Zobacz pełną wersję : Co wybrac?
Mam pytanie, co bylo by lepszym wyborem, zastanawiam sie nad MAGNUMEM 8000 albo MASSEM XXL oba sa z treka.. Prosze o wasza opinie a najlepiej niech wypowiadaja sie osoby ktore stosowaly a nie tylko slyszaly cos o tych produktach..
Pozdrawiam
Prezydent_1c
30-04-07, 10:35
Co do Mass XXL baardzo brzuszek rośnie ... A Magnuma nie testowałem więc jak wyżej prosiłeś nie wypowiadam się ;) Ale ja wziąłbym Magnuma bo po kolegach widze ze fajnie im wchodzi.
Dzieki :mrgreen: moze ktos jeszcze? i moze jakies opinie o magnumie??
Pozdro
ja brałem mass xxl, jest spoko pare kilo do przodu, u mnie brzuch nie urosl
Glownie mi zalezy zeby gainer uzupelnial weglowodany i bialko bo prowadze bardzo aktywny tryb zycia (silownia, trenuje kosza, i przygotowuje sie na studia wychowanie fizyczne czyli biegam plywanie itp.) dlatego potrzebuje konkretne uzupelniene bo dieta nie potrafie dostarczyc odpowiednich ilosci, bardzo szybko spalam wszystko..
Pozdro
stego co patrzylem to oba produkty nie róznia sie praktycznie iloscia wegli, mozesz do tego dokupic jakies carbo po treningu
MassXXL polecam :)
Brzuch nie urósł. To zależy od trybu życia i od organizmu i od diety :)
Carbo juz duzo wypilem w swoim zyciu:P wiec narazie zrobie sobie spokoj;]
Pozdro
i to i to jest dobre,bralem obydwa i bylem z nich zadowolony
Mimo że Magnum ma mniej białka, to lepiej mi po nim poszło niż po Mass XXL. Pewnie to zasługa dodatku kreatyny i oleju MCT.
No to teraz mam dylemat:P ale chyba raczej tego magnuma sobie zapodam.. Dzieki za info
Pozdro