Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Bic

michal2602
27-04-07, 14:31
Chodzi o to ze przyszło mi w czasie prawie 3 mięsięcy koło 3cm.Mam troche małą łapke 32cm :sad: .A dość dużo w stosunku do bica klate 100cm.Czy według was to duża różnica?co zrobić zevy szybciej poszło??

wolak
27-04-07, 15:05
co zrobić zevy szybciej poszło??

po pierwsze dietka heh ale to pewno wiesz po 2 odpowiedni plan treningowy oraz Najwazniejsze przylozenie sie do kazdego powtorzenia,dokladne wykonanie,oraz powolny ruch negatywny(opuszczanie) dobrym cwiczeniem na masywny biceps(powiekszenie masy ramienia) to uginanie ramion chwytem mlotkowym(piesc pionowo) mi to bardzo pomoglo.pozdro

Raskus
27-04-07, 19:00
michal2602, chcialbym Cie uswiadomic, ze miesnie ze stazem coraz wolniej rosna, wiec szybciej raczej moze sie i da, ale to moze zatrzymac poped rozwoju meisni na dalszey czas. Tak ejst dobrze, cwicz, technika, dieta, kiedys moe suple itd i bedzie ok.

Gures1
27-04-07, 19:04
jezeli chcesz powiekszyc ramiona zastosuj trening priorytetowy na ta partie.wedlug mnie swietnym pomyslem bylyby super serie np
-uginanie ze sztangą i wyciskanie waskim chwytem 4-5x5-8
-uginanie ze sztangielkami i wyciskanie francuskie leząc 4x8-10
-uginanie ze sztangielkami w skosie i prostowanie na wyciagu 3x10-12
-uginanie na modlitewniku jednoracz i prostowanie jednorącz w opadzie tułowia ze sztangielką 2x15
i sproboj takiego rozpisu planu
Pon.klata barki triceps
Wtorek-plecy biceps
czwartek-nogi
piątek-biceps i triceps

i tak w poniedzialek zrob 1 lub 2 cwiczenia na bic i triceps ale intensywnie,natomiast w piatek te superserie

michal2602
27-04-07, 20:54
a jeśli ćwicze dopiero 3miechy to moge robić te superserie??

Gures1
27-04-07, 21:36
a czemu nie????wedlug mnie spokojnie

bocion
27-04-07, 22:15
-uginanie ze sztangą i wyciskanie waskim chwytem 4-5x5-8
-uginanie ze sztangielkami i wyciskanie francuskie leząc 4x8-10
-uginanie ze sztangielkami w skosie i prostowanie na wyciagu 3x10-12
-uginanie na modlitewniku jednoracz i prostowanie jednorącz w opadzie tułowia ze sztangielką 2x15
To jest cytat wiec przydaloby sie zaopatrzyc go w cudzysłów. Obaj wiemy kto to napisal. Nie ma niczego zlego w cytowaniu osob ktore sie na rzeczy znaja ale nie przypisuj sobie slow innych.

a jeśli ćwicze dopiero 3miechy to moge robić te superserie??
Nie radze. Na poczatku wykorzystaj konwencjonalne metody zeby potem w razie stagnacji moc zastosowac np superserie. Takie jest moje zdanie

Gures1
27-04-07, 22:23
oki przyznam sie sa to slowa radka slodkiewicza.wiele moich znajomych stosowalo taki trening i wiele mialo wysmienite efekty.wiec sory ze kogos urazilem.nie chcialem tego zrobic.ale teraz jezeli juz bede robic cos takiego to na pewno podpisze z kad to zaczerpnelem.sorry

wolak
28-04-07, 16:58
Za maly staz na superserie!!!!!!!sospalasz miesnie lub krzywde sobie zrobisz -->fajna porada.zdecydowanie polecam ci powolne i dokladne ruchy jak opanujesz to progresje(zwiekszanie ciezaru w kazdej serii wraz ze zmniejszaniem ilosci powtorzen) 12-10-8-6 pozdro

rocky_balboa
29-04-07, 10:44
o czym wy gadacie w ogole... w 3 miesiace 3cm w łapce to jest dobry wynik. myslisz ze pocwiczysz 3 miesiace i 40 w łapie bedziesz miał? to proponuje doping jakis choc w 3 miesiace i tak chyba tyle na dopingu nie zdobedziesz!

Gures1
29-04-07, 11:39
zdobedzie ale jakim kosztem.