Zobacz pełną wersję : Pomocy
michal2602
27-04-07, 14:00
Siemka wszystkim.Mam 15 lat,179cm wzrostu i 71-72 kg wagi.Dietke mam.Staż będzie niedługo 3miechy.Chciałbym jeszcze pociągnąć troche na masówce,a później zrobić lekką redukcje.Już teraz mam troche sadła,ale sie za bardzo nie przejmuje.Może jakąś odżywke,żeby mi tak waga szybko nie szła,tylko żebym fatu nie złapał, te odżywki w tabletkach(bo mama mi nie da brać,a takto wezme tą kapsułke do gęby i pójde do kuchni przepić troche i sie nie skapnie :mrgreen: :mrgreen:
Najpierw pogadaj z mamą że odżywki to nie jest "zło" :P i nie ma różnicy czy w tabletkach czy nie bo np witamina C też jest w tabletkach i nie szkodzi na nic :P jak masz brzuszek to zacznij robić aeroby z nasileniem na miesnie brzucha a jeśli nie zauważysz spalania fatu to możesz pomyśleć o spalaczu ale w tym Ci nie pomoege bo żadnego jeszcze nie stosowałem...
michal2602
27-04-07, 14:45
Najpierw pogadaj z mamą że odżywki to nie jest "zło" i nie ma różnicy czy w tabletkach czy nie bo np witamina C też jest w tabletkach i nie szkodzi na nic
Nie ma szans.Pozatym ostatnio byłem z nią u lekarza bo byłem chory i starsza zaczęła temat o odżywkach i tamta powiedziała ze absolutnie bo sobie zdrowie popsuje.Także wiecie,trzeba w kapsułkach.Ale areoby w treningu na mase to troche nie bardzo tak samo jak spalacz tłuszczu.Chyba ze jeszcze troche pociągne na sucho.Jak myślicie??
pociagnij na sucho, pozniej mozesz wziasc kreatyne, diete masz, to ona juz ci duzo pomaga
Kup sobie białko sojowe w tabletach Naturell'a :mrgreen:
wedlug mnie zapomnij narazie o redukcji.twoja waga do wzrostu nie jest oszalamiajaca.trenuj nadal treningiem masowym.na wycinke bedzie jeszcze czas.jezeli nabierasz fatu to dozuc aeroby do tego 2x w tygodniu.zaopatrz sie tez w jakis antykatabolik
np Glutamine :) HMB ale tak jak mówiłem zbliżają sie wakacje i każdy chce troche spalić fatu zwłaszcza z brzucha więc aeroby i ćwiczenia na brzuch :)
michal2602
27-04-07, 20:40
wedlug mnie zapomnij narazie o redukcji.twoja waga do wzrostu nie jest oszalamiajaca
wiem o tym,i chce jeszcze troche pociągnąć,tylko własnie czy by sie tego nie dało przyspieszyć,pomagjąc sobie jakimiś odżywkami
[ Dodano: 27-04-2007, 20:42 ]
żeby mi tak waga szybko nie szła
aha i tu sie pomyliłem heh.zeby mi ta waga szybciej szła(masa)
mozna ale w twoim wieku i stazem sa one nie potrzebne.twoj organizm jak narazie sam jest wstanie dobrze sie rozwijac i nie potrzebuje nic wiecej do rozwoju oprocz pelnowartosciowego posilku.ubierz sie w cierpliwosc.kulturystyka to sport dla wytrwalych a nie sezonowcow!!!