Zobacz pełną wersję : kontuzja !!!
w sobote(21.04) nabawiłem sie kontuzji skręciłem noge(w kostce) w nieziele(22.04) dali mi do szyny na 10 dni narazie nie moge na nia stawac przez 2 dni.Chodzi mi o to czy wykonywac jakies lekkie cwiczenia za jakies 3-4dni mam ciezarek i drazek do podciagania na ktorym cwicze codziennie no bo na siłownie teraz nie moge chodzic!!! Czy spadnie mi sila i masa miesniowa(mała bo mała) Co robic z góry dzieki ??
heh jesli zrobisz sobie 10 dniowa przerwe to raczej nie spadnie Ci nic tylko dobrze jedz ;-)
P.S Moze nawet przez te 10 dni nabierzesz masy ;-) wkoncu malo co bedziesz sie ruszac i zregenerujesz organizm... a sila hmm mnie po takiej przerwie na pewno by nie spadla :-D
ra przerwa naret wyjdzie ci nadobre
Przeciez i tak nie masz wyjscia-lekarz powiedzial nie stawac na nią to niestawac czyli raczej wiekszosc cwiczen odpada.
A co jak ci spadnie masa znacznie, to przestaniesz na silke chodzic??? Jak dla mnie bezsensowne pytanie.
Co bedzie to bedzie. Skad ktos ma wiedziec czy ci sila i masa spadnie? Nikt nie zna twojego organizmu,a kazdy jest inny.
W tym sporcie najlepiej samemu zdobywac doswiadczenie i uczyc sie na bledach