PDA

Zobacz pełn± wersję : Problem z łydkami.....

czeslawsoltys
20-04-07, 15:07
Witam wszystkich, mam zamiar zacz±ć cykl omki z metka, w poprzednim cyklu z om± miałem problem z łydkami, często gram w piłke, duzo biegam i.t.p kto brał ome to wie jak sie rosnie :razz: doszedłem do momętu kiedy po dosłownie 5 minutach gry łydki odmawiały posłuszenstwa, masakra okropny ból!! mozecie powiedzieć co jest tego przyczyna?? uprzedzam ze to nie skurcze :wink: myslałem ze to od tego ze tyle przytyłem ale pozostawiam t± rozkminke ekspert± :wink:

Ps:bóle oczywi¶cie mineły po jakim¶ czasie i boje sie ze jak zrobie kolejny cykl powróc± a musze mieć forme......

rybek89
20-04-07, 15:31
moze dla tego ze za bardzo naczynia nabraly wody i przy poceniu sie i wysilku gdy org. musial sie chlodzic i nabrzmiale organy powoduja bolesci z powodu skurczania sie naczyn!?
Badz jak mysle jest to zwykly obrzek, ktory pojawia sie glownie na udach i podudziach wlasnie z powodu zbyt duzego magazynowania wody. Podaj jaka dawke stosowales i ile trwal cykl?

brodawid
20-04-07, 16:39
w kazdym opisie srodka "omnadren" znajdziesz wzmianke ze dluzszy spacer powoduje ból to normalne i badz pewien ze przy kolejnym cyklu cie to nie ominie!!

Mozesz skozystac z srodkow typu "nolwadex", "prowiron" zmniejsza retecje wody albo zmienic mnadren na pojedynczy estr

rybek89
20-04-07, 16:41
no dokladnie, zamaist znowu brac ome zastosuj zamiennik!

[ Dodano: 20-04-2007, 15:44 ]
wez np. testosteron

[ Dodano: 20-04-2007, 15:45 ]
np. testosteron propionate zawierajacy krotkie lancuchy

czeslawsoltys
20-04-07, 22:42
Spoko chlopaki dzięki wielkie :smile: zapodam prolo, albo tylko mete jescze pomysle, chcem spróbować holenderskiej podobno w miare pewna i kopie :wink: