina.L- karnityna niezabardzo potrzebna.I po treningu jakieś białko serwatkowe np.TREC Isolite.Rób duzo airobów i w diecie ogranicz węgle tak do 2,5 g/kg masy ciała. :twisted:

MILAN
14-05-07, 10:32
Ja biore thermo speed extreme do tego CLA + DIETA! i zrzuciłem 10kg w ponad miesiąc :D:D
Polecam.

TROL
20-05-07, 10:10
Witam Kolegow. Zakupilem juz potzrebne suplemeny ale mam pytanie co do THERMO SPEED EXTREME .... jak najlepiej brac te kapsulki??? W jakich dawkach?? kiedy?? czy tak jak podaje producent na opakowaniu??
Dzieki Pozdro.

tom
20-05-07, 14:56
tak jak pisze
ale dawke zwiekszaj mozesz nawet do 4-5kaps. w porcji i obserwuj organizm :wink:

TROL
21-05-07, 20:42
wiyam. mama pytanie co do zwiekszania dawki THERMO SPEED EXTREME... na etykiecie pisze 1 kap. dwa razy dziennie przed sniadaniem i obiadem. w jaki sposob stopniowo ja zwiskszac?? te dwie dawki?? czy dolozyc nastepna?? jak po pierwszym dniu stosowania do zauwazylem solidnego kopa:) to pewnie dzialanie kofeiny (zadko pije kawe wiec moze dlatego) PANOWIE LICZE NA DOBRE RADY ;)

Korek89
21-05-07, 22:41
A przypomniało mi sie coś , przy robieniu redukcji od czasu do czasu przed Aerobami łykałem z 2 Aspirynki człowiek poci sie jak szczur :twisted: a do tego kwas acetylosalicylowy zawarty w aspirynie "rozrzedza krew" czyli mówiąc krotko zapobiega zakrzepom :wink: :wink:

tom
21-05-07, 22:48
dokladaj do dawek po 1 tabl. az bedzie ok:wink:

SuBZerO
22-05-07, 15:27
http://www.odzywkidlasportowcow.pl/product/details/spalacze-tluszczu/vitalmax-fatbloc-thermogenic-120-kaps.html
Trening na rzeżbe i może hmb?

[ Dodano: 22-05-2007, 15:40 ]
http://www.odzywkidlasportowcow.pl/product/details/spalacze-tluszczu/vitalmax-fatbloc-thermogenic-120-kaps.html
To sobie kup