Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc
Piotrekksc
21-04-07, 15:16
Mam problem kupilem winstrol tabletki ale niestety wyciagnalem je z opakowania i niewiem jaka byla ich waga czy 2mg czy 5mg. Jesli ktos moze mi pomoc i zna sie na tym i potrafi po opisie rozpoznac bylbym wdzieczny za pomoc. Tabletki sa male koloru rozowego z jednej strony sa gladkie a z drugiej jest kreska przez cale przechodzaca przez srodek(jak srednica) Wielkie dzieki za wszelka pomoc
monowodzian
21-04-07, 15:19
daj fotke stafu. wydaje mi sie ze 10 jak dzielony.
http://www.silownia.net/img/winstrol.jpg taki mialeś? te winko ma w tabsie 10mg
Piotrekksc
21-04-07, 18:38
Nie takie. W jednym listku bylo 20szt.
http://www.united-pharmacy.com/product_images/n_149_winstrol_tabs.jpg
nie widzialem pudelka widzialem tylko listki i wygladaly tak jak na tym zdjeciu
monowodzian
21-04-07, 20:14
masz 100% 2mg stężenia w tabletce.
dokladnie coś takiego? http://catalog.anabolics-online.com/images/winstrol.jpg
Dobry winstrol ale musiał byś go sporo zjeść .
Piotrekksc
21-04-07, 22:17
Nop taki ale na odwrocie bylo troszeczke inaczej i napisy bylo po ukosie. Ale dzieki za pomoc.
monowodzian
21-04-07, 22:19
Piotrekksc, fake :roll:
swoja droga czemu akurat takie winko wybraleś?!
Piotrekksc
21-04-07, 22:21
nie wybieralem, obecnie przebywam poza granicami i zamowilem u takiego znajomego jak przyjechalem to juz bylo wiec poprostu wziolem. Po za tym niezanm sie na tym wiec nawet niewiedzialem czy takie bedzie zle czy dobre
To dosc typowy błąd na nieswiadomosci kupujacego żyruje nieuczciwy dil -nie martw sie nie ty jeden :wink:
Pamietaj by na przyszlosc zanim kupisz cos tak poważnego jak sterydy dowiedz sie wszystkiego o tym koksie jest mnostwo info zdjec na necie unikniesz wpadki i hui wie czego jeszcze
Piotrekksc
21-04-07, 22:30
A wiesz moze ile powinienem go zazywac jak na pierwsza kuracje. Ile dziennie i przez ile czasu.
monowodzian
21-04-07, 22:31
Piotrekksc, co chcesz osiągnac? chcesz brać same wino?
Piotrekksc
21-04-07, 22:31
Wiem teraz pewnie bede madrzejszy. No ale co tam takie sa poczatki. Wielkie dzieki
[ Dodano: 21-04-2007, 21:33 ]
tak mam samo wino i przy tym chcialbym zostac. chcialbym zrobic rzezbe i musze spalic troche tuszczu bo mam go nadmiar.
[ Dodano: 22-04-2007, 00:23 ]
czy ktos moze wie ile tego wina trzeba mg jesc dziennie i przez ile czasu. To moja pierwsza kuracja i mam tabletki po 2 mg.
minimum 10 szt i kuracja z 6 tyg , dołóż test prop.
Piotrekksc
22-04-07, 10:35
a co to jest ten prop? ile kosztuje i czy jest w tabletkach.
Prop to " testoteron propionicum" pojedynczy estr jest w zastrzykach
Zgadzam sie z voldemort, sama kuracja z winstrolem nie za wiele da efektow piszesz ze chcesz pozbyc sie tluszczu winstrol to nie jest spalacz tluszczu pomaga utardzic miesnie wyrzezbic je daje tez duzo sily.
Typowy cykl na spalenie tkanki to : (z "przykladowe cykle")
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol
Z czego dopiero clenbuterol lub salbutamol sa typowymi srodkami na spalenie tkanki w pierwszych tyg 1-6 budujesz czysta mase pozniej palisz tkanke i efekt jest murowany
monowodzian
22-04-07, 16:08
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol
puknij sie w głowe.. na pierwszycykl 3 środki.. do tego clen.. krzywde sobie zrobi.. założyciel tematu nie wiedizał jakie ma wino a ty mu taki cykl rozpisujesz.. :shock:
Piotrekksc
22-04-07, 17:43
Problem w tym ze ja za zadne skarby niechce sie kluc. Wiec w gre wchodza tylko tabletki. A co myslicie zeby zrobic 6 tyg na samym winstrolu a pozniej 6 tyg salbutamol
[ Dodano: 22-04-2007, 16:56 ]
Problem w tym ze ja na 100% niechce sie kluc. A co powiecie na kuracje z winstrolu przez 6 tyg i pozniej salbutamol przez nastepne 6.
monowodzian, Sam sie puknij-- w jajko
Załozyciel tematu chce osiagnąc zamiezony efekt napisalem tylko jak moze to osiagnac bo srodek który kupil mu tego nie da
monowodzian
22-04-07, 21:50
Piotrekksc, bez igieł nie da rady z dopingiem! jelsi zamierzasz jechac na oralach to poprostu odpuść sobie.
brodawid, nie rozpisuj zaawansowanych cykli dla nowicjuszy! podstawą w tym dziale powinno być ponad wszytsko bezpieczeństwo
Piotrekksc, niestety monowodzian, ma racje bez igly to szkoda zdrowia
Byc moze ten cykl jest nie co ostry ale po co koles ma brac cos zupelnie innego od jego oczekiwań
monowodzian
22-04-07, 22:00
brodawid, winko daloby rade ale widziałbym to z npp albo prop. w tym dziale trzeba uważać co sie pisze. brodawid, ten cykl nadałby sie ale z pewnoscia nie dla Piotrekksc.
Kwestia podejscia do sprawy
To nie jest cykl dla zaawansowanych, krótkie estry lajtowy cykl.