Zobacz pełną wersję : Pomozcie
bigsmith18
25-04-07, 07:59
Witam! Mam zamiar kupic sobie metanabol, jeszcze niewiem czy to jelfa czy eap! podobno 35zl 100tab wiec pewnie eap! Wiem ze mam za maly staz ale juz sie zdecydowalem! Czy jest mozliwosc ze zaleje mnie tluszczem? Chce zrobic sucha mase miesniowa! Od kilku lat mam problem z klatka piersiowa! niepodobami sie jej ksztalt,za duzo tluszczyku! Cwiczac troszke sie poprawila alwe to i tak malo! i wlasnie boje sie ze po mecie bedzie jeszcze gorzej wyygladala czego bym niechcial! doradzcie mi ile kuic i jak dawkowac i czego moge sie spodziewac! oczywiscie caly czas dieta :!: pozdro
monowodzian
25-04-07, 08:54
to czy zaleje cie tłuszczem zależy tylko i wyłacznie od twojej diety.znam ludzi którzy robili definicje na mecie i całkiem nieźle im to wychodziło.osobiście odradzam mete na pierwszy cykl. meta wcale taka tania nie jest.. z jednego opakowania nie zrobisz porządnego cyklu..wiec musisz kupić 2 opakowania.. trzeba osłonki na wątrobe i coś po cyklu na jej odnowę. przy mecie często sie pokazuje gino wiec tamoxa musisz miec pod ręka. po takim cyklu trzeba sie odblokować wiesz przemyśl sobie czy naprawde warto.
nie ku*wa to jest juz przesada chlopak 17 lat... ja pier*ole 7 miechow stazu i juz za koks sie bierze... Zal mi was tepaki !!!
P.S Czy nie lepiej osiagnac cos poprzez ciezka prace ??? a nie isc na latwizne ??? pozniej tego bedziesz zalowac... ale "Polak zawsze madry po szkodzie"
fakt,na doping troche wcześnie,skup sie nad dieta,a meta eap jest troche tańsza ;-) i do monowodziana,ze 100tab da sie zrobić pierwszy 4 tygodnoiwy wystarczajacy na początek i skuteczny cykl
człowieku wejmiesz sterydy to Cię potem nic nie ruszy, będziesz musiał koksowac do usranej śmierci
monowodzian
25-04-07, 13:14
człowieku wejmiesz sterydy to Cię potem nic nie ruszy, będziesz musiał koksowac do usranej śmierci
chcesz powiedziec że odrzywki po sterydach nie działają? :smile:
00tab da sie zrobić pierwszy 4 tygodnoiwy wystarczajacy na początek i skuteczny cykl
tylko po co robic 4 tygodniowy cykl na saa?! zreszta przy tak niskich dawkach..
z jednego opakowania nie zrobisz porządnego cyklu zrobisz na pierwszy cykl wystarczy.
trzeba osłonki na wątrobe i coś po cyklu na jej odnowę. jak i przy innych środkach
ze 100tab da sie zrobić pierwszy 4 tygodnoiwy wystarczajacy na początek i skuteczny cykl też tak myśle , przy odpowiednim jedzeniu mogą być dobre efekty.
chlopak 17 lat... ja pier*ole 7 miechow stazu i juz za koks sie bierze... Zal mi was tepaki !!! z tobą też się zgodze też nie proponuje sterydów w tym wieku.
monowodzian
25-04-07, 13:23
jak i przy innych środkach
o czym mowisz?
bigsmith18
25-04-07, 13:46
18 lat :razz: diete mam mysle bardzo dobra, codziennie 3 worki ryzu,200g platek owsianych,litr maslanki owocowej,tunczyk,odzywki...ale tonie ten dzial :!: chce wziasc koks bo ciezko mi juz o jakies efekty a jak sa to znikome. Aktualier jestem na krecie,jaablczan do tego geinbolic6000,bulk american muscle i carbo! przez 2 tygodnie 2cm w lapie i 4kg na wadze ale zaczyna tyc mimo ze iejem tak duzo tluszczykow :!: a co proponujecie na pierwszy raz??
[ Dodano: 25-04-2007, 12:49 ]
jondeca, fakt,na doping troche wcześnie,skup sie nad dieta
skupiam sie od 8 miesiecy i juz 20kg przybralem :!:
monowodzian
25-04-07, 13:57
propa
jak i przy innych środkach
o czym mowisz? piszesz że przy mecie trzeba osłonki a co przy innych środkach nie trzeba , też trzeba.
monowodzian
25-04-07, 14:20
voldemort, co ty mowisz?!
monowodzian, mówie o tym że nie tylko przy metanabolu są wymagane osłonki tylko i przy innych środkach nawet i zastrzykach.
tylko po co robic 4 tygodniowy cykl na saa?! zreszta przy tak niskich dawkach..
a czemi niby nie 4?? ile tyg cykl chcial bys robic z samej metki ?? 100 tab metki na pierwszy cykl powinno byc dobrze chodz ja bym jeszcze testosteron enantat dodal
bigsmith18
25-04-07, 19:53
a co byscie zrobili zeby byc pewnym ze nie zaleje tluszcz? oczywiste ze dieta biedna w tluszcz ale i tak sie troszke obawiam! najbardziej o klatke bo na niej niewiem czemu najbardziej odklada mi sie chyba tluszcz :neutral: :sad:
[ Dodano: 25-04-2007, 18:53 ]
chcialbym zeby sie bardziej naboki rozrosla!! co proponujecie?? co zrobilibyscie na moim miejscu ??
