Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jabłczan+mass xxl + białko ostrowii??

m@bi
18-04-07, 15:41
Witam mam juz 450 tabsów jabłczanu Olimpu Cykl chce zaczac w maju chcialbym kupic mass xll 3kg + białko ostrowii 1,8kg mass xll bym brał 2 dziennkie dawki a na noc ta ostrowie? Dobrze mysle ;)? czy ktos wie jak to dobrze podsumowac :) Zaznaczam z góry ze mam 150 zł na jakies białko bo jabłczan juz kupiłem :) prosze o fachowe doradztwo

lovelas69
18-04-07, 15:43
stary wez sobie poczytaj na tym forum o tym bialku ostrowi :twisted: osobiscie takie bialko Ci odradzam

LUKI
18-04-07, 16:11
wpc na noc sie nie nadaje, wal po treningu z carbo, wiele slyszalem opini o tym bialku ale coz takie ilosci mysle ze nie zaszkodza

lovelas69
18-04-07, 16:18
no nie zaszkodza i nic mu nie dadza :twisted:

kociolcyk
18-04-07, 18:19
jakos duzo soób sobie ceni to białko za stosunek cena-jakośc :twisted:

lovelas69
18-04-07, 18:55
hmm no nie wiem sceptycznie do tego podchodze choc nigdy tego nie bralem i nie mam zamiaru... natomiast poraz pierwszy dowiaduje sie od Ciebie ze ktos je chwali bo z tego co czytalem wiekszosc zle je ocenia... ALE ZROBI TAK JAK BEDZIE UWAZAC :twisted:

Cielu7
18-04-07, 18:59
co do białka ostrowi to bylo przebadane i wypadło lepiej od białka olimpu taka prawda !!! a cenowo do innych bialek to jest nieporownywalne

Ikar
18-04-07, 19:00
hmm no nie wiem sceptycznie do tego podchodze choc nigdy tego nie bralem i nie mam zamiaru... natomiast poraz pierwszy dowiaduje sie od Ciebie ze ktos je chwali bo z tego co czytalem wiekszosc zle je ocenia... ALE ZROBI TAK JAK BEDZIE UWAZAC :twisted:
poszukaj na forum jest od cholery opini na temat ostrowi i wiekszosc pozytywna chyba nie widzialem posta typu ,,ja bralem i jest ch..wa '' poprostu ma kiepski smak a jezeli chodzi o efektywnosc to jest dobra

lovelas69
18-04-07, 20:44
Ostatnio bardzo modna jest białkowa 80% odżywka ostrowi.
Nie każdy jednak wie, że w odżywka słabo będzie przyswajana.
Adlaczego? Najbardziej optymalnym rozwiązaniem żywieniowym w przypadkubiałka jest połączenie go z tłuszczami (defakto wszystkie pokarmy,które zawierają więcej białka, zawierają trochę tłuszczu). Odżywkębiałkową przyjmując na sucho, czy też z węglowodanami sprawiamy, żebardzo słabo się przyswaja. Skutkiem tego będzie obciążona wątroba-bowiem zjedzone białko będzie bardzo stężone(w 30g -24gBiałka). Zczasem wątroba zacznie bronić się przed ową substancją wtedy topoczujemy ogólne obrzydzenie odżywką. To jest naturalna proceduraobronna organizmu.
Aby jakaś odżywka była skuteczna musi byćwyprodukowana w odpowiednich warunkach, wysokie temperatury, przemianychemiczne niszczą wiązania wewnątrz białkowe, przez co traci ono swojewłaściwości. Nie jest tak skutecznie wchłanianie, trawione. Ponadtowzorem ideału białka jest białko jaja kurzego. Firma ostrowia sprzedajeserwatkę, czyli produkt z mleka. Mleko, które zawiera laktozę (cukiermleczny), której skutecznie nie może strawić 37% populacji dorosłychludzi.

bigsmith18
19-04-07, 07:39
Siemka :!: ja wlasnie mialem dokladnie taki sam cykl z tym ze 4,8kg mass xxl'a ! Kreatynke jedz 2 razy dziennie, ranpo naczczo 5g i przed silownia 5g! mass xxl'a pij raz dziennie po silowni 100g !! a bialka nie jedz na noc, za szybko sie wchlania i co miesnie beda mialy jak bedziesz spal?? pij je najlepiej przed silownia! pamietaj o pol godzinnym odstepie bialka od kreatyny :!: Pozdro!! jezeli pomoglem SOG :razz:

m@bi
19-04-07, 15:27
Lepiej białko bic ostrowie przed treningiem czy na noc?? ( po bede bił mass xll )

ps ja mam jabłczan nie mono :] i czy to nie zmienia faktu?

Punisher
19-04-07, 16:15
Na noc wypij sobie szklankę lub dwie mleka :cool:
Przed treningiem (tak godzinke,półtora) wypij mass xxl, a po treningu białko.
Rano weź też MassXXL, tzn tak między śniadaniem, a drugim śniadaniem.