Zobacz pełną wersję : winstrol-MMA
Piotrekksc
18-04-07, 11:49
Mam takie pytanie od jakiegos czasu trenuje MMA, a nidlugo zaczynam kuracje z winstrolem i teraz niewiem co mam robic czy narazie przerwac treningi czy moge dalej cwiczyc. Na treningach mam wycisk taki ze prawie czasami mdleje i moje ptanie stad czy poprostu nie bedzie lepiej jesli na czas kuracji nie przestac czwiczyc. Z gory dziekuje za pomoc.
wazne zebys sie nie prztrenowal zreszta win daje sile i rzezbe nie mase wiec po prostu da to wieksze efekty szczegolnie w rzezbie przypuszczam. Wazne tylko zebys robil to z glowa i czasem dawal sobie czas na regenracje! anie ze trening+silka a w dni bez silowni zamiast odpoczywac idziesz na trening! Zaplanuj sobie troche odpoczynu:)
[ Dodano: 18-04-2007, 11:05 ]
PS
formula MMA to fajna dyscyplina:)
[ Dodano: 18-04-2007, 11:08 ]
a winstrol zawsze mozesz zamienic na oxandrolon
[ Dodano: 18-04-2007, 11:10 ]
czyli anavar!
Ćwicz intesywnie ---- wypoczywaj intensywnie!!!!!!!!!!!!!!!
Wiek?
Jaki winstrol i ile?
Piotrekksc
18-04-07, 18:52
Wiec mam 200 tabletek 3mg. moj wiek to 23 lata. obecnie na silownie chodze w poniedzialek srode i piatek lub sobote, a na treningi mma chodze we wtorki i czwartki. Czy tak moze byc?
Ja bym zdecydowanie wolal winko w shotach niz w tabsach,mniej szkodliwe i lepsze efekty
no lepiej zastrzyki a co to za winstrol po 3 mg?
Piotrekksc
18-04-07, 20:53
Juz kupilem vinstrol w tabletkach. wiec nie chodzi mi o to jaki winstrol tylko o to czy nie bedzie mi przeszkadzal podczas cwiczen. Slyszalem ze podczas kuracji krew jest gesciejsza i serca ma ciezko prace, wiec czy bardzo duzy wisilek jest wskazany, bo treningi sa ciezkie. I czy moze w czyms jeszcze innym moze zaszkodzic. Poprostu pytam czy nie lepiej dla zdrowia przerwac na razie trenningi i chodzic tylko na silownie
Nic nie musisz przerywać .
Piotrekksc
18-04-07, 21:05
Wielkie dzieki!! No to teraz do dziela!
nie zapomnij o clomidzie po cyklu.
Piotrekksc
18-04-07, 22:56
clomid juz jest i suplementy tez to znaczy aminokwasy zwkle i bcaa trec nitrobolon i tribusteron 90. powinno narazie wystarczyc. Ale dzieki za przypomnienie.
Prezydent_1c
19-04-07, 13:30
Na MMA winko najlepszy koks :P Sam ćwicze i mam kolgeów którzy ćwiczą ze mna i z treningu na trening więcej siły mają ...
Piotrekksc
19-04-07, 18:06
No to musze ci powiedziec ze mnie bardzo ucieszyles! Dzieki!