Zobacz pełn± wersję : Co wzi±¶ć lepiej ??:)
Witam ... doaradĽcie mi prosze co wzi±¶ć lepiej ... 5 Omnadrenu + odblok czy 100 mety + 5 testosteronu ?? Po czy będa lepsze efekty ... do tego oczywi¶cie dieta :)
co to za cykl na 5 omkach jak taki cykl powinien trwać ok 10 tyg.
WYPEŁNIJ PROFIL!
co wzi±¶ć lepiej ?? 5 omy czy 100 mety ??
ani po tym ani po tym ci duzo nie przyjdzie.
Profil!
z pewnoscia nie omnadren.i w na dodatek w takiej smiesznej ilosci 5 shotow.jezeli to twoj pierwszy ckl proponuje 100metki.1-4 E2D 15mg.no i odblok naturalnie obowiazkowo
1-4 E2D 15mg a to co ma być ?, metke co 2 dni?
kurde zle napisalem zawsze mi sie metka z propem myli w uinnym poscie juz dobrze napisalem,zawsze mi sie to wali.sorki,wlasnie jak pisalem tamten post to mi sie to przypomnialo i chcialem poprawic ale widze ze mnie ubiegles.pozdramiam:P
" do tego oczywi¶cie dieta " hehe,rozpisz nam t± diete bo co¶ mi sie nie wydaje,że będziesz j± trzymał,pozatym j/w,żeby rozpisac jakikolwiek cykl,potrzebny jest profil
Po czym jest lepszy efekt ?? po 5 omnadrenu czy 100 mety ??
100 mety ale z twoim podejsciem to nic niepomoze..ile masz na cykl 40 zl????? tak to wyglada
za 40 zl kup sobie piersi z kurczaka z ryzem
Po czym jest lepszy efekt po 5 omnadrenu czy 100 mety
5 omy nic Ci nie da.Po 5 sie dopiero rozlreci w organizmie.Lepiej
kup sobie piersi z kurczaka z ryzem
a jak sie juz tak napaliles to wez ta metke 1-4ED15mg i do tego kup se oslonki i jakiegos gainera
Na temat takich cykli to się nawet nie wypowiadam bo niewarto, dla mnie to wogłóle nie s± cykle, szkoda zdrowia bo efektów nie będzie je¶li chodzi o 5 omy.
To nawet cykl niejest :grin: no chyba ze to 100 metki sie rozpisze 15mgED...ale wogole widze ze tego nieprzemyslales itp..ktos ci powiedzial ze pojdziesz po mecie lub omie bedziesz byk uzbierales 30,40 zl i.... i nieda rady
tomaszewiak
10-05-07, 22:03
na pierwszy cykl 1-5 meta 15mg ed