Zobacz pełną wersję : Musicie to zobaczyć!!!
http://www.youtube.com/watch?v=B5ZUZOvoe_g
Koleś przesadził ze sterydami...
nie kto inny jak greg valentino.w wieku 20 lat wygladal jak czlowiek a potem zaczal sie bawic z syntholem i juz bylo po dobrym wygladzie.ale sam sie nawet zapieral przed tym ze to bral.heh smieszny troche ale takich wariatow jest wiecej
Kurczxe...koleś wygląda masakrycznie...żaden z niego koks tylko monstrum nafaszerowany chemią.... pfe
ale koksu tez w swoim zyciu przyjol.ten tekst z youtube jest po angielsku ale znalazlem po polsku tlumaczenie i sie tam wypowiada o tym co bral i wogole ajki to debil z niego
Tak,tak to Gregg Valentino,najwiekszy koks na swiecie:
http://images20.fotosik.pl/271/0f358972739e69e9.jpg (www.fotosik.pl)
smieszne. ale widzialem wieksze lapy na syntholu:P:P
rocky_balboa
26-04-07, 21:29
to nie jest smieszne. to jest tragiczne!
Przez takich "debili" psuje sie ogolny wizerunek kulturystow-to smutne :sad:
valentino to chyba kazdy zna:P:P debil jakich malo:P.ma nawet swoja stronke internetowa:P:P a ten link co jest na poczatku to tylko jedna z 3 czesci
kaleka... nie wiem jak to może sie komuś podobać
u niego stwierdzono BIGOREKSJE wiec nie ma sie co dziwic
oSiŁeK_sNd
26-04-07, 22:26
skoro o tym mowa to tez cos wrzuce hehe :mrgreen:
[ Dodano: 26-04-2007, 22:27 ]
u kogos tu w podpisie widzialem " dobry bic to duzy bic" hahaha noo nie ma to jak duzy bic :mrgreen:
widac chlopaki sie zdrowo odzywiaja!!!:P:P tak wlasnie dziala kreatyna!!!
oSiŁeK_sNd
26-04-07, 22:29
ja mysle ze to na samej diecie tak... :mrgreen: macie tu jest jeszcze jeden wariat heheee
a ten pan tez jest dobrze znany w swiecie pseudokulturystow ale nazwisko mi wypadlo z glowy.fajne jest jego zdjecia jak pije mleko:P
oSiŁeK_sNd
26-04-07, 22:42
Gures1 poszukaj i wrzuc ta fote z mlekiem :mrgreen: ...a co do Grega to jak mial okolo 20 latek to wygladal naprawde super..gdzies na youtube jest wlasnie filmik i pokazane jego zdjecia z mlodosci na poczatku tak wlasnie do 20 roku zycia a potem zdjecia jak juz sie nakoksil...przy jego pierwotnym wygladzie to mozna powiedziec ze naprawde sie zniszczyl...zreszta zniszczyl tez swoje cale zycie...mial dom samochody swoje silownie..a po wyroku nic mu nie zostalo praktycznie, chyba nie trzeba mowic za co dostal wyrok :twisted:
no tam mial jeszcze zone ale umarla z przedawkowania.i jeszcze w tym filmiku bylo ze mu pytong nie staje juz wiec raczej o potomku moze pomazyc:P:P ale chyba on ma dziecie??a co do tego mleka to na innym forum jest zaraz je wkleje
Na filmiku bylo powiedziane za handel koksami
oSiŁeK_sNd
26-04-07, 22:51
hehe no wlasnie nie trzeba bylo tego mowic bo to oczywiste :razz:
oSiŁeK_sNd, nie trzeba bylo pisac ze to bylo oczywiste bo...., to bylo oczywiste!!
CreativePL
26-04-07, 23:09
Widzicie jak ludzie robia z siebei kaleke przez sterydy a tutaj na forum nawet niektorzy 16 latkowie sie za to zabieraja.....
powiem tak.wszystko zalezy od przyszlosci.jezeli ktos cos powaznie trenuje i ma sukcesy i moze daleko zajsc to branie sie w tym wieku za doping nie jest niczym dziwnym jednak gdy mlody chlopak sie mnie pyta co to metka bo kupile sobie 100 tabletek i nie wiem jak to brac i czy musze trenowac not to ludzie!!!dajdzie spokoj
oSiŁeK_sNd
27-04-07, 06:41
brodawid w sumie to...masz oczywista racje :mrgreen: pozdro
CreativePL, No dokładnie...weś przestan ze sterydami...lepiej samemu cos osiągnąc...zresztą kto cce mieć w łapie z 60cm?? fuj
ale on tego bicepsu nie ma przez sterydy tylko przez OLEJ!!!.a co do koksu to wiadomo:P:P
CreativePL
27-04-07, 19:26
Gures1, powiedz mi czy on pakowal sobie w zyly sobie olej czy sterydy?
jak by pakowal w zyly to by sie chlopcze obrócil na tamten swiat!!!!jak juz to w miesnie.w lape walil synthol.w tamtym filmiku na poczatku co jest mowi ze go nie brakl tylko wszelkiego rodzaju testosterony miesjscowo(tylko ze one nie maja dzialania miejscowego).lapy ma na oleju to oczywiste
oSiŁeK_sNd
27-04-07, 19:42
nom...synthol ma konsystencje oleju i podawany jest domięśniowo
to jest olejek!!!prawidlowo sie go stosuje do nasmarowania ciala tak jak oliwke.jednak jak widac sa i ine zastosowania.buteleczka syntholu kosztuje 499zl jak ktos jest zainteresowany:P:P
oSiŁeK_sNd
27-04-07, 19:51
to chyba daje podobne efekty przy smarowaniu tak ??...tylko ze o wiele wolniej...tyle ze skora robi sie taka zaczerwieniona tak jak u typa na jednym zdjeciu co wrzucilem.Jak dla mnie to miesnie wygladaja po tym zbyt nienaturalnie jak za taka cene :razz:
CreativePL
27-04-07, 19:56
Ale fakt faktem jest taki ze sterydy zrobily to z niego nie wazne w jakiej konsynstencji poprostu sterdy...
raczej chorba psychiczna zwana bigoreksja
Kredka!! to jest olejek i tyle ma wspołnego ze sterydami które popudzają wytwarzanie testosteronu co piernik do wiatraka!! to Ci powiększa tylko mięśnie i to jeszcze nienaturalnie wyglądają, można dostać zakażenia, i nie powoduje to żadnego przyrostu siły!