Zobacz pełną wersję : Trening brzucha
Siema.
Robię rzeźbę i wcześniej robiłem ABS z poziomami trudności (nawet fajne), ale wydaje mi się że mam słaby ten brzuch i jakiś dobry trening potrzebuje, tylko coś szybkiego. Chodzi mi o to żebym nie musiał tego brzucha katować pół godz.
I najlepiej żeby po miesiącu był już jakiś efekt wizualny po redukcji :twisted:
Linki miło widziane, jak coś to na PW.
pzdr.
CreativePL
24-04-07, 12:36
a czy masz dostep do maszyn na brzuch?
jezeli tak to napisz nam jakie
krzychuool
24-04-07, 13:24
Najlepszym treningiem na szybkie wyrobienie sobie "sześciopaka" jest jak wiadomo a6w :)
a czy masz dostep do maszyn na brzuch?
nie.
krzychuool, ale A6W jest bardziej na rzeźbę tych mięśni, a ja muszę je zbudować bo mam słabe :oops:
pzdr.
Unoszenie nóg z obciążeniem.
Unoszenie tułowia na ławce skośnej z obciążeniem.
jak dla mnie ABS jest wysmienity :twisted:
nie można reklamować innych forum ale prosiłeś o link trening brzucha na mase http://www.forum.kulturystyka.org.pl/index.php?showtopic=9572
robalo :evil: on prosil o linka ale na priva !!! czytaj dokladniej !!!
Ja uwazam ze doskonalym i SZYBKIM treningiem na brzuch jest 8 min ABS ! W podwieszonym temacie jest umieszczony film z dokladnym instruktarzem :) POLECAM !
Lukałem i jest ok, ale nie zapamiętałem wszystkich ćwiczeń :razz:
Ktoś go robił??
pzdr.
Ja robie na razie 3x w tyg. 8min ABS i jestem zadowolony :)
ciaastek91
29-04-07, 19:38
Robalo, też poprosze ten link :D
ABS II najlepiej rozwija miesnie, najlepiej brzuch rob rano po sniadaniu, wtedy masz najwiecej energii, jestes wypoczety. Nie rob brzucha na koniec treningu, z doswiadczenia wiem ze wtedy duzo sie odpuszcza, nie robi sie pelnej normy, i technika i zaangazowanie pozostawia wieeele do zyczenia ;-)