co ty chciales po kilku miechach pudzian byc??!! spokojnie, cwicz, dobra dieta, do trening, moze jakies suple i bedzie dobrze ta metka ci w tym nie pomoze tak jak ci sie wydaje
monowodzian
25-04-07, 21:28
bigsmith18, zajrzyj do działów dieta i trening tam znajdziesz odpwoiedzi.
a czemi niby nie 4??
to tak jak robić cykl na kreatynie po 3 tygodnie.. :wink:
monowodzian, jestes troche dziwny :neutral: osłonki są niezbedne przy kazdym cyklu nie tylko przy oralnych sterydach
bigsmith18, twoje obawy są jak najbardziej słuszne, kazdy ma genetyczne uwarunkowania i jesli u ciebie w tłuszcz obrastasz w klacie to duze prawdopodobienstwo ze przy sa ten efekt sie nasili.Jednak mozesz temu po czesci zapobiec stosując nolwadex przez caly cykl zapobiegnie to retecji i lapaniu feta po za ty rodzaj cwiczen jaki dobierzesz nie jest bez znaczenia!!!
bigsmith18, zajrzyj do działów dieta i trening tam znajdziesz odpwoiedzi.
a czemi niby nie 4??
to tak jak robić cykl na kreatynie po 3 tygodnie.. :wink:
looool co ty pierdzielisz policz sobie setke metki tak 3-4 tab dziennie to ile tyg ci wyjdzie no chyba ze ty robiles sobie cykl z 200 tab tylko ze takiej porcji to nie radze na pierwszy cykl
Ps. robienie 4 tyg cyklu tym bardziej pierwszego jest najbardziej uzasadnione ja pierwszy cykl własnie 4 tyg zrobiłem na 100 tabletkach mety i uzyskałem wynik 9 kg.!!!!!!!!
monowodzian
25-04-07, 22:31
brodawid, po co ci osłonki przy iniekcji?
Ps. robienie 4 tyg cyklu tym bardziej pierwszego jest najbardziej uzasadnione ja pierwszy cykl własnie 4 tyg zrobiłem na 100 tabletkach mety i uzyskałem wynik 9 kg.!!!!!!!! ładnie ci poszlo, mozesz napisac jaka metke brales?
monowodzian, ach tak zapomniałem ze zastrzyki są zupelnie nie szkodliwe dla wątroby :shock:
człowieku gdzie ty zasiegasz informacji to ze testoteron dociera do krwioobiegu z pominięciem watroby nie znaczy ze nie ma negatywnegowpływu na jej funkonowanie Qurwa to przecież dzieci w podstawówce nawt wiedzą!!!!!!
[ Dodano: 25-04-2007, 22:36 ]
Ikar, metanabol Jelfa-rulez the best!!!!!!!! + Gainer i dietka na totalnym wypasie
monowodzian
25-04-07, 22:42
brodawid, :shock: :shock: :shock: jak walisz domięsniowe to silimarol szamiesz i hepatil po cyklu?! albo ja jestem głupi albo świat zwarjował!
oj monowodzian widzę,że niepotrzebny zament wprowadzasz już dawno powinno byc po temacie.
Brodawid widzę,że z sąsiednich miast jesteśmy :wink:
rulezz dolny śląsk :mrgreen:
monowodzian
25-04-07, 22:47
jondeca, nie uważam sie za znawce bo są ludzie który mają wieksze pojecie niz ja ale jak ktoś daje po igle i bieże osłonki na wątrobe i mowi ze tak trzeba to juz lekka przesada. przepraszam ze nie odnosze sie do tematu. :roll:
monowodzian, man nadzieje ze informacje o saa nie czerpiesz z "POCZYTAJ MI MAMO" poczytaj sobie jaką funkcję spełnia wątroba w naszym organizmie nie raz pewnie natkniesz sie na stwierdzenie ze to "najdoskonalsza fabryka na swiecie" -miłej lektury!!
jondeca, !!!!!!!!!! no a jak !!!!!!!!! :wink:
brodawid, :shock: :shock: :shock: jak walisz domięsniowe to silimarol szamiesz i hepatil po cyklu?! albo ja jestem głupi albo świat zwarjował! no to sadze ze opcja pierwsza jest bardziej prawdopodobna, przeciez to oczywiste ze od strzalow tez ci reza watrobe, w mniejszym stopniu niz koxy doustne ale i tak niszczy
ale jak ktoś daje po igle i bieże osłonki na wątrobe i mowi ze tak trzeba to juz lekka przesada, posiadasz zbyt małą wiedze na temat dopingu jak takie żeczy piszesz, takie informacje zachowaj dla siebie bo jeszcze ktoś Cię posłucha i zrobi sobie krzywde.
bigsmith18
26-04-07, 08:01
Pisalem juz Diete mam uzupelniona,trening tez mam dobry ale chyba macie racje,na koks za wczesnie :!: pozdro
monowodzian,ja nie wiem kto Cię uczył,że tabletki są toksyczne dla wątroby,a injekcje omijają wątrobe,może nam wyjaśnisz swoją teorię,przy której sie upierasz?
bigsmith18
26-04-07, 16:11
a wydalej to samo :neutral: wiadomo ze strzal obciazaja watrobe ale juz nie w takim samym stopniu jak tabletki !! powiedzcie mi lepiej co byscie zrobili na moim miejscu :!:
[ Dodano: 26-04-2007, 15:11 ]
czy mozna robic rzezbe na mecie?
Napisałes ze zrezygnujesz z koksu- bardzo pochwalam tą męska decyzje -i tego sie trzymaj!!!!!!!!