Zobacz pełną wersję : suple a 3-zmienny tryb pracy
witam.mam zamiar wziasc xpanda z dyma burn,ale mam problem bo pracuje na 3 zmiany.napiszcie mi jak mam to brac np na popoludniowkach kiedy wstaje ok 7 rano a na trening musz isc najpozniej do mgodz.11 i tak samo jezeli chodzi o nocki wstaje ok 14 a na trening ide ok 19?prosze o odpowiedzi.jezeli chodzi o zmiane ranna to nie ma sprawy rano na czczo 30 min przed sniadaniem i przed treningiem.pozdrawiam :grin:
Napisz o której masz treningi!!
pzdr.
Napisz o której masz treningi!!
pzdr.Juz pisalem na popoludniowkach trening ok 11 a wstaje o godz 7 a na nockach wstaje ok 14 a na trening ok 19.
W tym sporcie systematyczność to podstawa!!
I tu także chodzi o godz. treningów.
pzdr.
W tym sporcie systematyczność to podstawa!!
I tu także chodzi o godz. treningów.
pzdr.rozumiem to co piszesz ale nie mam innej mozliwosci.wiec jak mam to brac?
OK napisz jak wygląda twój poranny dzień, a jak popołudniowy, wtedy coś się pomyśli.
Napisz o której wstajesz i o której jesz pierwszy posiłek i o której masz trening.
pzdr.
OK napisz jak wygląda twój poranny dzień, a jak popołudniowy, wtedy coś się pomyśli.
Napisz o której wstajesz i o której jesz pierwszy posiłek i o której masz trening.
pzdr.tak jak mowilem z ze zmiana poranna nie mam problemu bo wstaje ok 6 biore suple na czczo a potem przed treningiem ok 17.problem jest ze zmiana popoludniowa kiedy wstaje rano ok 7 potem sniadanie i ok 11 musze isc na silke bo o 13 do pracy.no i zostala nocka po ktorej wstaje ok 14 znowu suple na czczo potem posilek i ok 18 na silke.i do pracy.
No to jest dobrze wszystko!
Pamiętaj żeby w robocie jeść i będzie OK.
pzdr.
bergson dasz radę, ćwicz. Będziesz potrzebował większej ilości antykatabolików. Koniecznie trzymaj dietę.
bergson dasz radę, ćwicz. Będziesz potrzebował większej ilości antykatabolików. Koniecznie trzymaj dietę.wiem ze dam rade ale chodzi o to czy nie za krotki bedzie odstep brania supli-co ty na to?
Odstęp faktycznie krótki, ale możesz tak brać.
To zamykam, jak by co, to pisać na PW.
pzdr.
Weź uspokój się z tym zamykaniem, wszystkie tematy zamykasz. Może ktoś chciałby się jeszcze wypowiedzieć.
To niech pisz na PW odblokuje!!
Wydaje mi się ze koleś już wszystko wie!!
pzdr.
A po ch... ma pisać na PW. Co to komu przeszkadza, że temat jest otwarty i każdy może się wypowiedzieć.
A po ch... ma pisać na PW.
Chodziło mi żeby napisał na PW że chce coś dodać to odblokuje!!!
Lubie mieć porządek w dziale.
Koniec offtopa.
pzdr.
No dobrze, ale jesteś jednym z trzech opiekunów tego działu i nie podejmuj za nich decyzji.