Zobacz pełną wersję : Co mam dac do Omki!!!!
howard_2005
20-04-07, 10:48
Hej mam pytanko: bo jest taka sprawa w tej chwili posiadam 10sz omy i 200mety LK(Indyjska). a mam zamiar dodać do tego Dece10sz albo Sustanon10sz!!! Z czym sie lepiej zgra Oma deca czy sustanon!!! Bardzo prosze o pomoc!!! I poprawki!!!
Prosze jeszcze najlepiej o rospisanie cyklu.
Voldemort doradz mi i jak mozesz to rozpisz!!!
Bo chce dobry cykl z Oma i meta i sam juz nie wiem co mam do tego jeszcze dodac!!! Prosze o rospiske cyklu!!! pa pozdrawiam wszystkich
ktory to woj cykl sterydowy i co masz zamiar nim osiagnac? Nie lepiej najpierw nabrac masy a potem sobie zrobic rzezbe? Wiec 1 cykl baza - oma+meta 2 cykl z deca np.?
Ekspertem nie jestem ale ome mieszac z deca to glupota,tak samo z susta. Ja bym walil sama omke z meta,a dopiero na 2 cykl deca albo susta. A tak btw nie za wczesnie na koksy? masz 18 lat:|
czeslawsoltys
20-04-07, 14:50
zapodaj mete z omą to doskonałe powiązanie ma kopa :mrgreen: nie zapomnij o dobrym odbloku...ale to chyba juz masz ustalone ??
weż tak
oma lub susta 1- 10 tyg
deca 1- 10 tyg
meta 1-5 tyg
oma i deca mają długie estry więc zaczynają dopiero działać po 3 tyg,
nigdy nie wolno brać deki bez testosteronu !!! nie zapomnij o odbloku 3 tyg po ostatnim strzale :wink:
Ja sie trzymam tego co napisalem i wg mnie tak bedzie najlepiej
1 cykl - baza - 20mg mety ED (4 tyg)
250mg omy (8-10tyg)
2 cykl - deca/sustanol
:)
[ Dodano: 20-04-2007, 14:35 ]
No i oczywscie odblok na 24 tabl. clomidu jak na baze przy 2 cyklu 12 (3 tyg. po ostatniej injekcji omandrenu) doloz do tego kreatyne w tydzien przed odblokiem :)
rybek omke i deke trzeba brać ok 10 tyg to jest 10 strzałów bo 2 strzały nic nie dadzą, zaczyna ona dopiero działać po 3 tyg to znaczy po 3 strzałach
cykle omy moga trwac od 8 tyg minimum :) wiec napisalem 8-10
no to mysle ze dalismy juz rad i bedzie kolega wiedzial co robic:)
vegeto dlaczego sądzisz że mieszanie deki z omkąto glupota, po pierwsze deki nigdy nie wolnobrać beztestosteronu bo zablokuje strasznie organizm i cykl deka \oma jests bardzo dobry
[ Dodano: 20-04-2007, 15:54 ]
sustanon to to samo wiec w jak robisz cykl to jedno albo drugie + najleiej deca
prosze co wyczytalem:
Dobrą kombinacją na wzrost masy mięśni jest: DECA-DURABOLIN + DIANABOL + TESTOSTERON, DIANABOLU 15-40 mg/dzień + 200-400 mg DECA na tydzień. Nawet jeszcze szybsze efekty mogą być osiągnięte, gdy zastosujemy 400 mg DECA na tydzień + 500 mg SUSTANONU 250/na tydzień. Ogromny postęp w masie i sile nastąpi, gdy zastosujemy 400 mg DECA na tydzień + 500 mg SUSTANONU 250 na tydzień + 30 mg DIANABOLU na dzień
efekty napewno superale to za duże dawki to dawki dla pomp :mrgreen: hehe dlka nowicjuszy poleca sie meta 15 - 20 mg ED deka 200mg na tydz i omka lub systa 200mg
hardocor i efekty:D hehe a skad ty wytrzasniesz 200mg omki albo susta? one sa w 250 :P
[ Dodano: 20-04-2007, 15:18 ]
nie chodzi mi o proporcje, bo proporcje to wlasnie meta - 15-30 (20 optimum)dziennie oma/sust 250-500 (250 styknie w zupelnosci jak na poczatek) na tydzien
howard_2005, masz 18 to twoj pierwszy cykl wiec spokojnie dece sobie mozesz odposcic omke,(sustanon) tez to sa bardzo ciezkie sterydy w twoim wypadku niepotrzebne, osiagniesz ten sam efekt stosujac np.
1 - 5 tyg matanabol 15mg-20mg (ED)
1 - 8 tyg testosteron enantat 200mg (E5D)
Da ci to napewno znakomite efekty silniejsze srodki zostaw na pozniej!!!
pisze ze ma juz ome i mete, to wg mnie moze zrobic baze
1-5 tyg metanabol 15-20mg ED
1-8(10) tyg omandren 250mg E7D
To ze ma nie znaczy ze musi wziasc!!!
Moim zdaniem to za ciezki cykl na pierwszy raz ale jesi juz sie zdecyduje to moze tak zrobic jak napisalrybek89,
vegeto dlaczego sądzisz że mieszanie deki z omkąto glupota,
Bo lepiej wziasc dec np z czystym tesciem niz mieszanka,ktore posiada oma. Po co mieszac 2 silne koksy? a pozatym gosciu ma 18 lat wiec niech se lepiej gainera kupi
nie chodziło mi o to że jak bieże sie deke to TRZEBA brać go bz jakimś testosteronem
[ Dodano: 21-04-2007, 18:55 ]
mam pytanie po czym ma sie lepsze efekty i co jest mniej szkodliwe dla zdrowia, testosteron enantat cz omka, pozdro
ja bym obstawial tescia ! duzy minus omy to te obrzeki po retencji!
Omnadren to cieżki steryd i z punktu zdrowotnego uzywanie jednego estra testoteronu jest napewno "lżejsze"
monowodzian
21-04-07, 22:34
brodawid, aż bys sie zdziwił :wink:
monowodzian, czym bym sie zdziwil ?? ??
monowodzian
22-04-07, 16:04
uzywanie jednego estra testoteronu jest na pewno "lżejsze"
to co masz ci starczy
meta 15mg Ed
oma 250mg E7d
A tą kase którą chciałeś przeznaczyć na DECE\SUSTE zainwestój lepiej w nolve, clomid, osłonki, proviron